Bu fikrim nasıl?

• Kullanıcı fasofiso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

fasofiso

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar yine ben :D neyse konuya geleyim vinedan mesela bir kişinin videolarını indiricem birleştiricem haziran ayı vineları mesela öyle yapsam telif felan çıkar mı?

Yapan çok var, istiyosan elimde hazır kanal var vereyim :D (not: ücretli :D ama pahalı değil :D)
70 abone 60k izlenmeli
ömür boyu izlenme 67k kazandırdığı 10$ :)

not: videoların hepsi 7-10 sn arası :D

telif falan da gelmedi hiç :)

benim ocaktan beri ekmeğini yediğim yabancı vine kanalım var 966k grüntüleme 1k abone 1k vine ve 1 telif ihtarı (video 7 sn.) açıtığımdan beri 198 dolar kazandırmış(bereket versin). sana tavsiyem içerisinde müzik olan vineları yayınlama. telifli 7 saniyelik vidyonun 3 saniyesinde müzik vardı üstelik. compilation denedim 3 ay sonra da jukin video network eşleşen verdi.

selam

Yapan çok var, istiyosan elimde hazır kanal var vereyim :D (not: ücretli :D ama pahalı değil :D)
70 abone 60k izlenmeli
ömür boyu izlenme 67k kazandırdığı 10$ :)

not: videoların hepsi 7-10 sn arası :D

telif falan da gelmedi hiç :)
Pm alabilirmiyim

Youtube işine giren herkesin ilk denediği kategorilerden birisi nedense Vine oluyor :)

Birleştirmeden atmak daha mantıklı izlenme açısından :)
Ben yapıyorum 6 saniyelik video için 5 saniye reklam izliyolar bu biraz kanal açısıdan kötü ama, 1 ay olamasına rağmen ve hiç uğraşmama rağmen.
Günde 5 saat izlenme
En az 2000 görüntüleme
Günde ortalama 10 abone
Kazanç 0,07$-0,10$ aras değişiyor ama eminim 1-2 aya 3-4 katına çıkar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri