Bu Filmde Korkmayan 10 Bin Dolar Kazanacak..!!

• Kullanıcı Throck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
ben korkarım herhalde :)
ama bunu yabancılara izlet korkmaz, bizim dinimizde olan şeyler olduğu için biz korkarız :)

spam yapıyım diye girdim konuya, ilk satırları okuyorum , içimden diyorum konstratı %40 düşürsem eşleşenden geçerim muhtelemelen falan. fragmanı tıkladım tıklamaz olaydım 8sn bile dayanamadım kapattım. bemonth haklı olabilir...

Son düzenleme:
o fragmanda da uyuyorsan allah selamet versin :D

Izledim fragmani hic etkilenmedim desem yeridir. Sesi cok cikiyordu birazda kistim ondan mi diyecem zannetmiyorum. Aslinda katilsam alirim o 10k yi fakat adamlar vermemek icin ufak tefek bahane bulacaksa katilmaya degmez :)

Izledim fragmani hic etkilenmedim desem yeridir. Sesi cok cikiyordu birazda kistim ondan mi diyecem zannetmiyorum. Aslinda katilsam alirim o 10k yi fakat adamlar vermemek icin ufak tefek bahane bulacaksa katilmaya degmez :)

ben korku sinemasını çok severim ama türk sinemasında değil :D
sesle korkutma tekniği ani seslerle hasan karacadağla ayyuka çıktı başka korku senaryosu yok sanki habire cinde cin tamamen ticari amaçlı yapılmış film... bu mevzuda güzelce düşünülmüş bir reklam

Başvurular ne zamana kadar devam edecek? Gidip 6 - 7 defa izlersem artık bunaltmaya başlar bence :D Türkiye'de parayı dolarla vermekte ayrı bir saçmalık :D

Bu korku filmlerinden korkmama olayı tam olarak nasıl oluyor bunun püf noktası nedir söyleyin de bizde hayatımızda 1 kerede olsa korku filmi izleyelim:D

cinler kainatta yaratılmış en zavallı yaratıklardır.
aslında cinler insanlardan insanların cinlerden korktuğundan çok daha fazla korkuyor.
tek avantajları gözle görülmemeleri ve bu görülmemeleride onları insanların gözünde korkunç hale getiriyor.

Burada ne korkacam diye ahkam kesenleri birde üç buçuk ata ata filmi izlerken görmek istiyorum

türk toplumunun zombilerden korkmadıgını bılıyorlar kulturumuzde korkutugumuz seylerı önümüze sunuyorlar :)

acaba çıktığı gün sinema çekimi yapsak yt spamlasak 10k bırakırmı ? diye aklıma geldi hemen

hemen alsınlar beni kahkahlar atarım ben ordan 100 dolar verseler bile yeter :D

Dabbe 1 ve Dabbe 2 Berbattı.
Dabbe 3 korkutuyordu. ilk iki seriye bakarak ciddi bir farkı vardı..
Dabbe 4 Cin Çarpması serinin en iyisiydi. Dabbe5 i merakla bekleyenlerdenim ama sinemada izleyebilir miyim bilmiyorum :)

filmi tanıtmak icin güzel bi taktik ! 10 bin dollar korktun korkmadın neki bi kac milyon izleyiciyi cektikden sonra kuruş bile değil :) cok büyütmeye gerek yok sensayon yaratmak icin para kullanılıyor .. 10bin dollar bize göre cok kıymetli ama onlar 10 katını kazanacak :)

film iyi veya kötü bilemem ama çok fena gürültülü ve baş ağrıtıcı. Adam çığlık efektlerinden akıllıca iş yaptığını sanıyor. Bu yüzden kaliteli diyemem.

Dabbe filmlerini bu yüzden sevmiyorum, bağırış çağırış, boğajhg, böööö,gghd ses efektleri midemi bulandırıyor artık.

Konu ya kaynak olarak fılm adı vereceksın dıye gırdım (kı bence herkez oyle anlamıstır :D ) ama klasık bır turk fılm ı oldugunu anlayınca cıktım :D :D
ayrıyeten cok gurultulu ızleyıcıyı alacaklar 1 yere 10 dk sesszlık sonra sacma sapan sesler ınsan ıstesede ıstemesede 10 dk sesszlıkten sonra tuylerı urperır :D :D

Çakma insandan çakma bir taktik daha. Yok dünya da ses getirecek bir yarışmaymış falan filan hikaye. Dünya da bunun örnekleri birçok kez yapıldı. Hatta şuan yabancı film piyasasında böyle yarışmalar falan düzenlenmiyor. Boş iş arkadaş boş iş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri