Bu İşe Çözüm Bulunamaz Mı ?

blackertz

Kayıtlı Üye
Merhaba Hocalarım,

Forumun her köşesini okumuş bir kişi olarak; bu youtube toplu kanal kapanmalarından ne zaman kurtulacağız ?

Forumdan öğrendiklerimle sırasıyla şu işlemleri yapıyorum.;

- Her seferinde farklı bir ip kullanıyorum.
- Her seferinde çerezleri temizliyorum
- Gmail hesabımı mantıklı bilgilerle dolduruyorum.
- Telefon onayı hiçbir zaman yapmıyorum.
- Gmail hesabıma giriş yapıp gelen otomatik mailleri siliyorum.
- Google+ sayfası oluşturuyorum. En az 1 mesaj yazıyorum hesabımdan.
- Google+ profil resmi ekliyorum
- Youtube kanalımı oluşturuyorum.
- Youtube profil resimlerini ekliyorum.
- Para kazanma açıp adsenseme bağlıyorum.
- Daha sonra çıkış yapıyorum.
- Tekrar ip değiştiyorum.
- Tüm çerezleri cclener ile temizliyorum.
- VDS'i Açıp Youtube hesabımdan giriş yapıyorum.
- Özel botumu çalıştırıyorum.
- Videolar yüklenirken imacros scripti de para kazanmları otomatik açıyor.

Tüm haliyle çalışma mantığım budur. Ancak 2 güne bir 20 kanal kapanıyor. Moralman altüst oluyorum. Herşeye sıfırdan başlamak mahvediyor. Hiçbir tane telif uyarısı dahi yoktur kanallarımda ama her seferinde kanallarım kapanıyor.

Lütfen ne yapmalıyım. Yardımcı olunuz.

sen bunları yapıp hala kanalın kapanıyorsa diyecek birşey kalmıyor

2 günde 20 kanal değilde günde 3 kanal açmayı dene bir de bütün bunları yapmana da gerek kalmadan.

Bu kadar çok kanal açıyorsunuz da peki ne kadar kazanıyorsunuz 5 haneliyi görüyor musunuz aylık.

özel botumu kullanıyorum ve imacros demişsin bunlar hariç aynı herşeyimiz benim kapanmıyor kanallarım

spamcılar hergün nasıl açık arayıp yapıyorsa google'ın mühendisleride spamcılar gibi araştırıp bulup açığı kapatıyor hocam hiç bir yasa dışı olay kalıcı olmaz youtube'da ya özgüne geçiceksiniz ya da yeni yeni teknikler üretecksiniz sürekli :D

kırmızı alandaki google kardeşleri de temizle hocam , pc de chrome vardır chrome google nin botu binevi , temizle onu sil at bütün dosyalarıyla sil

günde 2-3 kanal yapın hocam o zaman sizde :)
Hocam hergün sadece 4 kanal oluşturuyorum. Ama hergün oluşturuyorum bunu.
2 günde 20 kanal değilde günde 3 kanal açmayı dene bir de bütün bunları yapmana da gerek kalmadan.
2 günde 20 kanal açmıyorum. Günlük 3-4 kanal açıyorum.
bencede kanal sayısını azaltın,sorun çözülecektir.

---------- Spam Engelliyici 17:54 ---------- Önceki Mesaj 17:51 ----------

kırmızı alandaki google kardeşleri de temizle hocam , pc de chrome vardır chrome google nin botu binevi , temizle onu sil at bütün dosyalarıyla sil

sildim google chrome 'da gitsin dedim artık kullanmaycağım pc de :)

Bir yandan bot yüklüyor, bir yandan tarayıcıdan giriş yapılıp para kazanmalar açılıyor. Sence bir insan hesabına normal insancıl yollarla 2 farklı yerden girip bu kadar işlemi aynı anda yapabilir mi? Yapamaz, o zaman sen spamsın bu yüzden bizimle deyılsın diyor youtube :)
İlk neden bu olabilir, belki başka nedenlerde vardır kapanma sebebi.

İkinci olarak Türkiyeden hesabı açıp 2 dk sonra vds ile giriş yapıncada, normal bir insan 2 dk önce Türkiyeden, 2 dk sonra fransa, ingiltere vs. (vds lokasyonu neredeyse) nasıl hesaba giriş yapıyor diyip kapatıyor olabilir.Hesapları açtıktan sonra 1-2 gün sonra vds den girmek daha mantıklı.

Üçüncü olarak botsuz manuel yüklemeyi dene belki bot ile ilgilidir.+ yandex firefox opera falan kullan chrome güven olmaz:)

edit:kanal spamdan mı kapanıyor kesin olarak açıklamaya çok etiket giriliyormu?

Bir yandan bot yüklüyor, bir yandan tarayıcıdan giriş yapılıp para kazanmalar açılıyor. Sence bir insan hesabına normal insancıl yollarla 2 farklı yerden girip bu kadar işlemi aynı anda yapabilir mi? Yapamaz, o zaman sen spamsın bu yüzden bizimle deyılsın diyor youtube :)
İlk neden bu olabilir, belki başka nedenlerde vardır kapanma sebebi.

İkinci olarak Türkiyeden hesabı açıp 2 dk sonra vds ile giriş yapıncada, normal bir insan 2 dk önce Türkiyeden, 2 dk sonra fransa, ingiltere vs. (vds lokasyonu neredeyse) nasıl hesaba giriş yapıyor diyip kapatıyor olabilir.Hesapları açtıktan sonra 1-2 gün sonra vds den girmek daha mantıklı.

Üçüncü olarak botsuz manuel yüklemeyi dene belki bot ile ilgilidir.+ yandex firefox opera falan kullan chrome güven olmaz:)

edit:kanal spamdan mı kapanıyor kesin olarak açıklamaya çok etiket giriliyormu?

Haklı olabilirsiniz. Peki sizce kanalları vds üzerinden açsam fransa lokasyonlu. adsenseyede oradan bağlasam normal kendi pcmden hiçbir şekilde giriş yapmasam değişen birşey olurmu.

Önce bunu bırak bi kaç gün dene. imacros kanal kapattırıyor. canlı örneği benim.
-

Baktın hala devam ediyor.ondan sonrada bundan vazgeç

not: eğer botun localhost da çalışıyorsa etki oranı az olabilir. tabi bu botu yazanada bağlı. ama imacros olayını bıraktıktan sonra botu da bırak.bidaha kapanmayacağını umuyorum..

Önce bunu bırak bi kaç gün dene. imacros kanal kapattırıyor. canlı örneği benim.

Baktın hala devam ediyor.ondan sonrada bundan vazgeç

not: eğer botun localhost da çalışıyorsa etki oranı az olabilir. tabi bu botu yazanada bağlı. ama imacros olayını bıraktıktan sonra botu da bırak.bidaha kapanmayacağını umuyorum..

Botu kendim yazdım. Localhost üzerinden farklı vdslerle farklı hesaplarıma yükleme yapıyor. problem ben yalnızca akşamları evde olabiliyorum. O yüzden para kazanmaları otomatik açmak gerekir ki, ben eve gelene kadar para kazanayım.

Merhaba Hocalarım,

Forumun her köşesini okumuş bir kişi olarak; bu youtube toplu kanal kapanmalarından ne zaman kurtulacağız ?

Tüm haliyle çalışma mantığım budur. Ancak 2 güne bir 20 kanal kapanıyor. Moralman altüst oluyorum. Herşeye sıfırdan başlamak mahvediyor. Hiçbir tane telif uyarısı dahi yoktur kanallarımda ama her seferinde kanallarım kapanıyor.

Hocam Bunları yapıyorsanız Kapanmaması lazım Ben sadece çerez siliyorum ve kesinlikle Toplu kapanma hiç olmadı. ( Daha önceden çerez temizlemediğimde olmuştu)... Bilimyorum kanala tek seferde 150 den fazla veya 120 den fazla video atıyorsanız Ondanda olabilir.

Haklı olabilirsiniz. Peki sizce kanalları vds üzerinden açsam fransa lokasyonlu. adsenseyede oradan bağlasam normal kendi pcmden hiçbir şekilde giriş yapmasam değişen birşey olurmu.
o zamanda kanalları açarken ip değişmiyecek.öylede riskli, üstüne birde adsense farklı yerden girilip onuda riske atmak var.
bence imacros yüzünden kapanıyor ikisi aynı anda işlem yaptığı için bot yüklesin bitsin herşey en son topluca para kazanmaları açarsın, zaten akşama kadar ne kadar kazandırır ki para kazanması kapalı kalsa.

Merhaba Hocalarım,

Özel botum derken hocam?

YTkazan kullandım bunun botuyla video yüklediğimde kapanmayan kanal hatırlamıyorum. Manuel VDS ile Yükle. Bota bulaşma.

Botu kendim yazdım. Localhost üzerinden farklı vdslerle farklı hesaplarıma yükleme yapıyor. problem ben yalnızca akşamları evde olabiliyorum. O yüzden para kazanmaları otomatik açmak gerekir ki, ben eve gelene kadar para kazanayım.

Hocam bence sen kanal hemen kazandırmaya başlasın mantığını bir kenara bırak. Yoksa hataları üst üste yaparsın hem adsense de riske girer

Ben bir kanalda çalışma yapacağım zaman kanalaki video yükleme işi ortalama 5 gün sürer. Kanal herşeyi ile hazır olduktan sonra yani ortalama bir hafta sonra para kazanmayı açarım.

Tabi aynı işlemleri aynı anda 50 kanala yaptığım için bir kaybım olmaz...

Sorunun botlarda bence Imacros kullanma elle gir ben üşenmeden elle giriyorum tek tek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri