Bu dinmi oluyor şimdi

Bende anlamadımki. gidip sorsan Allah a tapıyoruz derler..Fakat dünyada 1.6 milyar müslüman var ama hiç biriside böyle tapmıyo nedense bi bunlar müslüman

Benimde anlamadığım şöyle videolara bakipta müslümanlıktan nasıl soguyorsunuz.

bu ne hakkatten :D altta büyü yapıyor diyorlar
hakkatten dokunan kendinden geçiyor
uçan sabri de buna mı dokundu nedir

Çünkü bunlarla aynı dini paylaştığım için utanıyorum. çoğu insanı ne hale getirmişler ve ülkemizdede bu tür şeyler yayılmaya başladı. din kullanılmaya başladı

Çünkü bunlarla aynı dini paylaştığım için utanıyorum. çoğu insanı ne hale getirmişler ve ülkemizdede bu tür şeyler yayılmaya başladı. din kullanılmaya başladı

Ne aynı dininden bahsediyorsun kardeşim.
Bu adamlar müslüman falan değil, münafık, kafirden beter, akıllarınca bazı gençlerin aklında kötü bir müslümanlık imajı yaratmak için tutulmuş paralı askerler...

Dediğin gibi yaygınlaşıyor, dini kullanıyorlar.
Gerçek müslüman dini kullanmaz, sadece yaşar.
Dini kim kullanır çıkarı için dini alet eden munafiklar kullanır.
Videodakiler gibi.

İnsan bunları gördükce müslümanlıktan soğuyor bu nedir arkadaşlar bunun adı dinmidir..

https://www.facebook.com/photo.php?v=271804753004740

Önce dinimizi öğrenmek lazım. Müslanlık nedir, kime müslüman denir, kimlere denmez, kimler sapık cahildir, kimler salih müslümandır. Bunlar nasıl olur, hangi sıfatları taşıyanlara alim, veli olur, denir.

Din bu değildir.

Kırmızı ışıkta geçmek yasaktır.
Kırmızı ışıkta geçince polis ceza yazar.
Burada polis suçlanamaz. Kurallar, kaideler bellidir. Bu polismi, böyle polismi olur denmez.
Dinin kuralları bellidir.
Dinin emrettiği, yasak ettiği şeyler dışında yapılanlar dine mal edilemez.
Bu durumda dini suçmalak çok yanlıştır.
En büyük hatamız bilmediğimiz şeyler hakkında yorum yapmaktır.
Amuda kalkıp bişiler yapan adama napıyorsun dediğimiz zaman, namaz kılıyorum diyebilir. Ama bu din değildir. Bunu görüpte böyle din mi olur denmez. Müsmümansak önce dinimizi düzgün, sağlam kaynaklardan öğrenmemiz lazım. Müslaman değilsek zaten bu bilgilere gerek yok. Böyle şeyler paylaşıpta, bunları dinmiş gibi gösterip müslümanlığı kötülemeye gerek yok.

Önce dinimizi öğrenmek lazım. Müslanlık nedir, kime müslüman denir, kimlere denmez, kimler sapık cahildir, kimler salih müslümandır. Bunlar nasıl olur, hangi sıfatları taşıyanlara alim, veli olur, denir.

Din bu değildir.

Burada polis suçlanamaz. Kurallar, kaideler bellidir. Bu polismi, böyle polismi olur denmez.
Amuda kalkıp bişiler yapan adama napıyorsun dediğimiz zaman, namaz kılıyorum diyebilir. Ama bu din değildir. Bunu görüpte böyle din mi olur denmez. Müsmümansak önce dinimizi düzgün, sağlam kaynaklardan öğrenmemiz lazım. Müslaman değilsek zaten bu bilgilere gerek yok. Böyle şeyler paylaşıpta, bunları dinmiş gibi gösterip müslümanlığı kötülemeye gerek yok.

Teşekkürler.

Din bu değildir.

Birincisi müslümanlığı kötülemek için açmış olsaydım bunu direk yazardım ben hiç bi mesajı alttan vermem direk söylerim. ikincisi bu bi mesaj. kimse kendi bildiğinden şaşmasın okusun kendi öğrensin manasında. üçüncüsüde sen bana din dersi veremezsin gayet iyi biliyorum dinimi

Birincisi müslümanlığı kötülemek için açmış olsaydım bunu direk yazardım ben hiç bi mesajı alttan vermem direk söylerim. ikincisi bu bi mesaj. kimse kendi bildiğinden şaşmasın okusun kendi öğrensin manasında. üçüncüsüde sen bana din dersi veremezsin gayet iyi biliyorum dinimi

Haklısınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri