Bu hesabın para kazanma özelliği devre dışı bırakılmıştır

• Kullanıcı YouByVRO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Ben ise bu size yazdigim adresten ulasiyorum. O da daha cevaplamiyorlar.

hocam o maile yazdığım anda ardan 30 sanıye geçmeden aşağıdaki şekilde oto cevap geliyor

Merhaba,

Sorun yaşadığınızı duyduğumuza üzüldük. YouTube İçerik Üretici Destek ekibi size yardımcı olmaya hazır; ancak bize ulaşmak için bir adım daha atmanız gerekiyor.

Sorununuzla ilgili yardım almak için: Bize doğrudan ulaşmak amacıyla YouTube İçerik Üretici olarak yardım alma talimatlarını izleyin. YouTube İş Ortağı Programı'nın parçasıysanız iletişim seçeneklerini görmek için Yardım Merkezi'nde oturum açtığınızdan emin olun.

Sorularınızın yanıtlarını almak için içerik üretici yardım merkezimizi ve toplulukları da kullanabilirsiniz.

En kısa zamanda görüşmek dileğiyle!

YouTube İçerik Üretici Destek ekibi

tabi bu yoluda denedim mail seçeneği çıkmıyor bende

Benimde kanalda video yoktu hiçbirşey yoktu, bugün spamdan kapattılar anlamadım gitti:(
"Bu hesap; YouTube'un spam, aldatıcı uygulamalar ve yanıltıcı içerik politikasını ya da diğer Hizmet Şartlarını birden çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için kapatıldı."
İtiraz ettim açılırmı sizce arkadaşlar?

hocam o maile yazdığım anda ardan 30 sanıye geçmeden aşağıdaki şekilde oto cevap geliyor

Merhaba,

Sorun yaşadığınızı duyduğumuza üzüldük. YouTube İçerik Üretici Destek ekibi size yardımcı olmaya hazır; ancak bize ulaşmak için bir adım daha atmanız gerekiyor.

Sorununuzla ilgili yardım almak için: Bize doğrudan ulaşmak amacıyla YouTube İçerik Üretici olarak yardım alma talimatlarını izleyin. YouTube İş Ortağı Programı'nın parçasıysanız iletişim seçeneklerini görmek için Yardım Merkezi'nde oturum açtığınızdan emin olun.

Sorularınızın yanıtlarını almak için içerik üretici yardım merkezimizi ve toplulukları da kullanabilirsiniz.

Demek bende bu bir kac ay onceden bir dialog baslatilmis ve oylece devame diyor. Bu yuzden sen yazamiyosun. Simdi soyle bir sey yapa bilirsin. Git eski dialoglarindan birini bul. Muhtemelen ne zamansa youtube destek ekibiyle iletisme gecmissindir. Iste ordan yanitla deyerek iletisime gecmeye calis. Bende onceden orda destek bolumu aktifdi. sonra kapatilar. Tekar actilar. Bende problem cozulmemis yeni dialog baslatim. Bu sefe batkim adamlar o bolumu tekrar kapatmis. Sanirim problem ehrkesde boyle durdgu icin yani cozume kavusmadigi icin. ya amnuel denetliyorlar aya de bir algoritma gelistirib ozel bir denetleme yapacaklar bu hususda. Ya da acilmamak uzere kapatilar para kazanmayi. Simdi benim kanala benzer kanalar vardki para kaznamalari kapatilmisdi. Ama sonra bir baktim bir kac ay sonra actilar. Ama onlarda hangi hususa gore kapatildign bilmiyorum. Cevapta vermiyorlar problemi ogrenesin. Ozelikle bir turkce konusan vardi benzeri hic yardim etmiyor. Yabancilar yine azda olsa yardim ediyor. Kotu durum. Bizde beraberlik yok. Cok kisi insanligin unutub kesesin ve karnin dusnuyor.

Ben de bir de birkaç haftadır haftada bir kere [email protected] 'a ingilizce olarak mail gönderiyorum.Kanalı inceliyorlar ama hep aynı otomatik cevabı gönderiyorlar.Telif hakkı sorunların şu anda para kazanma durumunu etkilemediği anlaşılıyor.Para kazanma durumu şu şu nedenle devre dışı bırakılabilir diye hep aynı mail gönderiyorlar.Ama bir şey değişmiyor.

Suna bir bende yazayim. Ne cevap gelecek bakalim.

Merhaba,

qardas sen su skype adresinide yaz zahmet olmasa.

Telif ve topluluk ihtarimin olmamasına rağmen tekliften dolayı red cevabı geldi sebebi ne olabilir ki

bende de hiçbir spam video olmamasına rağmen spamdan dolayı kanalımın para kazanması kapandı ve şuan hiçbir şey yapamıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri