Bu dosya virüslü mü (SS li

• Kullanıcı Reyes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Reyes

Kayıtlı Üye

bu dosyadaki virüsler zarar lı mıdır ?

buradan bakmakla temiz yada kirli olduğu anlaşılmaz.Senin programının amacı,içinde bulundurduğu algoritma ve kodlar dosyayı virüs gibi gösterebilir.

Yıllardır arayıp bulamadığım dosya. Hocam bana iletirmisin

zararlımı değil mi ? onu soruyorum

Ben de esprili cevap vermek istedim. Raporda basitçe anlaşılacağı üzere zararlı bir dosya, raporu kim görse aynısını söyler. Bunun için foruma konu açmaya değer mi?

Ayrıca soru eki olan mı ayrı yazılır :rolleyes:

trojan yazıyor olabilir ama zararlı olmayabilir programın içindeki kaynak kodları virüs programları böyle algılayabiliyor ne programı bu ?

Siteden veri çekme adı üzerinde legal olmayan bir program ve kodları da aynı şekilde.
Programların kodları virüslü olarak algılanabilir, bu tür online tarama sitelerinden bakarak, virüslü yada virüssüz olduğunu anlamanız zordur. Programın işleyişine bakmak gerekir,dışarıya verdiği bağlantıya gönderdiği veri paketine bakmak gerekir.

Bilgisayarda kurulu güncel bir firewall ile dışaıya bağlantı olup olmadığını kolayca anlayabilirsiniz. Fkat yine program işleyişi önemlidir, her bağlantı isteyen program zararlı olmaz, bu program siteden veri çekme programı olduğuna göre illa ki bir yerlere bağlanacaktır.

Apatedns ve anubis ile incelenebilir dosya. En sağlıklı bilgi incelemeden sonra ortaya çıkacaktır.

Ek olarak, zararlı olduğunu düşündüğünüz bir dosya, sanal pc veya deepfreze yüklü bir bilgisayarda çalıştırılıp işlem yapılabilir.

℅100 zararli denilemez veri cekme programi ise normal karsilanabilir . Sanal bilgisayar kurup orada kullanmani öneririm

Mobil Mesaj

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri