Hocam Bunları yapıyorsanız Kapanmaması lazım Ben sadece çerez siliyorum ve kesinlikle Toplu kapanma hiç olmadı. ( Daha önceden çerez temizlemediğimde olmuştu)... Bilimyorum kanala tek seferde 150 den fazla veya 120 den fazla video atıyorsanız Ondanda olabilir.
Hocam 1 kanala ortalama 500 video yüklüyorum. İçerikler spam değildir. Orjinal içeriktir. Bota ait herşey benim kendi yazdığımdır.
Haklısız hocam bu seferde öyle bir sıkıntı oluyor.o zamanda kanalları açarken ip değişmiyecek.öylede riskli, üstüne birde adsense farklı yerden girilip onuda riske atmak var.
bence imacros yüzünden kapanıyor ikisi aynı anda işlem yaptığı için bot yüklesin bitsin herşey en son topluca para kazanmaları açarsın, zaten akşama kadar ne kadar kazandırır ki para kazanması kapalı kalsa.
Özel botum derken hocam?
YTkazan kullandım bunun botuyla video yüklediğimde kapanmayan kanal hatırlamıyorum. Manuel VDS ile Yükle. Bota bulaşma.
Şu anda yeni kanallar oluşturdum. İmacros çalıştırmadım. Bir hafta da böyle deneyelim sonuçları buradan paylaşacağım.Hocam bence sen kanal hemen kazandırmaya başlasın mantığını bir kenara bırak. Yoksa hataları üst üste yaparsın hem adsense de riske girer
Ben bir kanalda çalışma yapacağım zaman kanalaki video yükleme işi ortalama 5 gün sürer. Kanal herşeyi ile hazır olduktan sonra yani ortalama bir hafta sonra para kazanmayı açarım.
Tabi aynı işlemleri aynı anda 50 kanala yaptığım için bir kaybım olmaz...
İmacros kullanmayacağım. Bakalım birde böyle deneyelim.Sorunun botlarda bence Imacros kullanma elle gir ben üşenmeden elle giriyorum tek tek.