Bu hesap, Google Hizmet Şartları'nı ihlal ettiği için feshedildi.

• Kullanıcı Trainer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Trainer

Kayıtlı Üye
19 kanalım birden kapandı: Bu hesap, Google Hizmet Şartları'nı ihlal ettiği için feshedildi.
Bu hesap; YouTube'un spam, aldatıcı uygulamalar ve yanıltıcı içerik politikasını ya da diğer Hizmet Şartlarını birden çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için kapatıldı. Bunu biliyoruz bu spamdan kapanmış.

ama başlıktaki gibi kapanan kanalla daha once karsılastıgımı hatırlamıyorum. Bahsettiği hizmet şartları nedir tam olarak?

19 kanalım birden kapandı: Bu hesap, Google Hizmet Şartları'nı ihlal ettiği için feshedildi.
Bu hesap; YouTube'un spam, aldatıcı uygulamalar ve yanıltıcı içerik politikasını ya da diğer Hizmet Şartlarını birden çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için kapatıldı. Bunu biliyoruz bu spamdan kapanmış.

ama başlıktaki gibi kapanan kanalla daha once karsılastıgımı hatırlamıyorum. Bahsettiği hizmet şartları nedir tam olarak?

Telefon onayı ister girmeye çalıştığında onu gir kanalın açılır. Mail kaynaklı olabilir veya bot ile yükleme yapıyorsan client tazele geçer

Hesaplar komple kaldırılıyor arkadaşlar eskiden satın aldığınız mailleri, hesaplara kurtarma epostaları girdiğiniz için sizde de bildiri maili geliyor.

spam olanda yt kanalın kapanıyor.
Feshedildi deyince komple gmail hesabın kapanıyor. diye biliyorum.
Muhtemelen hesapların, gmail seri açım dan yakalanmıştır.

Hizmet şartlarını ihlal etmek google nezdinde ciddi bir bir ihlal. Hizmet şartları ihlal ettiği için kapatılan kanalın açılma ihtimali nerdeyse yok. Geçmiş olsun.

soğuk su içiyorum;erikli tavsiyemdir. Profil kısmında gri çizgisi olan kanallar kapanmış genellikle. Mailin açılışıyla ilgili evet.

spam olanda yt kanalın kapanıyor.
Feshedildi deyince komple gmail hesabın kapanıyor. diye biliyorum.
Muhtemelen hesapların, gmail seri açım dan yakalanmıştır.

Aynen hocam mail aldıgım kişiden mailler 1 aydır yüklemeye çalıştıgım kanallar 2 gün dayanmıyor 20 gün önce açtıgım 0 adsensede aynı problemi yaşayınca maillerden kaynaklanıyor diye düşünüyorum.Satıcıyı degiştirmek şart oldu galiba

Hizmet şartlarını ihlal etmek google nezdinde ciddi bir bir ihlal. Hizmet şartları ihlal ettiği için kapatılan kanalın açılma ihtimali nerdeyse yok. Geçmiş olsun.

Hocam bendede hizmet sartlarini ihlal ettigi icin yaziyor ozgun kanaldi acilmazmi bosa ugrasmayayim mi?

Hocam bendede hizmet sartlarini ihlal ettigi icin yaziyor ozgun kanaldi acilmazmi bosa ugrasmayayim mi?

Aşağıdaki gibi yazıyorsa itiraz edilse bile açılmaz.

Bu hesap, YouTube Hizmet Şartları'nı ihlal ettiği için feshedildi.

Aşağıdaki gibi yazıyorsa itiraz ile açılma şansı herzaman vardır.

Bu hesap; YouTube'un spam, aldatıcı uygulamalar ve yanıltıcı içerik politikasını ya da diğer Hizmet Şartlarını birden çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için kapatıldı.

Aşağıdaki gibi yazıyorsa itiraz edilse bile açılmaz.

Aşağıdaki gibi yazıyorsa itiraz ile açılma şansı herzaman vardır.

bu yazılar youtube kanalına girişte üstte kırmızı şekilde yazanmı yoksa maile ilk gelen mailmi hocam?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri