Bu durumda başvurursam kanalımın para kazanması açılır mı?

• Kullanıcı ahzukabz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ahzukabz

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

Sizlere aklıma takılan bir sorundan bahsetmek istiyorum.

Benim 18bin Aboneli eskiden para kazanması açık bir kanalım vardı. Kanalımın tekrarlanan içerik nedeniyle para kazanma özelliği devre dışı kaldı.

Bu kanal her gün 4000 saatten fazla izlenim alıyor.

Kanalım çocuk kanaliydi ben artık bu kategoride video üretmek istemiyorum. Bu nedenle bu kanalın tüm videolarını silip yeni kategoride hazırlamış olduğum videoları atacağım.

Sorumun can alıcı kısmı burası

Kanalımın para kazanma özelliğine başvurusu açıldı kanalı manuel incelerlerse kanalda duran yeni videolarin 4000 saat şartıni sağlamadığı silinen videolar ile 4000 saat izlendigim anlaşılır. Bu durumda başvuru yapsam kanalımın yeni videolar ile para kazanması açılır mı? Yoksa bu yüklediğim yeni videolarında 4000 saat izlenmesini beklemeliyim?

Bu durumda başvuru yapsam kanalımın yeni videolar ile para kazanması açılır mı? Yoksa bu yüklediğim yeni videolarında 4000 saat izlenmesini beklemeliyim?

Açılmaz 4k saatin dolmasını beklemek zorunda kalırsın
Ek olarak kanal geçmişi abonesi istediği kadar sağlam olsun başka kategoriye geçersen izlenme alamazsın

Açılmaz 4k saatin dolmasını beklemek zorunda kalırsın
Ek olarak kanal geçmişi abonesi istediği kadar sağlam olsun başka kategoriye geçersen izlenme alamazsın

Ben videolar çok izlensin diye değil yeniden 1000 abone 4000 saat ile uğraşmak istemediğim için bu kanalin kategorisini değiştireceğim. Siz daha önce böyle bir durumla karşılaştınız mi?

Ben videolar çok izlensin diye değil yeniden 1000 abone 4000 saat ile uğraşmak istemediğim için bu kanalin kategorisini değiştireceğim. Siz daha önce böyle bir durumla karşılaştınız mi?

tavsiyem eğer çocuk kanalıysan kanalı oyun kanalına çevirmek. yetişkin içeriğine geçirirsen kanal çöp olur. 4000 saat şartını yeniden sağlamak gerek.

birkaç kez denedim inceleniyorda kalıyor değerlendirilmeye alınmıyor

Sildiğin videoların saati başvurma ekranında gözükür incelemeye gönderirsin ama kanaldaki mevcut videolar 4bin saat olmadan onay veya red alamazsın.

Hileli bir şekilde saat abone yapıldı diye düşünülür. Tavsiyem ya yeni bir kanal açıp devam edin ya da özgün video atıp zamanla eşleşenleri kaldırın. Daha sonra tamamen özgün kalınca başvuru yapın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri