Bu İki Kadını Bulalım

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
müdür yine formundasın :D şaka bir yana ekim de bu ban olaylarının biteceğini düşünüyorum bitmezse şunları topluca bir arayalım organizasyon falan yapalım diyeceğim buna bile saçma diyenler çıkacak. bazen diyorum az bile yapıyorlar bize..

Üzgünüm beyler konuşturamadım. :(
RBbjzY.png

kızı görselden arattım

ZJAy6g.png

bunlar çıktı bağlantılarının olduğunu düşünüyorum akrabaları olabilir :D şimdi bunlarıda tek tek aratıyorum bakalım ne olacak :D :D

o9YM5Q.png

ZJAy6g
[emoji3] o resimler aynı arka plan var diye geliyor.fazla gezme.ayrıca her sorunda tr adwords e boşuna sormayın,biz anlamayız derler her seferinde.web adsensesinde özel müşteri hizmetleri olan sorabilir.aklıma başka yol gelmiyor

hocam bir yetkiliye ulaşmak durumundayız olay can sıkıcı bir hal aldı. konu açmamın sebebi de bu zaten bu kadar kişiyiz bir bilen kimse bulamıyoruz anca burada teori ve varsayım üretiyoruz.

[emoji3] o resimler aynı arka plan var diye geliyor.fazla gezme.ayrıca her sorunda tr adwords e boşuna sormayın,biz anlamayız derler her seferinde.web adsensesinde özel müşteri hizmetleri olan sorabilir.aklıma başka yol gelmiyor

Bazen yatıp uyumak gerekir .dertlere en iyi çözüm budur :)

mobil mesaj

hocam bir yetkiliye ulaşmak durumundayız olay can sıkıcı bir hal aldı. konu açmamın sebebi de bu zaten bu kadar kişiyiz bir bilen kimse bulamıyoruz anca burada teori ve varsayım üretiyoruz.
İyi güzel diyorsun da şöyle bilgilendireyim. Google adsense Türkiye ofisi diye birşey yok. :)

Yani irtibata geçebileceğimiz bir telefon ya da gidebileceğimiz bir Türkiye ofisleri maalesef yok.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çalışmış , başarmış gelmiş bir konuma bu ne çekememezlik .

Kezbanlar greenbox yapacakmış , yapamamış :) Masraflar çıksın diye yt a yüklemişler :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri