Bu Çocuk İçimizden Birimi ?

Memlekette tüm çocukları ileri düzey IQ 'ya sahip maşallah. Sonradan bozuyolar demek ki.

akşam ile sabah grubu aynı yerden yönetiliyor. bu gazeteler kağıt israfından başka bir şey değil. böyle haber mi olur arkadaş ?

ben akşam sitesinden iletişim kısmından gerekli bilgileri alıp mail atıcam
amma uyuz oldum ha

R10da okumuştum bugün haberi görür görmez pin koleksiyonum aklıma geldi. Allah sahibine yardım etsin. Bide şimdi foyası ortaya cıktıgında haber olursa yine ailesi zor duruma düşer.

Benim en çok güldügüm babasının verdiği Ropörtaj Sinirlerim bozuluyo la :D Lan 4 Yıldır C dili yazıyorum ben bile sistemi tam oturtamadım çoçuk programlar yapıyomus yaptıgı programda butona basınca kesin labeldeki sayıyı +1 arttıran programlardandır. Hackerlık tarafına gelirsek index atmayı ve rat kurmayı biliyodur %90 bunları bilmeyen insan mı kaldı ben boyle kisilere lamer diyorum çoçugun suçu yok haberlerin suçu var benim gözümde kesin butun haber siteleri haber botu kullanıyo herseyi aynı haberin neyse... (BU ARADA HENY CIKTI SU HABERIN YALAN OLDUGUNU SOYLE :D)

Son düzenleme:
Arkadaşlar altta yazdığım metni aşağıdaki adreslere gönderin. Olur mu böyle şey ya, çocuk belki 2-3 gün sonra haberlere çıkacak ve Adsense'in varlığından bihaber olan vatandaş da inanacak. Allahın ortaokullu lameri bizimle aynı işi yapıyor, yok neymiş Google'dan iş teklifi gelmişmiş yok 6"lik laptop almışmış. Haber İHA'dan çıktığı için özellikle İHA'ya mail atın, 40-50 kişi aynı maili atarsa inceleme gereği duyacaklardır uğraşıp dursunlar.

İhlas Haber Ajansı İletişim Bilgileri - Haber Öneri/İhbar
İletişim - Medya 365 Haber - Flaş Haberler - Son Dakika Haberleri - İhbar/Şikayet

Merhaba;
20/06/2014 tarihinde internet sitenizde Enis Getmez adlı kişiye dünya internet devleri tarafından mektup gönderildiği ve hackerlık yarışmalarından ödüller aldığı hakkındaki haberiniz gerçeği yansıtmamaktadır. Haberin içerisinde sözü geçen mektup, Google'ın reklam yayıncılık ortaklığı Adsense'in, reklam yayınlayan sitelerin sahiplerini doğrulama amacıyla gönderilen doğrulama mektuplarıdır. Ayrıca haberde adı geçen kişinin mxmirror.com aracılığıyla düzenlenen yarışmaya katıldığı ve dünya genelinde derece yaptığı söylenmektedir. Konu ile ilgili mxmirror.com adlı sitenin sahibi Savaş Can Altun, sitelerinden yaptıkları duyuruyla bu kişiyle ilgili hiçbir bilgilerinin olmadıklarını belirtmişlerdir. Söz konusu açıklama yazının altında belirtilmiştir.
T.C. Anayasası'nın 32.maddesi gereğince ilgili haberin sitenizden kaldırılmasını ve bu tekzip metninin sitenizde yayınlanmasını talep ediyorum.

EK-1 (mxmirror.com Açıklaması) : Enis Getmez Hakkinda - MxMirror - Mirror Kayıt Servisi

Arkadaşlar altta yazdığım metni aşağıdaki adreslere gönderin. Olur mu böyle şey ya, çocuk belki 2-3 gün sonra haberlere çıkacak ve Adsense'in varlığından bihaber olan vatandaş da inanacak. Allahın ortaokullu lameri bizimle aynı işi yapıyor, yok neymiş Google'dan iş teklifi gelmişmiş yok 6"lik laptop almışmış. Haber İHA'dan çıktığı için özellikle İHA'ya mail atın, 40-50 kişi aynı maili atarsa inceleme gereği duyacaklardır uğraşıp dursunlar.

İhlas Haber Ajansı İletişim Bilgileri - Haber Öneri/İhbar
İletişim - Medya 365 Haber - Flaş Haberler - Son Dakika Haberleri - İhbar/Şikayet

Ihbar olarak mesaji yolladim. Bu sey haberine döndü bi ara birisi iron man cizimiyle polis/asker kiyafetleri olarak gündeme gelmisti. Bu tip olaylar günden güne artacak gibi :)

Ya arkadaşlar birakalim arkadaşın foyasi ortaya çıkmasın. Şimdi neden diyeceksiniz? Şimdi haber siteleri googleden gelen zarfin adsense zarfı olduğunu söylerse. Bizim millet bu neymis diyecek yazacak google sonra anlayacakki googleden youtubeden para kazaniliyor. Herkea bu sefer youtube yw yüklenecek :)

Samsung Galaxy s3 Mini Cihazında Hunharca Tıklanarak Gönderildi.

gülüyoruz eğleniyoruz ama gerçekten sırf gündem değiştirmek için insanları nasıl geri zekalı yerine koyuyorlar bunu da görüyoruz. cidden sinir bozucu :confused:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri