Bu da ne demek oluyor? "Awesomeness paralarınızı çalacak."

ozelgoktug

Kayıtlı Üye
Google da awesomeness ile ilgili şikayetleri aratırken şöyle bir video ile karşılaştım. Video başlığında Awesomeness paranızı çalıp kanallarınızı yokedecek diyor.
Ayrıca bu sayfada da buna benzer şeyler söylenmiş ama tam anlayamadım. Angelocracy News and Politics: AwesomenessTV YouTube partnership network will steal your money and destroy your channel

sayın adminler Serkan usta birşeyler yapabilir miyiz. Tüm bunlara bir dur diyemez miyiz? Özgün kanalımdan aylardır ödeme alamıyorum yüksek meblalarım kalmış durumda.
Birçok arkadaş da alamıyor. Ne yapacağız??? :(

artık bir bilinç oluşturma google a şikayet etme zamanı geldi. paramızı ödemesinler sistemleri kapansın biz yandık başkaları yanmasın. google göz göre göre bu dolandırıcılarla ortak olup milletin sırtı üzerinden bunlara para kazandırmasın...

artık bir bilinç oluşturma google a şikayet etme zamanı geldi. paramızı ödemesinler sistemleri kapansın biz yandık başkaları yanmasın. google göz göre göre bu dolandırıcılarla ortak olup milletin sırtı üzerinden bunlara para kazandırmasın...

Kesinlikle katılıyorum. Adminlerin de desteği ile olur bu ancak. Çünkü onlar daha iyi bilirler nereye ne yazarız. Tecrübe sahibi arkadaşlardan artık rica ediyoruz bir el atalım bu işe. Her türlü fake hesapla her türlü operasyonu yapan sahte telifleri kaldıran mail yönlendiren yetenekli arkadaşlara da sesleniyoruz. Bu dolandırıcı hırsızlara artık birşeyler yapalım. 2 sene boyunca da çıkamıyormuşuz. Bu nasıl bir haysiyetsizlik! hem ödeme yapmayacaklar hem de 2 sene onlara para kazandırıp çıkamayacağım...

Hic bisey yapilamaz malesef, google network sirketlerinin odeme islemlerine karismiyor. Kanalinin ozgun oldugunu soyluyorsun fakat soylede bisey var, bunlarin odemedigi kanallar genelde teliften dolayi sorunlu kanallar oluyor. Sorunsuz kanallarin paypal adresleri falan dogru girilmisse odeme zamani oduyorlar. Sorunlu kanallariysa 3-4 ay gecte olsa oduyolar. Kanalinin ozgun olduguna emin misin? Ayrica videolarini gizleyip surekli cikmak icin kanal ayarlarindan unlink butonuna basarsan 1 aya cikartirlar kanali.

Vide 12 ocakta 2014 de atılmış.800 kişi izlemiş ki awe Allah'a şükür en iyi ödeme yapan partner.

3 eksiği var
telifli kanalların ödeme işlemini ileri atıyor yani gününde ödemiyor
ödeme günü tam olarak belli değil.
%30 kesinti oranı fazla diğer networkler %20 ama genede en fazla reklam başı gelir bunlarda.

3 ay 4 ay sonra ödüyorlar bende bekledim 3 ay 2 kanalın yüklü ödemesini aldım

valla awe şuana kadar tane teliften silinmiş kanalıma tam zamaninda ödeme yaptı hiç bir sorun yaşamıyorum ve şuan 14 tane kanalım bağlı ve şuan tıkır tıkır para alıyorum zamanı gelince bugünde vdsbot aldım ytpro dan bakalım kazançlarım nekadar olucak :D

Gmailden silinen kanala ödeme alan varmı çünki paneline girilmiyor şubat gmailden sildigim 4 5 kanala ödeme yapmadılar silmedigim ve ihtarsız olana ödeme yaptılar gmailden sildiklerimi gözden çıkarmalımıyım yoksa ödeme şansları varmı.

Hic bisey yapilamaz malesef, google network sirketlerinin odeme islemlerine karismiyor. Kanalinin ozgun oldugunu soyluyorsun fakat soylede bisey var, bunlarin odemedigi kanallar genelde teliften dolayi sorunlu kanallar oluyor. Sorunsuz kanallarin paypal adresleri falan dogru girilmisse odeme zamani oduyorlar. Sorunlu kanallariysa 3-4 ay gecte olsa oduyolar. Kanalinin ozgun olduguna emin misin? Ayrica videolarini gizleyip surekli cikmak icin kanal ayarlarindan unlink butonuna basarsan 1 aya cikartirlar kanali.

Sevgili arkadaşım kanalım %20000000000 özgündür. Sağdan soldan kırpma yapmıyorum ben. Kendi sanatımı icra ediyorum. KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE BENİM VİDEOLARIM VE BENİM VİDEOLARIM! Lütfen yardımcı olacaksanız yazın boş konuşmayalım zaten sinirlerim tepemde. Paypal emailimi de 40 defa kontrol ettim! Bu sizin için yeterli midir? Arkadaşım telifli kanaldan gününde ödeme aldı! Bu da sizin için yeterli oldu mu? Şimdi anlıyor musunuz?!? Hiçbirşey yapılamaz deyip de milletin şevkini kıramazsınız! Ne biliyorsunuz youtube ilgilenmiyor kaç kere konuştunuz yazdınız! Ben de duydum ona ancak ben buradan her okuduğum şeyle yola çıksaydım 3 kuruş kazanamazdım. DENEMEDEN TECRÜBE ETMEDİĞİNİZ ŞEYLERİ KESİNMİŞ DOĞRUYMUŞ GİBİ YAZIP MİLLETİ DE GERMEYİN!

Sevgili arkadaşım kanalım %20000000000 özgündür. Sağdan soldan kırpma yapmıyorum ben. Kendi sanatımı icra ediyorum. KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE BENİM VİDEOLARIM VE BENİM VİDEOLARIM! Lütfen yardımcı olacaksanız yazın boş konuşmayalım zaten sinirlerim tepemde. Paypal emailimi de 40 defa kontrol ettim! Bu sizin için yeterli midir? Arkadaşım telifli kanaldan gününde ödeme aldı! Bu da sizin için yeterli oldu mu? Şimdi anlıyor musunuz?!? Hiçbirşey yapılamaz deyip de milletin şevkini kıramazsınız! Ne biliyorsunuz youtube ilgilenmiyor kaç kere konuştunuz yazdınız! Ben de duydum ona ancak ben buradan her okuduğum şeyle yola çıksaydım 3 kuruş kazanamazdım. DENEMEDEN TECRÜBE ETMEDİĞİNİZ ŞEYLERİ KESİNMİŞ DOĞRUYMUŞ GİBİ YAZIP MİLLETİ DE GERMEYİN!

%20000 ozgun kanalindan haftada 20,000 den fazla izlenim aliyorsan google yardim bolumune direkt olarak mail atip kendi cevabini kendin alabilirsin. Teliften dolayi sorun oluyor derken telif yemis kanallarin hepsinde sorun oluyoru kastetmedim. Icerigin sikayet alirsa bu inceleniyor, o yuzden bi kac ay bekletip oduyorlar. Cunku Google'in odedigi parayi geri isteme hakki var bi kac ay icinde, sanirim 3 aydi. Telif yemis bi kanal sikayet almazsa tabii ki zamaninda oderler (yada sikayet almayacagini dusunurlerse) Kendi kendine sinirlenip gerilmissin, beni neden sucluyorsun? Tekrar soyluyorum, google network sirketlerinin yaptigi odemelere karismiyor. Senin kanalindada sorun olmasa alirdin odemesini, var ki bi sorun odemiyorlar.

Beyler bu adam 37. sanıyeden itibaren acıklama kısmına kendi sitesinin lğinkini koymus bunu nasıl yapıyor?

gerçi benim ödememi yapti ama ödeme yapmayan çok kişi var bari adam bi sebeb söleselerde insanlarda ona göre bi yol yordam düşünse

parayi ödemiyonda sebeb ne awe

Ben 20,000 izlenimi 12 saatte alıyorum. Hiçbir sorunum yok Bu şekilde alamayan çok kişi var biraz forumda alamayanların nasıl alamadıklarınızı detaylı incelemenizi öneririm. Youtube desteğe de yazdım. Sağolasın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri