Bu Filmi İzlemeden Ölme - Salman KHAN

• Kullanıcı Net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
bu filmi şimdi izledim ve bitti ve şunu diyebilirimki hayatım boyunca izlediğim en etkileyici hüzün ve tebessümün fazlasıyla bir arada barındıran bir film kesinlikle izleyin

teşekkürler. Bir Konu açalım Bence Altında İzlediğiniz Mühmekemmel Filmleri Paylaşalım Naıl olur?

alt yazılı filmleri oldum olası sevmem türkçe dublajı yokmu merak ettim

esaretin bedeli filminin star tv dublajı orjinalinden çok daha iyi olmuş, efsane olmuş :)

Ya su dansları silemiyor muyuz bıktım her hınt fılmınde 20 dakka garip garip oynuyor koca koca adamlar :D

belkide gözümdeki problemden dolayı okumayı sevmiyorum hocam glakom hastasıyım yada okumak işime gelmiyor :)
Allah acil şifalar versin hocam.
Benim içinde öncelikli olarak dublaj filmlerdir
Orjinal izleme sadece bu film için bir öneriydi.
Mesela bu filmin sonunda kızın ilk konuşmaya başlaması en duygusal sahneydi, o duyguyu kız konuşma çabasıyla sesiyle verdi ve dublajla bunu yakalayamazsın demek istedim...

Allah acil şifalar versin hocam.
Benim içinde öncelikli olarak dublaj filmlerdir
Orjinal izleme sadece bu film için bir öneriydi.
Mesela bu filmin sonunda kızın ilk konuşmaya başlaması en duygusal sahneydi, o duyguyu kız konuşma çabasıyla sesiyle verdi ve dublajla bunu yakalayamazsın demek istedim...

anladım hocam şimdi demek istediğini tşk ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri