Bu çeketin aynısını bulan?

• Kullanıcı bady
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
hocam ne şekilde baktın söyler misin? ben de

https://www.youtube.com/watch?v=aIfOZaVrZpw

bu ceketi arıyorum bakınayım biraz

kolej ceketi yazdım hocam google sonra alibaba gitti gidiyor sağdaki reklamlı siteler falan baya baktım ama böyle bulunması çok zor

---------- Spam Engelliyici 20:35 ---------- Önceki Mesaj 20:31 ----------

bu olur mu [MENTION=8094]yakamoz01[/MENTION]

71f2c842614dff309f1a3f855221d24e.jpg

http://www.ebay.com/itm/Mens-VTG-CA...546?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27fc00d52a
http://www.ebay.com/itm/Mens-Size-4...809?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item234dd26a79

Son düzenleme:
kolej ceketi yazdım hocam google sonra alibaba gitti gidiyor sağdaki reklamlı siteler falan baya baktım ama böyle bulunması çok zor

---------- Spam Engelliyici 20:35 ---------- Önceki Mesaj 20:31 ----------

bu olur mu [MENTION=8094]yakamoz01[/MENTION]

71f2c842614dff309f1a3f855221d24e.jpg

Mens Vtg Camel Hair Sport Coat Jacket Sz 40 Italy Dibenedetto NY Milan | eBay
Mens Size 40R Vtg Levy's Blazer Sports Coat Jacket 100 Mongolian Camel Hair | eBay

yok hocam sanırım onlardan birisi değil. alibabada gezerken sunu buldum sipariş geçtim inşallah türkiyeye gelir bilginiz var mı gelir mi?

Tahmini Teslimat Zamanı

linkteki açık kahve olanı aldım

yok hocam sanırım onlardan birisi değil. alibabada gezerken sunu buldum sipariş geçtim inşallah türkiyeye gelir bilginiz var mı gelir mi?

Tahmini Teslimat Zamanı

Gelmesine gelirde kayıtsız gelecek yani size ulaşması tamamen şans işi.

Satıcıyla konuşup 2 dolar fazla verseydiniz kayıt gelseydi hem nerde olduğunu kontrol ederdiniz.

Birde bizde ki bedenlerle orası aynı değil ona göre sipariş vermişsinizdir umarım.

Onların S beden bizim M L bedene denk gelir.

Gelmesine gelirde kayıtsız gelecek yani size ulaşması tamamen şans işi.

Satıcıyla konuşup 2 dolar fazla verseydiniz kayıt gelseydi hem nerde olduğunu kontrol ederdiniz.

Birde bizde ki bedenlerle orası aynı değil ona göre sipariş vermişsinizdir umarım.

Onların S beden bizim M L bedene denk gelir.

hocam ben M beden sipariş ettim. bu kayıtsız gelecek ne alma geliyor. ben daha önce ebay dan deal extremeden ürünler aldım sıkıntısız geldi adrese buranın da sıkıntı cıkaracağını sanmıyorum

hocam ben M beden sipariş ettim. bu kayıtsız gelecek ne alma geliyor. ben daha önce ebay dan deal extremeden ürünler aldım sıkıntısız geldi adrese buranın da sıkıntı cıkaracağını sanmıyorum

M bedende yazanlar senin ölçülerine uyuyorsa sorun yok.

Ama türkeyede M beden giyiyorsan orda ki M beden sana uymaz.

Kayıtsız demek kargonu takip edemeyeceksin anlamına gelir.

Ülkeden çıktımı türkiyeye girdimi PTTde gümrükten geçtimi Posta merkezine gönderildi mi dağıtıma çıktı mı sana teslim edildi mi bunların hiç birini yapamayacaksın demektir.

Sana bir tane numara verecek takip numarası diye ama o numara takipsiz kargonun numarası olacak ama o numarayı internet üzerinden takip edemeyeceksin kesinlikle.

Yani tamamen şans olacak sana ulaşması.

M bedende yazanlar senin ölçülerine uyuyorsa sorun yok.

Ama türkeyede M beden giyiyorsan orda ki M beden sana uymaz.

Kayıtsız demek kargonu takip edemeyeceksin anlamına gelir.

Ülkeden çıktımı türkiyeye girdimi PTTde gümrükten geçtimi Posta merkezine gönderildi mi dağıtıma çıktı mı sana teslim edildi mi bunların hiç birini yapamayacaksın demektir.

Sana bir tane numara verecek takip numarası diye ama o numara takipsiz kargonun numarası olacak ama o numarayı internet üzerinden takip edemeyeceksin kesinlikle.

Yani tamamen şans olacak sana ulaşması.

anladım hocam. tükiyede m beden giyiyorum ölçüleri de giydiğim ceketlerle uyumlu gibi. peki ben türkiyede m beden giyiyorsam orada hangi bedeni sipariş etmeliyim?

ali guzelmiş benımde hosuma gitti bulabilirsen banada haber ver ama bulunur merak etme bu forumda Bulunmıycak bi şey yok :)

Son düzenleme:

Tahmini Teslimat Zamanı

ceket çok güzelmiş hocam
china post diyorsa sana bu ürün 21 ila 25 gün arasında ulaşır.
dealextremden çok şey almıştım hiç sapmadı bu günler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri