Bu Dailymotion dan Nasıl Kazanırız?

• Kullanıcı suhatuna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

suhatuna

Kayıtlı Üye
İçinizde kimileri var 10 kanal la işi göturuyor , kimileri var 1.000 Kanal basmış gidiyor , bende nacizhane 6 aydır 14 - 15 kanal yapmıstım kapak resımlı , kanal resımlı , ödemelerini actıgım ve biraz VDS ten şuanda da videoyap baglayıp biraz **** , biraz ***** , biraz ****** , birazz ******* şeklinde farklı farklı içerikler giriyorum ama ne daha once yukledıklerımden hit almıs yada kazanmıs durumdayım ne de şimdi yukledıklerımden alabılıyorum bişiler ...

İçerikler hep karısık tek içerik de çalışmıyorum , ne bulsam farklı farklı seyler ama yıne olmuyor , yıne olmuyor ...

Daily i kıvıran kazanc saglayan kişilerden gerek burdan gerekse Pm den destek beklıyorum konuyla alakalı biraz fikir verırlerse sevınırım , malum youtube ince ince akıyordu benım gibi fazla zamanı olmayan kişiler için o da bitti ama en azından Daily den çok bir beklentım olmasa da ufak ufak bişiler almaya çalışalım , giderlerımıze destek olsun...

14 Tane en az 5 - 6 aylık kanallarımın durumları ortada , rezil gibi , Ortalama 3.500 video var ama toplasan 30$ para yok ortada :mad: :(

Bir diğer sorumda mesela Daily e yukledıgımız videoları , site acarak mı? Face den sayfa yaparak mı? nasıl daha hızlı yayıp izlettırebılırız..

7MlXnL.png

bunu ben de merak ediyorum. yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] hocam aynı benim kadar daily kanalınız var ve 1. kanalım 12.15 dolar getirmiş geri kalanlar 0 larda sizin gibi anlamadım ki valla .s

Süha dailymotion için komplike bir çalışma düzeni kurmak amacıyla 4-5 kişilik bir çalışma arkadaşı arıyordum. Sana pm attım dönüş alamadım. İzmir içi maksimum 5 kişilik bir kadro için toplanalım diyorum. Müsait bir anında bana pm ile dönüş yaparsan karşılıklı birşeyler yapabiliriz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Süha dailymotion için komplike bir çalışma düzeni kurmak amacıyla 4-5 kişilik bir çalışma arkadaşı arıyordum. Sana pm attım dönüş alamadım. İzmir içi maksimum 5 kişilik bir kadro için toplanalım diyorum. Müsait bir anında bana pm ile dönüş yaparsan karşılıklı birşeyler yapabiliriz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bana numarani pm le hacim ya kafa yogun dogru diyorsun pm yi gordum donus yapamadim, aksama bi konusalim istersen ;)

pek bende anlamadım ama bildiğim şu amerıka ve daha çok japon vıdeoları para getırıor

70 bın ızlenmelı kanalda 2 dolar var bende 10 bın ızlenende 20 dolar

yabanci forumlarda millet hitleap tarzi hit trafik programlariyla dailyde parayi götürüyor hocam bilgine

Şunu hala anlamadınız. Youtube ile dailymotion kıyaslamayı bırakın. Birinin günlük 4 milyon hiti var birinin 60-70 milyon.

Dolayısıyla siz youtubeda bir video yüklerseniz youtubede aranıp izlenmesi para kazanması muhtemel. Ama dailyde işler öyle yürümüyor. Zaten aynı videodan 30 tane olduğunu düşün. Doğru düzgün google aramalarında daily videoları bile çıkmıyor zaten. Adam senin videonu bulupta izleyecek.

Dolayısıyla daily de web sitenin olup hiti senin göndermen gerek. İşte o zaman hatrı sayılır paralar kazanırsın.

Şunu hala anlamadınız. Youtube ile dailymotion kıyaslamayı bırakın. Birinin günlük 4 milyon hiti var birinin 60-70 milyon.

Dolayısıyla siz youtubeda bir video yüklerseniz youtubede aranıp izlenmesi para kazanması muhtemel. Ama dailyde işler öyle yürümüyor. Zaten aynı videodan 30 tane olduğunu düşün. Doğru düzgün google aramalarında daily videoları bile çıkmıyor zaten. Adam senin videonu bulupta izleyecek.

Dolayısıyla daily de web sitenin olup hiti senin göndermen gerek. İşte o zaman hatrı sayılır paralar kazanırsın.

Hocam onun bilincindeyim zaten , hatta kafamda daha baska seylerde var ama nasil bir site yapilir? Nasil video yayinlanan bir site yapilir? Her kanala 1 site mi yapmali yoksa 1 sitede tum videolari karmasik mi basmali? Kafamda deli sorular ...

Bu isin direkt daily e yuklemekle olmadigini kavradim zaten ama VideoSitesi nasil bisi yapilabilir ...

Valla beyler ben DM çok çalışmadım. Deneme amaçlı 3 kanal açmıştım. Birindeki içerik iyi çıktı. Geçen gün o kanal kapanmış. Zaten kazançlar güncellenmiyordu Ocak ortasından beri.

Şimdi o içerik için yeni kanal açtım yine iyi izleniyor. Fakat yüksek ihtimal o kanal da kapanacak. Kanal kapanmayacak olsa o tek kanal 20-30 videoya tamamlarsam güzel bırakır diye düşünüyorum aylık.

Tabi ki DM bir Youtube değil ama o da bana yeter. Onlarca yüzlerce kanalda zaten gözüm yok.

Aklıma video isimlerini dikkat çekmemesi için kısaltıp blog üzerinden izletmek falan geliyor. Blogspot izlenimlerine ödeme yapıyor mu DM yoksa .com domain ile site mi açmak gerek :)

İçinizde kimileri var 10 kanal la işi göturuyor , kimileri var 1.000 Kanal basmış gidiyor , bende nacizhane 6 aydır 14 - 15 kanal yapmıstım kapak resımlı , kanal resımlı , ödemelerini actıgım ve biraz VDS ten şuanda da videoyap baglayıp biraz **** , biraz ***** , biraz ****** , birazz ******* şeklinde farklı farklı içerikler giriyorum ama ne daha once yukledıklerımden hit almıs yada kazanmıs durumdayım ne de şimdi yukledıklerımden alabılıyorum bişiler ...

İçerikler hep karısık tek içerik de çalışmıyorum , ne bulsam farklı farklı seyler ama yıne olmuyor , yıne olmuyor ...

Daily i kıvıran kazanc saglayan kişilerden gerek burdan gerekse Pm den destek beklıyorum konuyla alakalı biraz fikir verırlerse sevınırım , malum youtube ince ince akıyordu benım gibi fazla zamanı olmayan kişiler için o da bitti ama en azından Daily den çok bir beklentım olmasa da ufak ufak bişiler almaya çalışalım , giderlerımıze destek olsun...

14 Tane en az 5 - 6 aylık kanallarımın durumları ortada , rezil gibi , Ortalama 3.500 video var ama toplasan 30$ para yok ortada :mad: :(

Bir diğer sorumda mesela Daily e yukledıgımız videoları , site acarak mı? Face den sayfa yaparak mı? nasıl daha hızlı yayıp izlettırebılırız..

7MlXnL.png
sayende az buz para yemedim müsait olduğunda skype gel:)

DM içerik yönünden nokta atışı yapmalısınız,izlenme oranı yüksek içerikle çalışman gerekli...İzlenmiyo ama ben yükleyeyim izlenir zamanla mantığıyla çalışmak yalnıştır,boşa zaman kaybı boş yere umut bağlamayın... Çok fazla kanal yapmayın,Az kanal çok içerik mantığıyla hareket edin.. Benim şuan 3 tane kanalım var, yetiyo yeterki çalışmasını bilin...Site ile kazanıyorlar diyene de kulak asmayın siteniz yok kazanamazsın diye birşey yok sen yeterki nokta atışı yaptığın içeriği yükle arkana yaslan izlenimi izle... Önemli olan nokta atışı yaptığımız içerikten geçiyor,yani izlenen ve izlenmesi yüksek olan içerik...

Lütfen pm atmayın beyler rica ediyorum bunu ukalalık mı derseniz ne derseniz deyin umrumda değil..Benim çalışma mantığım çok farklı kimse uyamaz ve de anlatma zamanım yok....

[MENTION=12293]Merth46[/MENTION] hocam sizin kazançlar 12 ocaktan sonra durmadımı, durmaması için özel bi yöntemmi var. Çoğu kişinin 12 ocaktan sonra kazanç sıfır.

[MENTION=12293]Merth46[/MENTION] hocam sizin kazançlar 12 ocaktan sonra durmadımı, durmaması için özel bi yöntemmi var. Çoğu kişinin 12 ocaktan sonra kazanç sıfır.

özel birşey yok 9 kanalın kazancı yansımaya devam ediyor 2 kanalın kazancı durdu.

Bu dediklerim 12 Ocak ve öncesi içindi hocam,aynı sorunu bende yaşıyorum ve tiksinmeye başladım diyebilirim ama çalışmayı durdurmadım aynı devam ediyorum ama kime çalışıyorum bana mı yoksa dm'ye mi bilmiyorum...2 kanalım az rakamlar güncellensede diğer 1 kanalımda hep 0,ama izlenimi sayıyor iş kazanca gelince 0 :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri