Bu İşe Çözüm Bulunamaz Mı ?

Hocam Bunları yapıyorsanız Kapanmaması lazım Ben sadece çerez siliyorum ve kesinlikle Toplu kapanma hiç olmadı. ( Daha önceden çerez temizlemediğimde olmuştu)... Bilimyorum kanala tek seferde 150 den fazla veya 120 den fazla video atıyorsanız Ondanda olabilir.

Hocam 1 kanala ortalama 500 video yüklüyorum. İçerikler spam değildir. Orjinal içeriktir. Bota ait herşey benim kendi yazdığımdır.

o zamanda kanalları açarken ip değişmiyecek.öylede riskli, üstüne birde adsense farklı yerden girilip onuda riske atmak var.
bence imacros yüzünden kapanıyor ikisi aynı anda işlem yaptığı için bot yüklesin bitsin herşey en son topluca para kazanmaları açarsın, zaten akşama kadar ne kadar kazandırır ki para kazanması kapalı kalsa.
Haklısız hocam bu seferde öyle bir sıkıntı oluyor.

Özel botum derken hocam?

YTkazan kullandım bunun botuyla video yüklediğimde kapanmayan kanal hatırlamıyorum. Manuel VDS ile Yükle. Bota bulaşma.

Hocam bence sen kanal hemen kazandırmaya başlasın mantığını bir kenara bırak. Yoksa hataları üst üste yaparsın hem adsense de riske girer

Ben bir kanalda çalışma yapacağım zaman kanalaki video yükleme işi ortalama 5 gün sürer. Kanal herşeyi ile hazır olduktan sonra yani ortalama bir hafta sonra para kazanmayı açarım.

Tabi aynı işlemleri aynı anda 50 kanala yaptığım için bir kaybım olmaz...
Şu anda yeni kanallar oluşturdum. İmacros çalıştırmadım. Bir hafta da böyle deneyelim sonuçları buradan paylaşacağım.
Sorunun botlarda bence Imacros kullanma elle gir ben üşenmeden elle giriyorum tek tek.
İmacros kullanmayacağım. Bakalım birde böyle deneyelim.

Hocam bence sen kanal hemen kazandırmaya başlasın mantığını bir kenara bırak. Yoksa hataları üst üste yaparsın hem adsense de riske girer

Ben bir kanalda çalışma yapacağım zaman kanalaki video yükleme işi ortalama 5 gün sürer. Kanal herşeyi ile hazır olduktan sonra yani ortalama bir hafta sonra para kazanmayı açarım.

Tabi aynı işlemleri aynı anda 50 kanala yaptığım için bir kaybım olmaz...

forumdaki biçok arkadaşın yaptıgı hata bu zaten hocam.herkes istiyorki hergün 50-100 kanal açayım,içine attıklarım günde 1$ verse ay sonu zenginim.ama o iş öyle olmuyor işte.yavaş yavaş yükselmek gerekiyor,bi anda olucak iş degil bu.

nasıl kapanıyor kanalların aklıma bişey gelmiyor günlük 3 kanal yapıyorum hepsi aynı ip den hiç ip deiştirmiyorum hiç kapanma gibi birşey olmuyor

1 kanala ortalama 500 video çok fazla ayrıca kanalları açıp direkt adsenseye bağlamayın belirli aralıklarla adsenseye bağlayın. İmacros yüzünden olacağını sanmıyorum bütün kanallarımda imacros kullanıyorum ancak siz kendinize özel bot yazmışsınız şimdi bu imacros tek bir sunucuda mı çalışıyor yoksa botunuzun videoları attığı farklı sunucularda mı çalışıyor?
edit. imacros para kazanma açıyormuş ben ara reklam atıyor sandım ne gerek var buna akşam eve geldiğinizde tek tek kanallara girip para kazanmaları toplu açsanız daha iyi değil mi?

Son düzenleme:
Hocam 1 kanala ortalama 500 video yüklüyorum. İçerikler spam değildir. Orjinal içeriktir. Bota ait herşey benim kendi yazdığımdır.

Haklısız hocam bu seferde öyle bir sıkıntı oluyor.

Şu anda yeni kanallar oluşturdum. İmacros çalıştırmadım. Bir hafta da böyle deneyelim sonuçları buradan paylaşacağım.

İmacros kullanmayacağım. Bakalım birde böyle deneyelim.

Hocam isterseniz 500 özgün video olsun tek seferde 150 videoyu gecerseniz Şansın yok % 90 güm

nasıl kapanıyor kanalların aklıma bişey gelmiyor günlük 3 kanal yapıyorum hepsi aynı ip den hiç ip deiştirmiyorum hiç kapanma gibi birşey olmuyor
Artık neden kapanıyor diye kendime sorduğumda çok video yüklüyorum diye düşünmeye başladım. Ama bakalım yeni birşeyler daha deniyorum.
1 kanala ortalama 500 video çok fazla ayrıca kanalları açıp direkt adsenseye bağlamayın belirli aralıklarla adsenseye bağlayın. İmacros yüzünden olacağını sanmıyorum bütün kanallarımda imacros kullanıyorum ancak siz kendinize özel bot yazmışsınız şimdi bu imacros tek bir sunucuda mı çalışıyor yoksa botunuzun videoları attığı farklı sunucularda mı çalışıyor?
edit. imacros para kazanma açıyormuş ben ara reklam atıyor sandım ne gerek var buna akşam eve geldiğinizde tek tek kanallara girip para kazanmaları toplu açsanız daha iyi değil mi?
Tavsiyelerinizi dikkate alacağım hocam.

Hocam isterseniz 500 özgün video olsun tek seferde 150 videoyu gecerseniz Şansın yok % 90 güm
Şu anda bu konu üzerine yoğunlaştım hocam.
500 özgün video nasıl oluyor? yememiş - içmemiş - uyumamış video mu çekmiş arkadaş :)
:)

Artık neden kapanıyor diye kendime sorduğumda çok video yüklüyorum diye düşünmeye başladım. Ama bakalım yeni birşeyler daha deniyorum.

Tavsiyelerinizi dikkate alacağım hocam.

Şu anda bu konu üzerine yoğunlaştım hocam.

:)

Kanalların toplu kapanmıyor kardeş senin. Hepsi kendi içinde kapanıyor :) Hepsi spamdan kapanıyor ama hepsi birbirinden bağımsız bir şekilde çünkü zaten hepsi spam :D 500 Video nedir hocam

Kanalların toplu kapanmıyor kardeş senin. Hepsi kendi içinde kapanıyor :) Hepsi spamdan kapanıyor ama hepsi birbirinden bağımsız bir şekilde çünkü zaten hepsi spam :D 500 Video nedir hocam

Sorunumu kendi yöntemimle çözüyor gibiyim denemeler devam ediyor sonuçları paylasirim

Bu sorun bendede vardi ama bunu cozdum sebep maillerin yeni olması günde 20knl bile acsam kapanma 2-3 tane YouTube kanalini acin 1 ay bekletin ve sonra yükleme yapin

dostum herşeyi güzel yapıyorsun sana tavsiyem kanalları açıp 1 hafta falan beklet önce -12 hafta kanal açıp ve 1-2 hafta önceki kanallara yükleme yapmaya başla o sıradada hergün kanal açmaya devam et stok yap.birde 500 video çok 100 ü geçme sen yinede.ben bir kanala 500 video atıyorsam mutlaka günde 100 er yükleme yaparak 5 günde atıyorum

Bu sorun bendede vardi ama bunu cozdum sebep maillerin yeni olması günde 20knl bile acsam kapanma 2-3 tane YouTube kanalini acin 1 ay bekletin ve sonra yükleme yapin

mac adresi değiştiriyomusun hocam

dostum herşeyi güzel yapıyorsun sana tavsiyem kanalları açıp 1 hafta falan beklet önce -12 hafta kanal açıp ve 1-2 hafta önceki kanallara yükleme yapmaya başla o sıradada hergün kanal açmaya devam et stok yap.birde 500 video çok 100 ü geçme sen yinede.ben bir kanala 500 video atıyorsam mutlaka günde 100 er yükleme yaparak 5 günde atıyorum

altın değerindeki tavsiyeleriniz için teşekkürler.. Şu anda deniyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri