Bu Geçiçi Bir Sorun mu ?

• Kullanıcı fataL1ty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

fataL1ty

Yasaklanmış
catsbsv.jpg

Dünden beri videolarımda para kazanmayı açamadım. http://www.ytpara.com/youtube-hakki...5-para-kazanma-inceleniyor-sorunu-cozumu.html bu konudaki yolu her videoda 4-5 kez denedim olmadı ? siz nediyorsunuz ?

Videolarda artik baslik , aciklama veya tag degisimlerinde para kazanma aktif olsa bile deaktif oluyor ve o anki degistirilmis baslik , aciklama ve tag ile para kazanmayi tekrar aktif etmek zorunda kaliyoruz. Bu sorun birkac gundur herkeste var ve buyuk ihtimal bizim video kayit ederken rakamlardan (orn:324242) veya anlamsiz harflerden (Orn:sfafevsa) olusan baslik , aciklama ve taglarla para kazanma aktif edilen videolarin onune gecmek icin getirildi bu sistem. Kisacasi eger bu sekilde devam ederse artik bu yontem ise yaramayacak. Bu da su demek oluyor . Youtube baslik,aciklama, tag lara kelime filtresi getirdi . Karalistede bulunan kelimelerle olusturulan videolarin para kazanmasi aktif edilmeyecek.

Bir diger teorim ise youtube da her kanal yeni sisteme gecti. Bununla ilgili calismalardan bu para kazanma olayi da etkilenmis olabilir. Daha once bu tur sorunlar youtube guncellemelerinde yasandi.

Sonucu ve gelismeleri beklemekten baska caremiz yok.

Videolarda artik baslik , aciklama veya tag degisimlerinde para kazanma aktif olsa bile deaktif oluyor ve o anki degistirilmis baslik , aciklama ve tag ile para kazanmayi tekrar aktif etmek zorunda kaliyoruz. Bu sorun birkac gundur herkeste var ve buyuk ihtimal bizim video kayit ederken rakamlardan (orn:324242) veya anlamsiz harflerden (Orn:sfafevsa) olusan baslik , aciklama ve taglarla para kazanma aktif edilen videolarin onune gecmek icin getirildi bu sistem. Kisacasi eger bu sekilde devam ederse artik bu yontem ise yaramayacak. Bu da su demek oluyor . Youtube baslik,aciklama, tag lara kelime filtresi getirdi . Karalistede bulunan kelimelerle olusturulan videolarin para kazanmasi aktif edilmeyecek.

Bir diger teorim ise youtube da her kanal yeni sisteme gecti. Bununla ilgili calismalardan bu para kazanma olayi da etkilenmis olabilir. Daha once bu tur sorunlar youtube guncellemelerinde yasandi.

Sonucu ve gelismeleri beklemekten baska caremiz yok.

aydınlattığınız için teşekkürler hocam. Bakalım zaman bize ne gösterecek!

Yasaklı listeyi nereden öğrenebiliriz mübarekler bir bilginiz var mı?

Edit---------

Bu arada videom 1,000~ izlenmiş ve para hala inceleniyor. Allah seni bildiği gibi yapsın YouTube.

Yasaklı listeyi nereden öğrenebiliriz mübarekler bir bilginiz var mı?

Edit---------

Bu arada videom 1,000~ izlenmiş ve para hala inceleniyor. Allah seni bildiği gibi yapsın YouTube.

Soyledigim sadece bir teoriydi. Bu sekilde devam ederse soyledigim veya soyledigime yakin bir sistem geldi demektir. Eger boyle birsey var ise o listeye ulasamayiz maalesef.

Su anki sorunlar guncellemeler sebebiyle ise duzelecektir .(Bu sebeple oldugunu sanmiyorum)

Bendede olmuyor ama yarım saat bir saat sonra kendiliğidnen düzeliyor :/ Oynama yaopmıyorum sadece bilgisayara indirirken videonun adını orjinalden değişiriyorum

bi süre sonra aktif oluyor bende sizdede öyle olmuyor mu ?

arkadaşlar sorun geçici mi bilmiyorum ama sıkıntı yaratmaya gerek yok. videolarınızda dolar ışığının yanması için editleme yaptıkça ışığın yanma süresini uzatıyorsunuz. bu duurmu oluruna bırakın belli bir süre sonra ışık yanacaktır. bende de aynı sıkıntı var fakat bir kaç saat sonra ya da en geç ertesi gün bütün videoların ışığı yanmış oluyor endişeye gerek yok =)

Ben tek parça dizi atıyorum 2 tanesinde yandı ilk yükleyende benim diğerlerinde yanmadı :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri