Bu Çocuk İçimizden Birimi ?

xyloves

Kayıtlı Üye
Dnya devlerinden Trk ocuuna teekkr

Yine bir akşam eve gittiğimde bilgisayar başında gördüm. Oyun oynadığını düşündüm. ’Baba ben bilgisayarda oyun oynamıyorum. Program yazıyorum. Google’nin internet üzerinden düzenlediği yarışmalarda Türkiye birincisi dünya 9. olduğunu ikinci etap düzenlenen yarışmada dünya 3. oldum’ dedi. Ben anlamadığımdan ’nasıl oluyor’ dedim. ’Baba ben program yazıyorum onların açığını buluyorum. Bu programları satıp para kazanacağım’ dedi. Bir süre sonra Google’den mektup geldi. Oğlum kendisini sitelerine yönetici yapmak istediklerini söyledi. Ben de ’Oğlum sen küçüksün bildiklerini söyleme seni kandırırlar’ dedim. 4 yıllık üniversite bitirmiş Amerika’da stajyerlik yapmış bilgisayar mühendisleri bile oğlumun bildiğini bilmiyormuş.

Son düzenleme:
Baba ben Ytpara'da takılıyorum orda buldum açıkları google amcaya iletiyorum hayalimde Spamı yok etmek var dese daha doğruymuş :) birde gelen mektup bana pın mektupuymuş gibi geldi açıkcası

gereksiz haber ya insan biraz dahada araştırır :D

beyler hepimiz pinle fotoğraf çekelim fotoğrafları birleştirip atalım gazetelere. Türk Google sistem güvenlik uzmanları diye :D :D

Adsenseden bi haber yaşıyorlar dicem ama sitede adsense reklamları dönüyor :D

Oğlana bir ulaşalım bakalım ayağını denk alsın :) Kolleksiyonları deşifre ettirmesin google,youtubeden tut Nasa'ya kadar kağıt var :)

edit: gereksiz ama gecen bir gazete de bir okul Allah'ın Taktiri adlı bir belge vermiş diye manset yapmıslardı.Olayın arka yuzu İlk okul ogrencisi photoshop ile yaptıgı bir calısmayı dalgasına gazete editorune gondermiş adamlar bunu bile haber yapmıslar.

Vay vay açıklarını söylemiş.Adsense postasını teşekkür mektubu diye yutturmuşlar ...Biz her gün bir açık buluyoruz :D Niye söyleyelim onlar kapatana kadar kullanırız :D :D

pin kağıdını millete teşekkür mektubu diye yedirmiş :p :D

bende google den şimdiye kadar 40-50 civarı teşekkür mektubu aldım :D

Son düzenleme:
Vay be Google,Adsense Pin görünümlü teşekkür mektubu gönderiyor.
Çocuk adamları işletmiş baya. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri