Bu işde çok yeni olmama rağmen benden bir tavsiye

• Kullanıcı atameh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

atameh

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.smartishost.com
arkadaşlar bu işde çok yeniyim fakat 15 yıldır network işi ile uğraşıyorum 2 aydır forumu didik didik ettim bütün yöntemleri denedim youtube dan kaçmak isteyen arkadaşlar size sesleniyorum benim kullandığım yöntem şu iyi bir pc niz varsa 5 adet eternet kartı ve 5 wifi adaptör kullanın böylece 10 farklı interf. kullanmış olursunuz yani 10 ayrı mac. demek bu sürekli olarak değişim yapın youtube un inanılmaz bir takip sistemi var bu taktikle kanallarınız güvende olucak.

Hocam biraz daha açarsan konuyu daha iyi anlarız.

Bunları kullanarak 5 farklı interf. derken ? 5 Farklı mac adresi farklı ip mi kullanmış olacağız.
Tam olarak nasıl bir sistem olmuş olacak açık yazarsan faydalanabiliriz.

arkadaşlar bu işde çok yeniyim fakat 15 yıldır network işi ile uğraşıyorum 2 aydır forumu didik didik ettim bütün yöntemleri denedim youtube dan kaçmak isteyen arkadaşlar size sesleniyorum benim kullandığım yöntem şu iyi bir pc niz varsa 5 adet eternet kartı ve 5 wifi adaptör kullanın böylece 10 farklı interf. kullanmış olursunuz yani 10 ayrı mac. demek bu sürekli olarak değişim yapın youtube un inanılmaz bir takip sistemi var bu taktikle kanallarınız güvende olucak.

hemen hemen 10 aydır youtube işi ile uğraşıyorum. evde tek ip ve telefonumdan giriyorum internete ve hep aynı cihazlar. sence kaç adet adsensem vardır. hemen söyleyim. sayısını bilmemekle birlikte onaylı 29 adet.. sırf kanalların hayatı uzun olsun diye her kanala bir adsense hesabı olmak üzere çokca. ve kanal sayımı hiç saymadım. sayma gereğide duymadım.

hepsini bu söylemiş olduğum 2 farklı cihaz ve iki farklı internet ile yaptım. spama düşen kanal sayım oldukça az. teliften kapanlar oldu. topluluktan kapanmalar oldu vesaire. yani bu işte bence deneyimlerime güvenerek söylüyorum kesinlikle farklı cihazlar farklı internetler farklı ethernetlerle alakalı bir durum yok.

Yani bu işte yeni olmana rağmen halen yenisin.kusura bakma.

analadıgım kadaryla kullandıgımz farklı adaptörlerin chipsetinni kullanacagımızdan farklı mac ve ip lerle giriş yapmıs olucaz. ama bana kalırsa sağlam bi sisteme oturtmadan buişe kalkısırsak başımız ağrıyabilir.

Hocam biraz daha açarsan konuyu daha iyi anlarız.

Bunları kullanarak 5 farklı interf. derken ? 5 Farklı mac adresi farklı ip mi kullanmış olacağız.
Tam olarak nasıl bir sistem olmuş olacak açık yazarsan faydalanabiliriz.

10 farklı mac adresi elde etmiş olacaksın tabi modemini kapatıp açman da gerek fakat modemini kapatıp açtığında aldığın ip yi sürekli olarak bir yere kayıt et ki isp sana ayni ip yi vermesin aynı ip yi aldığında tekrar reset et modemini bu şekilde bir döngü kuruyorum ben be kanalların kapanma olasılığı düşüyor.
selamlar..

hemen hemen 10 aydır youtube işi ile uğraşıyorum. evde tek ip ve telefonumdan giriyorum internete ve hep aynı cihazlar. sence kaç adet adsensem vardır. hemen söyleyim. sayısını bilmemekle birlikte onaylı 29 adet.. sırf kanalların hayatı uzun olsun diye her kanala bir adsense hesabı olmak üzere çokca. ve kanal sayımı hiç saymadım. sayma gereğide duymadım.

hepsini bu söylemiş olduğum 2 farklı cihaz ve iki farklı internet ile yaptım. spama düşen kanal sayım oldukça az. teliften kapanlar oldu. topluluktan kapanmalar oldu vesaire. yani bu işte bence deneyimlerime güvenerek söylüyorum kesinlikle farklı cihazlar farklı internetler farklı ethernetlerle alakalı bir durum yok.

hocam 1 numaralı sıkıntı şu ..! dediğin bişey var mı? bn de aylardı cerez temizle reset at takılıp gidiyorum kanallar cok hırpalandı da adsenslere pek bişe olmadı çok şükür..

hiiiiç gerek yok. bu şekilde gayet güzel gidiyoruz. ne gerek var. düşünsene a kanalına b etherneti ile girdin. sonra sıralamayı unuttun a kanalına bu seferde c etherneti ile girdin. sonra b kanalınada c ethereni ile girdin. bu arkadaş bizim başımızı ağrıtacak en etkili yöntemi söylüyor. :) 15 yıldır network işi ile uğraşmak gerçekten takdir edilecek bir durum ama. youtube işi ile 5 yıl uğraşan bir arkadaş youtube yi çözemez oldu. neden mi? youtube her gün yeni bir yenilik yeni bir güvenlik yeni bir b.....k çıkarıyor. o yüzden network işi ile bu iş tamamen farklı şeyler. sence şu anki halimizi çözecek youtube google... senin söylediğin yöntem ile durumu çözemez mi. yapmayın böyle şeyler :)

Bence aynı ip ile birden fazla adsense hesabı %80 risk demek. Şimdi senin burada bir hesabın kapansa %70 ihtimal ile o girmiş olduğu 28 adsense hesabın risk altında olmamış mı olacak?

Eğer ki şunu diyeceksen: hepsi farklı kişilerin adına.

Bence alakası yok gideceği zaman gidiyor yani. Eğer ki adsense hesaplarından biri incelemeye girerse giriş çıkış yaptığın aynı ip üzerinden tüm adsense hesapların da incelemeye girer. Ve bu durumda (kazandığın paranın) nereden geldiği belli olduktan sonrada o adsense hesaplarını ayakta tutmak (bence) imkansıza yakın.

10 farklı mac adresi elde etmiş olacaksın tabi modemini kapatıp açman da gerek fakat modemini kapatıp açtığında aldığın ip yi sürekli olarak bir yere kayıt et ki isp sana ayni ip yi vermesin aynı ip yi aldığında tekrar reset et modemini bu şekilde bir döngü kuruyorum ben be kanalların kapanma olasılığı düşüyor.
selamlar..

Yani burada ki amaç birden fazla adsense hesabı olanlar için ise bu çok zahmetli bunun yerine gerektiği kadar vds alıp oralardan kullanmak daha mantıklı.

çözmek ne demek hocam. adamlar işi o kadar ilerletmişler ki aklımızdan geçeni okuyorlar sanki :D

Bence aynı ip ile birden fazla adsense hesabı %80 risk demek. Şimdi senin burada bir hesabın kapansa %70 ihtimal ile o girmiş olduğu 29 adsense hesabın risk altında olmamış mı olacak?

Eğer ki şunu diyeceksen: hepsi farklı kişilerin adına.

Bence alakası yok gideceği zaman gidiyor yani. Eğer ki adsense hesaplarından biri incelemeye girerse giriş çıkış yaptığın aynı ip üzerinden tüm adsense hesapların da incelemeye girer. Ve bu durumda (kazandığın paranın) nereden geldiği belli olduktan sonrada o adsense hesaplarını ayakta tutmak (bence) imkansıza yakın.

Yani burada ki amaç birden fazla adsense hesabı olanlar için ise bu çok zahmetli bunun yerine gerektiği kadar vds alıp oralardan kullanmak daha mantıklı.

bu söylediklerine katılmıyorum çünkü bir adsensim geçersiz tık sebebiyle askıya alındı. yaklaşık 31,000 tl 1 aylık ocak ayı kazancımın bir kısmıydı.

bir adsensem aynı kişi üzerine ikinci bir adsense hesabı sebebiyle kapandı. yine 5 aylık adsemdi. yani kapancak olsa şimdiye kadar bütün adsenselerim kapanırdı.

yani bu adsensenin googlenin youtebenin işine akıl sır ermez. o yüzden fazla kafa yormuyorum.

---------- Mesaj saat 02:10:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:09:34 civarında gönderildi. ----------

çözmek ne demek hocam. adamlar işi o kadar ilerletmişler ki aklımızdan geçeni okuyorlar sanki :D

işte beni anlayan youtube işini çözmüş bir arkadaş diyebilirim. bu cümleyi kuran kesinlikle youtube işini çözmüş demektir. :)

bana kalırsa yt biçok seyin farkında. ama kapitalist sistem. kasasına girene bakıyo. takı bi noktaya kadr. işin b..kunu cıkarana dur diyo. bazı arkdaslar diyo spam çöplğe döndürüyo insanlar soguyo siteye ilgi azalıyo falan filan.. fasa fiso bence.. adamlar dünya devi tekel. kafasına göre at kosturmakta özgür zaten kendi sahası. internetin sınırının da olmıyacagını varsayarsak çok fazla kaliteyi düşürmeden tabi önlemleri de alarak takıldıgımız muddetce pek bişey olmayacaktır zannımca. ama yt bu. bakmısın şak ban..

Hocam her adsenseye farklı banka hesaplarımı veriyorsunuz yoksa aynı mı ?

bu söylediklerine katılmıyorum çünkü bir adsensim geçersiz tık sebebiyle askıya alındı. yaklaşık 31,000 tl 1 aylık ocak ayı kazancımın bir kısmıydı.

bir adsensem aynı kişi üzerine ikinci bir adsense hesabı sebebiyle kapandı. yine 5 aylık adsemdi. yani kapancak olsa şimdiye kadar bütün adsenselerim kapanırdı.

yani bu adsensenin googlenin youtebenin işine akıl sır ermez. o yüzden fazla kafa yormuyorum.

Yani şimdi ne desek boş sizin hesaplarınıza bir şey olmamış olabilir lakin başkalarının hesapları bu sebepten ötürü kapanmış da olabilir.
Ve bir kaç kez denk (geldim) diye hatırlıyorum.

Ama şu cümleye kesinlikle katılıyorum.
yani bu adsensenin googlenin youtebenin işine akıl sır ermez.

hocam youtube madem aklınızdan geçeni okuyor o zaman geçtiğin yerleride işaretliyor demektir buda donanımla olur youtube bence senin gibi bir kullanıcıyı banlamıyorsa bu işine geldiği için çünkü sen youtuba inanılmaz paralar kazandırıyorsun..

selamlar..

vakıfbank istediğim kadar banka hesabı açmama izin veriyor.

mesela 29 tane onaylı adsensemde 4 tanesi bana ait. diğerleri yakınlarımın adsenseleri. bunların içinde almanya -fransa ve hollanda hesapları da var.

diğer adsenseler fake adsenseler yani kanal para kazanma iptal olursa sadece o kanal oluyor. olurda kanal kapanırsa mecburen içerdeki parayı almak için o adsense hesabını da gerçek bilgiler girip pin isteme ve onaylama yoluna gidiyorum. çok nadir oluyor. yaklaşık 4 aydır bu şekilde son 2 aydır çok yoğun bir şekilde bu yöntemle çalışıyorum. ve olanlar güzel şeyler.

Hocam bu kadar adsenseyi nasıl açtınız mesela benim bir banka hesabım ismim ve adresim var bu 2-3 adsense için hangileri farklı olmalı ?
Hangisinin farklı olması yeterli..

vakıfbank istediğim kadar banka hesabı açmama izin veriyor.

mesela 29 tane onaylı adsensemde 4 tanesi bana ait. diğerleri yakınlarımın adsenseleri. bunların içinde almanya -fransa ve hollanda hesapları da var.

diğer adsenseler fake adsenseler yani kanal para kazanma iptal olursa sadece o kanal oluyor. olurda kanal kapanırsa mecburen içerdeki parayı almak için o adsense hesabını da gerçek bilgiler girip pin isteme ve onaylama yoluna gidiyorum. çok nadir oluyor. yaklaşık 4 aydır bu şekilde son 2 aydır çok yoğun bir şekilde bu yöntemle çalışıyorum. ve olanlar güzel şeyler.

Vakıfbank o hesaplar için sizen ücret talep ediyor mu ?

Vakıfbank o hesaplar için sizen ücret talep ediyor mu ?

hayır talep etmiyor. eft ücreti ödemiyorum.hesap işletim ücreti ödemiyorum.
bu durumları gerektirecek özel bir durumum var. onuda siz tahmin edin. tahmin size kalsın. :) burda yazmayın :)

hocam anlamadım benim tek hesabım var hep o hesap ile upload ediyorum sorun olur mu ki?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri