Bu Dönemde Youtube Çalışan Arkadaşlar

• Kullanıcı ssusar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Botlar

ssusar

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben 2 aydır izlemedeyim hala daha devam ediyorum ancak öğrencilik sonuçta ihtiyaçlar, çalıştığım zamanlar hem aileme gönderiyordum hemde kendi ihtiyaçlarımı karşılıyordum ( tamamını ). Öğrenciyim sonuçta ailemden almak istemiyorum. Bulduğum her işe c.tesi , pazar , hafta içi boş günlerimde gidiyorum broşür dağıtma, tarım işleri falan neyse. Şimdi şu anda çalışan arkadaşlar bot alanlar , videoyap hakkı alanlar nasıl bir çalışma sistemi ile çalışıyor acaba? Bu kapanmaların yaşandığı dönemde? Açıklarsam sistem fixlenicek diye düşünen arkadaşlar varsa pm yoluyla da yardımcı olabilirler.Yardımcı olan olmayan herkesden Allah razı olsun.

Kusrum olduysa affedin.

Şuan en buyuk sıkinti adaense banlari. Adsense calisan azaldigi icin daha iyi kazaniliyor ama gunler icinde banlanabiliyorsun.Elinde saglam adsensen varsa bir vds alip. Saglam icerikleri render alip atarak iyi kazanc elde edebilirsin.

önce partnerlere darbe vuruldu.
şimdi adsense lere vuruluyor.
bende beklemedeyim.
1 adsn. banlandı
diğer 3 tanesi ayakta fakat bağladığım kanallar spamden kapanıyor.
bekliyorum 2 aydır..

Şuan en buyuk sıkinti adaense banlari. Adsense calisan azaldigi icin daha iyi kazaniliyor ama gunler icinde banlanabiliyorsun.Elinde saglam adsensen varsa bir vds alip. Saglam icerikleri render alip atarak iyi kazanc elde edebilirsin.

Aklımda iyi uğraş isteyen yarı özgün fikirlerim var ancak 3 yıllık adsensem gitti diğer adsenseler de dahil. Yeni açabilirim oda kapanır herkesin gibi ama nakitim pek olmadığı için deniyemiyorum da.

hocam şuan sorun ödeme almak. Oda başlı başına herşeye yetiyor zaten. Ödeme alamadıktan sonra çalışsan ne olur kanal yapsan ne olur. Bu iş bitti artık. Özgün çalışacaksan çalış. Ama sıfırdan spam çalışma olayı artık bitti.

Şimdi beni eleştirenler olur. Şöyle açıklayayım. Bugün adsense açtığını düşün. kanalları da açmaya başladın. Bu ay para birikmesi lazım içinde biraz. Sonra 11 kasımda pin yola çıktı hikayesi olacak. Aralık başında pin gelecek. Aralık 21 de ödeme alacaksın. Bu 60 70 günlük süre içerisinde 15 20 kanal yapıp kanalların da hiç spama düşmeme teliften kapanmama dünya engeli yememe gibi bir ihtimali yok. Eskiden ban yoktu ödeme bi şekilde geliyordu. Artık adsense spama düşünce bi süre sonra banlanıyor. Ödeme yapmıyorlar. Alsam ben alırdım. 6 7 aylık kanallardı. bir kaç kanal kapanadı diye 30 a yakın 6 7 aylık kanalı yaktı. Temmuz dan beri de 5 kuruş alamadım bu kanallardan. Hepsi de iyi kanallardı. Tehlikeli diye bağlamadıklarımı saymıyorum bile.

hocam şuan sorun ödeme almak. Oda başlı başına herşeye yetiyor zaten. Ödeme alamadıktan sonra çalışsan ne olur kanal yapsan ne olur. Bu iş bitti artık. Özgün çalışacaksan çalış. Ama sıfırdan spam çalışma olayı artık bitti.

Şimdi beni eleştirenler olur. Şöyle açıklayayım. Bugün adsense açtığını düşün. kanalları da açmaya başladın. Bu ay para birikmesi lazım içinde biraz. Sonra 11 kasımda pin yola çıktı hikayesi olacak. Aralık başında pin gelecek. Aralık 21 de ödeme alacaksın. Bu 60 70 günlük süre içerisinde 15 20 kanal yapıp kanalların da hiç spama düşmeme teliften kapanmama dünya engeli yememe gibi bir ihtimali yok. Eskiden ban yoktu ödeme bi şekilde geliyordu. Artık adsense spama düşünce bi süre sonra banlanıyor. Ödeme yapmıyorlar. Alsam ben alırdım. 6 7 aylık kanallardı. bir kaç kanal kapanadı diye 30 a yakın 6 7 aylık kanalı yaktı. Temmuz dan beri de 5 kuruş alamadım bu kanallardan. Hepsi de iyi kanallardı. Tehlikeli diye bağlamadıklarımı saymıyorum bile.

butun dusuncelerimi yazmıssın dostum..

Şuan hala spam var. Ama çok ağırdan ve dikkatli olursan var. Hala çizgi film kanalları satanlar var dikkat ettiysen. Eğer bir kişi bile varsa yapan iş bitmedi demektir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri