Bu Hikayeler Tutarmı ?

• Kullanıcı kindersaft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Kullandığın görsellere hareket katarsan çok daha etkili olacaktır
Güzel kanal olacak bence

Yakında paranormal olaylar üzerine olan websitemi aktif hale getiriyorum , senin videolarını da sesli hikayeler bölümüne ekleyebilirim kendimkilerin ki gibi , başta fazla etkisi olmayabilir ancak siteyi para kazanmak için değil gerçek korku severler için hazırlıyorum , kendi tecrübelerim ve birçok kaynağı kendim yorumlayarak yazıyorum boş zaman buldukça .Yatırım da yapacağım ileri zamanlarda , korku seven herkesi desteklerim :D

Yakında paranormal olaylar üzerine olan websitemi aktif hale getiriyorum , senin videolarını da sesli hikayeler bölümüne ekleyebilirim kendimkilerin ki gibi , başta fazla etkisi olmayabilir ancak siteyi para kazanmak için değil gerçek korku severler için hazırlıyorum , kendi tecrübelerim ve birçok kaynağı kendim yorumlayarak yazıyorum boş zaman buldukça .Yatırım da yapacağım ileri zamanlarda , korku seven herkesi desteklerim :D

Desteginiz için şimdiden teşekkür ederim

yeni bir video daha yaptım bu sefer farklı bır edıt programı kullandım pek içime sinmedi ama silmekde istemedim videoyu

Bu kanal tutmuş sayılır kardeşim :) Ama sadece senden yardım bekliyor :p

Google videosundan sonra uzun süre yeni video yüklememişsin ve o video gayet iyi izlenmiş, videodaki yorumların neredeyse yarısında yorum yazanlar yeni ve düzenli video istemiş. Ben çok ilgimi çekmese de demekki konuya ilgili izleyici kitlesi var. Bence bir daha uzun ara verme, üzerine katarak düzenli yükleme yaparsan güzel olur. Başarılar

Edit: Son seni bekliyorum videosunu baz alarak söylüyorum hikayenin sonunda ekrandaki yüz yavaş yavaş silindikten hikaye bittikten sonra, 1:20'de kısa bir çığlık sesiyle birlikte saliselik bir ekran parlaması/flaş tarzında birşeyle finali yapabilirsin :D Hatta bir yorumda "korktum bi an bişey çıkar diye ama iyi çıkmadı" yazmışlar. O sonda gerekli ayarı ver sende :p

Son düzenleme:
Bu kanal tutmuş sayılır kardeşim :) Ama sadece senden yardım bekliyor :p

Google videosundan sonra uzun süre yeni video yüklememişsin ve o video gayet iyi izlenmiş, videodaki yorumların neredeyse yarısında yorum yazanlar yeni ve düzenli video istemiş. Ben çok ilgimi çekmese de demekki konuya ilgili izleyici kitlesi var. Bence bir daha uzun ara verme, üzerine katarak düzenli yükleme yaparsan güzel olur. Başarılar

Edit: Son seni bekliyorum videosunu baz alarak söylüyorum hikayenin sonunda ekrandaki yüz yavaş yavaş silindikten hikaye bittikten sonra, 1:20'de kısa bir çığlık sesiyle birlikte saliselik bir ekran parlaması/flaş tarzında birşeyle finali yapabilirsin :D Hatta bir yorumda "korktum bi an bişey çıkar diye ama iyi çıkmadı" yazmışlar. O sonda gerekli ayarı ver sende :p

teşekkür ederim güzel yorumunuz için sizce ses kalitesi nasıl videoların zamanında orta sevıye bir mıkrofon aldım M Audio microphone pek prof sayılmaz ama idare eder diye düşündüm son videonun altına bır arakadaş mikrofonu degiştermeyi düşünüyormusun diye yazmıs ses o kadar rahatsız ettımı sızıde

teşekkür ederim güzel yorumunuz için sizce ses kalitesi nasıl videoların zamanında orta sevıye bir mıkrofon aldım M Audio microphone pek prof sayılmaz ama idare eder diye düşündüm son videonun altına bır arakadaş mikrofonu degiştermeyi düşünüyormusun diye yazmıs ses o kadar rahatsız ettımı sızıde

Hayır çok rahatsız edici gelmedi bana ama bi süre bu şekilde devam edip duruma göre daha kaliteli birşey alabilirsin.. Ama sese efekt de veriyorsun sanırım efekti de sevmemiş olabilirler :)

vıdeolar kanalı bagladıgımnız partnerle calısan kanalların vıdeoları ıcınde ındexlenıyor dıye bısey duydum bu dogrumu mesala kanalı ruhi çenetle aynı networke baglıyabılsem vıdeolarım onun vıdeolarının yanında onerılen vıdeolar ıcındemı olacak

benden ufak bi tavsiye şu 3. video da eveeett diye bir ses var ya sesini o ses gibi yapabilirsen süper patlama yaparsın bence

3. videodaki kalın sesi mi diyorsunuz yoksa 4. videodakı eveeeeet diye uzattıgım kısmımı

Konuşan sesin annesi sandığı ses galiba :)

---------- Spam Engelliyici 17:59 ---------- Önceki Mesaj 17:58 ----------

vıdeolar kanalı bagladıgımnız partnerle calısan kanalların vıdeoları ıcınde ındexlenıyor dıye bısey duydum bu dogrumu mesala kanalı ruhi çenetle aynı networke baglıyabılsem vıdeolarım onun vıdeolarının yanında onerılen vıdeolar ıcındemı olacak

Bunu ben ilk kez duydum var mı böyle birşey? Bilgisi olan var mı? Bilse bilse [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] bilir :)

Konuşan sesin annesi sandığı ses galiba :)

---------- Spam Engelliyici 17:59 ---------- Önceki Mesaj 17:58 ----------

Bunu ben ilk kez duydum var mı böyle birşey? Bilgisi olan var mı? Bilse bilse [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] bilir :)

Yanlis bilgi. :)

Bu kanal tutar bence hocam. Çünkü izleyenler çevrelerine de izletir, ilgi uyandırıyor eğer tavsiye istersen kanalı biraz geliştirdikten ( abone sayısını yükselttikten ) sonra dabbe gibi korku filmlerinin sahnelerinden canlandırmalar yaparak kanala renk katabilirsin hem de daha çok kişiye ulaşırsın. Hep aynı ses tonu hep hikaye bi müddet sonra sıkabilir insanları.

peki videoların bır kosesındede kendımı gostersem nasıl olur hıkayeyı anlatırken

peki videoların bır kosesındede kendımı gostersem nasıl olur hıkayeyı anlatırken

Bence gerek yok. İzleyenin videodan etkilenmesi için videodaki resme, sese, müziğe ve anlatılan hikayeye odaklanması lazım. Sen de işe dahil olursan durum değişebilir diye düşünüyorum :)

en son yaptigin videon farkli olmus ama güzel olmus

sınavlar yuzunden vıdeolar gıt gıde kotulesıyor sızce ne yapmam lazım bu ayarda vıdeo atmaya devam etmelımıyım yoksa 2 hafta sonra sınavlar bıttıkten sonramı video yapayım

bence 2 haftalık bır ara verme en azından 2 3 video at sınav donemın olsa bıle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri