Bu Cuma Burdan Selamlaşalım:)

hayırlı cumalar arkadaşlar , dualarımız eksik etmeyelim . Dünyevi şeyleri bir anlık olsun bırakalım ve yaratan Rabbimizden af dileyelim , isteyeceğiniz herşeyi samimiyetle herşeyin yaratıcısı yüce ALLAH'tan (celle celaluhu) isteyelim. İnşaALLAH gününüz hayırlı ve bereketli olur . Amin , velhamdulillahi Rabbil alemin

Hayırlı cumalar arkadaşlar, gününüz mutlu ve huzurlu geçmesi dileğimle.

ben birşey soracağım cuma günleri cuma vaktinde normalde alış veriş uygun değil

"Cuma günü namaz için çağrıda bulunulduğu ,ezan okunduğu zaman, Allah'ı zikretmeye koşun, alışverişi bırakın." diye bir ayet var

youtube dan ya da internet sitelerinden kazanılan para o esnada alışverişe mi giriyor acaba ama şöyle de düşününce hangi cuma vakti bana göre mi server e göre mi ..

bilen bir arkadaş cevap verirse sevinirim tartışmaya dönmesin...

Herkese Hayırlı Cumalar. Allah'ım herkesin gönlüne göre versin.

Hayirli cumalar, bol kazanclar

ben birşey soracağım cuma günleri cuma vaktinde normalde alış veriş uygun değil

"Cuma günü namaz için çağrıda bulunulduğu ,ezan okunduğu zaman, Allah'ı zikretmeye koşun, alışverişi bırakın." diye bir ayet var

youtube dan ya da internet sitelerinden kazanılan para o esnada alışverişe mi giriyor acaba ama şöyle de düşününce hangi cuma vakti bana göre mi server e göre mi ..

bilen bir arkadaş cevap verirse sevinirim tartışmaya dönmesin...
sana göre hocam...adsensen kazandırmaya devam edebilir sıkıntı yok.ayetteki çağrı insanlara ...işini bırakıp gidiyorsan mesele tamamdir.

abdest almayı unuttuk ya la ben kaçıyorum herkese iyi cumalar...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri