Bu dolandırıcıya dikkat

Evet ytpara ya üye olduğuna bende eminim temmuz ayı başında açtığım bir satış konum vardı Beni skypedan ekleyip çok sıkıntılı bi konuşma geçmişti aramızda kendisini sürekli r10 beni böyle tanırlar ben böyle bir insanım die övüp duruyordu istediğini alamayınca silmişti skypedan çok geçmiş olsun hocam.

[MENTION=21404]Furkan Akman[/MENTION]

hocam yaptığım araştırmalar sonucu Google Fan Webmaster Forum bu kişiye r10 davetiyesi siz yollamışsınız. Lütfen bu kişinin kim olduğunu buraya yazın.

[MENTION=43770]se7v7en[/MENTION] geçmiş olsun. Kişinin ödeme almada kullandığı isim telefon numarası vs var mıdır acaba ?

hocam ben hesabı yollamadım. yani beni dolandıramadı. istiyorum ki böyle niyeti bozuk kişiler aramızda olmasın.

Hocam olayı anladım zaten de mağdur olan kişilerle iletişime geçebiliyorsanız ödeme almada kullandığı isimler telefon numarası hesap numarası falan varsa benim daha önce r10 da başıma gelen bir sıkıntıdan dolayı o kişi olup olmadığını anlarız diye dedim. Ama eğer şu kişinin ytparada olduğuna eminseniz o kişi değildir çünkü beni mağdur eden ytpara bilmezdi

Google Fan Webmaster Forum bu linkteki kişi olduğu kesindir. bu kişiye de r10 davetiyesi Furkan Akman yollamış. bu forumda kim olduğunu da davetiye kim yollamışsa o bilir.

---------- Spam Engelliyici 21:56 ---------- Önceki Mesaj 21:53 ----------

[MENTION=28616]FatihYT[/MENTION]

Yeni Kredi ve Finans Sitemiz Hayırlı Olsun. bana attığı ekran görüntüsü sık kullanılanlarında geçen siteyi burada konusunu açmış. Yeni Kredi ve Finans Sitemiz Hayırlı Olsun.

hocam siteye baktım whois bilgileri çıkmadı. Her kimse yanına kalmaz insallah. Bi bitmediler

hocam siteye baktım whois bilgileri çıkmadı. Her kimse yanına kalmaz insallah. Bi bitmediler

hocam r10.net sitesinde resimde görülen kişilerle bu kişi görüşmüş. delil olarak bu da var elimizde. whois bilgilerinden kim kimi bulabilir ki? isteyen istediği bilgileri girer oraya.

Özellikle skype adresiniz ekliyse direk ekleyip Mübarek cuma, Allah diye başlayıp bir şeyler satmaya çalışıyorlar başta zorla, almazsanız acındırarak :D

@Furkan Akman

hocam yaptığım araştırmalar sonucu Google Fan Webmaster Forum bu kişiye r10 davetiyesi siz yollamışsınız. Lütfen bu kişinin kim olduğunu buraya yazın.

Eskiden iyi biri olarak bildiğim zamanlar muhattalığım vardı, beraber çalıştım sonrasında forumda hakkındaki şikayetleri görünce çalışmayı durdurdum.Bana karşı bi kötülüğü olmadı.Beraber çalışırken sormuştu r10 davetiye varmı diye o zaman göndermiştim, nasıl biri olduğunu bilmediğim zaman. Kendisi forumunda tanıdığı "paypalbozum" skype adresini kullanan "Emin Aydın"`dır.

Şahsın benle hiçbir ilgisi yoktur.

YAVSAKLIK ve serefsızlık dedıgın zaman bazıları bırbırlerı ıle bır yarıs ıcındeler..
olum bıraz adam olun..
adam olmak daha guzel bırsey..

o ekran görüntüsünde görünen kişilerden birisi benim.
özel mesajla yazıştık youtube kanalı satacaktı. afaki bir fiyat istiyordu neyse ki. Her ne kadar kendisine son mesajımda yeni bir üyeye güvenemeyeceğimi söylediğim için cevap gelmemiş olsa da direkten dönmüş olabilirim.
keşke ödeme bilgisi gönderin demiş olsaydım.
Herkese geçmiş olsun.
FurkanAkman davetiye göndermiş, çoğu kişi ihtiyacı olan ve bir şekilde tanıdığımız kişiye davetiye gönderebiliyor, yardımsever olmak güzel bir şey, ama bence gerçekten çok iyi tanımadığınız sürece kimseye davetiye göndermeyin. Forum üyeliğinde adres pin onayı ve google gibi küçük bir meblağ para göndererek banka onayı yapmak lazım belki de...

ava giderken av oldu. r10 üyeliğini süresiz banlattırdım. bu da ona ders olsun.

Arkadaş r10 ody adlı arkadaş yaklaşık 2 ay önce bana yazmıştı 15 tane kanal var diye güvenip almamıştım şimdi ise tekrar yazmış paypal bozumu yapabilirim diye önce parayı gönderirsen yapalım dedim hemen foyası ortaya çıktı r10da ban yemiş hala r10da beni böyle tanırlar diyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri