Bu hatayı şuanda alan varmı

Yine yapılandırma vb çalışmalar olabilir. Ben de şimdi baktım video yüklemiyor ve para kazanma açamıyorum.

aynı hatayı bende de veriyor.3 farklı pc 2 faklı ip den denedim.zor bela video yöneticisine ulasılsada herhangibi işlem için tıkladıgımda yıne hata veriyor.mecbur bekleyeceğiz :S

Ne zaman videom tutsa youtube ta hata oluyor reklam çıkmıyor.Bu üçüncü sefer oldu.

Arkadaşlar hemen kötüye yorup felaket tellallığı yapmayalım.Şuanda herkes bu hatayı alıyorsa bu genel bir sorundur.

öğlen apilerde sıkıntı vardı şimdi de bu durum.Sıkıntı olmaz umarım.

arkadaslar bu artik neredeyse her ay olan bir sorun sanirim.Ay sonlarinda bu tur hatalari aliyoruz genelde..Birkac saate duzelir diye tahmin ediyorum.

İsyan ettim yav video yöneticisine girmek ölüm video isimleri yüklerken değişmiyo elle tek tek değişiyo bu seferde para aktivleştirmede sıkıntı oluyo kafayı yedim saatlerdir

Para kazanma otomatikdi video attım zar zor yükledi bu seferde ışık yanmadı para kazanma statüsünde degil dedi ugraştım ugraştım olmadı bende sildim :)) 2 Video atak dedik işe bak

Bu sorun basladiktan sonra video yukledim. Video yonetim sayfasina giremedigim icin bakamiyorum, onlar sorunsuz yuklenmis midir, daha onceki aylarda boyle olunca nasil tecrumeler edindiniz?

Ben yükledim video yönetimden videoyu gördüm ama, dolar ışıgım yanmıyordu, otomatik kapatıyordu ışıgı 2 3 kere denedim açmayı başarılı olmadı bende yükledigim videoyu sildim :(

sorun düzeldi ama yapılan güncelleme sonunda uygulama şu (bence);

toplu işlem kısıtı getiriliyor gibi bu tarzda bi uyarı aldım lanet gelsin yavvv

An itibariyle bende de duzeldi. Yaklasik 200 kere izlenmis bu sure icinde, umarim ordan birkac tik almisimdir ve parasini da oderler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri