bu gecede beni dinleyin

mustyy58

Kayıtlı Üye
cok arkadasın derdini dinledik ama bizimde var ondan

ölen kuzenime çekip giden sevdiğime rağmen siz kardeşlerim abilerim gibi spama devam edebiliyorsam bu da benim yaşama sevincimdendir... bu forumu ve hepinizi seviyorum, flagcılar hariç :) sizlere gelsin son olarak incir reçeli izleyip müslüm babayı dinleyenler tantana yapmasın ;)

https://www.youtube.com/watch?v=rgyBKqWPN1A

Mekanı cennet olsun,

Sevgilin içinse senin sevgini zaten haketmemiştir kardeşim hayırlısı olur inşallah.

Öncelikle başın saolsun kardeşim..

Çekip giden sevdiğin olayına gelince derinden girdin mevzuya gece gece. Ne iş yoğunluğu, ne 2 günlük eğlenceler onu unutturmuyor. Geri dönüşü yoktur diyoruz sabır diyoruz herşeyi deniyoruz ama olmuyor. :) Yinede ytpara var diyoruz giriyoruz foruma az çok kendimizi buluyoruz. :)

Kimse vazgeçilmez değildir herkez unutulur. Ama bazıları çok şeyler alır götürür insandan. Belkide bu alıp götürdükleri bizlere çok şey katmışta olabilir. Hayat devam ediyor ne dertli tasalı insanlar var. Onları düşünce halime şükrediyorum..

Hayırlı geceler..

Öncelikle başın saolsun kardeşim..

Çekip giden sevdiğin olayına gelince derinden girdin mevzuya gece gece. Ne iş yoğunluğu, ne 2 günlük eğlenceler onu unutturmuyor. Geri dönüşü yoktur diyoruz sabır diyoruz herşeyi deniyoruz ama olmuyor. :) Yinede ytpara var diyoruz giriyoruz foruma az çok kendimizi buluyoruz. :)

Kimse vazgeçilmez değildir herkez unutulur. Ama bazıları çok şeyler alır götürür insandan. Belkide bu alıp götürdükleri bizlere çok şey katmışta olabilir. Hayat devam ediyor ne dertli tasalı insanlar var. Onları düşünce halime şükrediyorum..

Hayırlı geceler..

hayırlı geceler kardeşim :) belli bir süreden sonra insan artık takılmıyor yanan yer yandığı ile kalıyor...

edit: bu arada yaşa yeni baktım abim diye düzeltiyorum :)

---------- Spam Engelliyici 23:13 ---------- Önceki Mesaj 23:08 ----------

@astalawista nerelerdesin yav sensiz bu konuların tadı yok :)

Son düzenleme:
şu yaşıma kadar öğrendiğim belkide mutlu olmamı sağlayan en güzel şey -hangi nedenden olursa olsun- sevgilimden ayrılınca kesinlikle ama kesinlikle daha iyi biri karşıma çıkıyor ve daha mutlu oluyorum. hayat hep karşıma daha iyi birini çıkarmıştır çok şükür. ve bunu anlamasını sağladığım arkadaşlarım şuan benimle aynı açıdan bakıyorlar olaya

çekip giden sevgililerinize teşekkür edin. mutlaka daha iyisi gelecektir. en büyük tuzak "bir daha asla onun gibi biri olmayacak,o çok farklı biriydi" düşüncesidir. bu düşüncenin sizi üzmek için aklınıza geldiğini bilirseniz emin olun gözleriniz "o daha güzel daha mutlu ilişkiyi" görecektir. aksi takdirde yıllarca bile gereksiz yere aşk acısı çekebilirsiniz :D

kişisel gelişim uzmanı mod off :D

kalbim ağrıyor içimde fırtınalar kopuyor bana bu yapılana içime yediremiyorum napacağımoı da bilmiyorum ;(

"fakat müzeyyen bu derin bir tutku" filmini biraz önce izledim erdal beşikcipğlu hayranıysan eğer izle derim

Dembabaaaaaaaaa dembabaaaaaaaaaa
dembaba dembaba...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri