Bu internet hızının nedeni ne olabilir?

• Kullanıcı SpuSi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

SpuSi

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Bir kaç haftadır internetim aşırı yavaş. Müşteri hizmetlerini aradım DNS bilmem ne dediler yeni DNS numaraları söylediler ama değişen bir şey yok. TTNET sağolsun internete girmekten soğudum. Hız testinden çıkan sonucu sizinle paylaşmak istiyorum. Bir de bugün ayın ilk günü kota yenileniyor bildiğim kadarıyla. Aylık 65 liradan fazla ödüyorum acıyorum parama.

5216089309.png

Bukadar da düşük olmaması lazım, google dns deneyin, birde bilgisayarınızda arka planda belki bi program güncelleme yapıyor olabilir ek olarak wireless şifreneizi değişin belki işe yarar.

Nedenini bilmiyorum ama 1 haftadan uzun süredir bu şekilde hiçbir şekilde yardımcıda olmuyor pislikler geçen gün geldiler şansa elektrikler yoktu servis elemanları baktı bizim yapabileceğimiz birşey yok dedi gitti ücret almıyor dediler fatura +30 lira ek geldi ******** bunlar ya başka seçeneğim olsa 1dk durmam
Kanalıma video atmak tam bir işkence düşünün bu hızda upload etmem ne kadar sürüyor

5216162292.png

benimde buna benzer sorunum vardı müşteri hizmetleriyle konuşurken deyim yerindeyse pısırık gibi konuşmayın sinirli bir şekilde konuşun ve sorun çözüme kavuşana kadar kapatmayın
Evime 16 mbps kadar destekliyor diye net bağlatmıştım ama modemde görülen değerler 8mpbs üstüne çıkmıyordu açıkcası ilk başlarda benim için problem değildi bir gün senin hızlarına yakın hız almaya başladım kotam da bitmişti ama 3 mpbs garanti hız sunması gerekiyor kanunen 3 mpbs kadar olamaz. işte müşteri hizmetleri kotayı aşmıssınız vs vs dedi bende ona bak bakayım kaç yıllık kullanıcıyım sistemde dedim x yıldır dedi sonra bu kadar zamandır kota hiç aşmamış bir halim varmıdır sence dedim vs vs sonra bu hızı almam mümkün değil ve kanunen de 3 mpbs hız sunmanız lazım bana dedim altında olamaz haklısınız vs dendi daha sonra sorunum çözüldü ve hat değerlerim 16 mpbs çıkartıldı.
Kısacası arsız olmazsan seni bir şekilde kandırıyorlar ve telefonu kapatıyorlar.

Telefonundan usb kabloyla bilgasayara internet paylasimi verip denesenne kardes

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Modeminden kaynakli olabilir hocam hic daha yuksek bir hiza ulasmis miydin

Yalnız değilsin bu konuda

ttnet.png

4,5G nin derdine düşene kadar önce bu rezilliği bitirsinler

Modem arıza yapmışta olabilir. 2011 senesinde 4 mbit hız almam gerekirken 1 mbite düşmüştü. Gelip hattı kontrol ettiler hat değerleri normal çıktı. Sorun modemden çıktı modemi değişince düzeldi. Modemi bence resetleyip tekrar kurulum deneyin.

30 lira fazla ode AKK'siz pakete gec. Paran bosa ziyan olmasin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri