Bu günleri Hatırlayanlar ?

benimde vardı bunlardan, bende günlük 3 4kya çıkıyodum çoğu zaman, hey gidi günler,

ama önemli olan şimdi bu meblaları yakalamak :)

Tüm zamanlar rekorumu buldum arşivden..hey gidi günler...

TEK KANALDI BU ARADA :)

Konu yanlış anlaşılsın istemem konu kazanç paylaşımı değilde bgbg oranlarının normalin kat kat üstünde olduğu zamanı hatırlamaktı ama siz bize daha daha öncelerini hatırlattınız hey gidi hey gönül isterdiki o günlere tekrar gelebilsek hiç yoktan 2015 2017 ortası dönemdeki rahatlığa tekrar kavuşabilsek

tek sorunumuz kanalların para kazanma onaylanmaması elimizde çok sayıda para kazanması açık kanal olsada bi kısım kanalların para kazanması açılmaması çok kötü oldu

nO6p91.png

Youtube Zorluk Seviyesi Şuan Zirvede Her yükselişin bi düşüşü vardır elbette.
Youtube temasına vs yola soktuğunda işleri açtığında biraz rahatlayacağımızı düşünüyorum.

umut fakirin ekmeğidir herşey zamanla güzel olacak en azından bu güne oranla biraz rahatlayacak

Son düzenleme:
böyle şeyleri arşiv yapmayan bi ben varım heralde.gerçi ben kendi resmimide çekmeyi seven birisi degilim.yaşlanınca bu yaptıklarıma pişman olucam galiba,geçmişe dair anılar olması aslında fena fikir degil :)

o bende de var instagram açtık 4 yıl önceki fotolar yüklü :)

o bende de var instagram açtık 4 yıl önceki fotolar yüklü :)

aynen adaş,hesabı açarkan profil boş durmasın diye bi resim çekip yükledim hepsi o.twitter zaten yok bende,varsada açıp bırakmışımdır yani kullanmadım hiç.facebooka gelince,ondada rahat bi 5-7 yıl önce attıgım resimler var.öncesi,sonrası yok :) resim çekip yükleyenleri takdir ediyorum,seviyorum aslında çektikleri resimlere bakmayı filan ama kendim çekmeyi hiç sevmiyorum :D

aynen adaş,hesabı açarkan profil boş durmasın diye bi resim çekip yükledim hepsi o.twitter zaten yok bende,varsada açıp bırakmışımdır yani kullanmadım hiç.facebooka gelince,ondada rahat bi 5-7 yıl önce attıgım resimler var.öncesi,sonrası yok :) resim çekip yükleyenleri takdir ediyorum,seviyorum aslında çektikleri resimlere bakmayı filan ama kendim çekmeyi hiç sevmiyorum :D

Her paylaşımı tık tık beğenenlerden de değilim facebookta yılda ortalama 5-10 gönderi beğeniyorumdur instagramda daha az :)

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] 'un rekorunu merak ettim :D

https://www.youtube.com/watch?v=pXRviuL6vMY

Good old days :D

Güzel günlerdi dostluk arkadaşlık vardı.Herkes kolay kazanırdı milletin birbirine saygısızlığı olmazdı insan özlüyor. :)

(youtube) bize fazla değil 3 ay süre ver seni baştan inşa edelim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri