- Web sitesi
- www.gtcollection.fr
Sahte hiç korkmana gerek yok, yine bizim uyaniklar devrede
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sahte hiç korkmana gerek yok, yine bizim uyaniklar devrede
telif değil..işin garibi bu msj dan iki gün önce yine aynı video ile ilgili farklı bi hesaptan buna benzer msj geldi.hesap kapatılmış.video ise halk tv den alınmış bi haber.msj şu
lgili video'nun yayınlanması ile TCK'nın 5237 no'lu kanununa göre "kamu düzen ve güvenliğini, hukuk devletini tehlikeye sokmak" suçlamasıyla tarafınıza dava açılacaktır. Gerekli ip tespiti yapılmıştır. Youtube 5 Nisan 2014 itibariyle illegal kullanıcıların ip'lerini T.C. yetkili kurumları ile paylaşma kararı almıştır. VPN gibi servislerin arkasına saklanılarak yapılan girişimler ise tarafımızdan VPN servisleri ile yapılan hukuki girişimler ile belirlenmektedir.
Bu video'yu derhal kaldırmanız durumunda dava hakkı saklı kalmak üzere suçlamayı geri çekme olasılığımız mevcuttur.
Bu hesap bence doğru olabilir. nitekim bahse konu Başkanlığın linki aşağıdadır.
ADALET BAKANLIĞI BİLGİ İŞLEM DARİRE BAŞKANLIĞI LİNKİ
BLG LEM DARES BAKANLII
[MENTION=11720]teona08[/MENTION] peki bu ihtar mail olarak mı geldi yoksa videonun altına yorum olarak mı?
sanırsam yüce başbakanımız ile ilgili bir video koymuşşun onlarda dava açacaklarını söylemişler. böyle bir riske girmeden videoyu falan kaldırmanı öneririm. sahte olma olasılığıda var. karar senin. ama benim bildiğim youtube kurulları gereğince sırf video yükledin diye karşı tarafa senin ip bilgilerini vermezler. bir video yüzünden youtube kaç yıl kapalı kaldı hatırarsan.
evt ama haberin içeriğinde ses kaydı yok.sadece bi iddiadan bahsediliyo.videoyu kaldırdım.zaten fazla izlenmemişti.
hesabımda olan bi video için ihtar yolanmış.yollayan da TC adalet bakanlığı bilgi işlem daire başkanlığı.videoyu kaldırdım.yt hesabına baktım çakma gibi.sizce gerçekmidir bu adres? msj iki ay önce yollanmış ben yeni gördüm
https://www.youtube.com/channel/UCXq31POtK8xyAirWdLaYlbQ
aktrollerin işi, hoşlarına gitmeyen videoları böyle korkutmaya çalışıyorlar.
benim bir kanalda bir ses kaydı mevcut. yapabildikleri tek yasal işlem: "videonun türkiyeden görüntülenmesini engellemek". diğer tüm ülkelerde video hala açık ve izleniyor.
url alınmamış hakkında bölümüne gerekli bilgiler yazılmamış sahte olduguna emınım dıyebılırımacaba ne planlıyodu mılletı ben mahkemeyım vıdeoyu sil die tehtitmi etmeyi düşünüyo
![]()
ne kadar işsiz varsa bizde arkadaş.Sahte telif için adam nelerle uğraşıyor.
koskoca TÜRKİYE CUMHURİYETİ yt kanalı ile uğraşmaz adamlar kanal yada video kapatmak için yt yi mahkeme kararı ile kapatıyor zatentutupta videoya telif mi atacak.
aktrollerin işi, hoşlarına gitmeyen videoları böyle korkutmaya çalışıyorlar.
benim bir kanalda bir ses kaydı mevcut. yapabildikleri tek yasal işlem: "videonun türkiyeden görüntülenmesini engellemek". diğer tüm ülkelerde video hala açık ve izleniyor.
telif atmamış mail adresine mail atmış telifi anladım da bir kanalın mail adresine nerden ulaşılır da mail atılır onu merak ediyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.