Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
spam diyor ya kanaliyin biri yada IP sorun ne bilemem ama.
Muhtemelen sahte icerikten sikayet aldin veya dedigim gibi IP ile alakali spamlara dustun o IP ye ait butun kanallar kapatilir
Videoyap botunu kullanıyordum sorun o mu oldu sizce ?
Botlar VPS-VDS tarzi seyler bu durumu tedikliyor ama ben evet ondan diyemem.
elinizdeki nedenleri degerlendirin.
Video basligi
on izleme resmi
etiket
Tarzu seylerde yanilticilik yaptinizmi ?
yapmadiysaniz olsasi nedenler bot olabilir
Her kanal için gmail onayı,15 dk onayı ayrı ayrı numaralar ile yapılmıştır.bir kanalla spam yapınca bütün aynı tel ile açılmış kanallar spam a gidiyor
spam tekrardan başladı 15 kanalım uçtu bugün
spam tekrardan başladı 15 kanalım uçtu bugün
Bu iyiye işaret aslında, Eğer para kazanmaları kapatmaz yine spamdan kanalları kapatırsa en azından parayı alabilecek miyiz korkusu yaşamayız.
ben pek memnun kalmadım 3.5 aylık kanallardı
Botların yüklediği ip adresinin önemi yoktur. Youtube yasal olarak izin veriyor api ile yüklemeye. Eğer böyle sıkıntı olsa birgünde binlerce üyemin patlar. Bir çok etken var bu işte. Toplu kapatılma sebebiyse genellikle aynı ip adresinden açılan kanallardır veya sahte telefon ile açılmasındandır. 1 yıldan fazla süredir sistemim aktiftir. Bu konudaki tecrübemdir. Adınıza üzüldüm hocam, geçmiş olsun.
Yine başladı spamdan kapanma olayı 5 kanalım uçtu spamdan
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.