Bu İşe Nasıl Başladınız (Benim Hikayem)

Ben ilk r10 üye olduktan sonra youtue bölümüne öylesine girdim ve o şekilde ilk başlarda kazanımıyordum diyordum adamlar nasıl kazanıyor bi ara iyi bir kanal yaptıydım 70 bin izlneme ve 1000 abone ve ondna sonra İ*neliğine vurdum 15-20 video attım bıraktım sonra unuttum onu bırakmıştım daha sonra 4 ay sonra o kanalı buldum bide baktımki video patlamş 12 milyon izlenme ve 9000 bin dolar getirisi olmuiş ama tabiki adsense bağlıydı ama banlanan adsense o 9000 dolar boşuna onad sonra 2-3 ay 800-900 dolar kazandım öle ondna sonrası boşverin :D

ben kendi reklamıma değil başka reklamlara bile tıklamaktan korkuyorum mesela 1 video izlerken başkasının reklamına yanlışlıkla tıklayınca google ban atarmı acaba diye düşünüyorum :D

+1 ben de korkuyom niye tıkladın ban atar diye zaten banlamak için yer arıyolar

ben youtubeden anlamıyordum youtube ile ilgili bişey yazdım ytparayı gördüm tabi o zamandaha az üye vardı adminler yardım edebiliyordu herkeze az şikayet konuları açılıyordu hr türlü sorunumu çüzmüşlerdi mayıs 2013 :) youtubeye başlama tarihim 2011

bu başlama hikayem değil burayı bulma hikayem

Ben ilk r10 üye olduktan sonra youtue bölümüne öylesine girdim ve o şekilde ilk başlarda kazanımıyordum diyordum adamlar nasıl kazanıyor bi ara iyi bir kanal yaptıydım 70 bin izlneme ve 1000 abone ve ondna sonra İ*neliğine vurdum 15-20 video attım bıraktım sonra unuttum onu bırakmıştım daha sonra 4 ay sonra o kanalı buldum bide baktımki video patlamş 12 milyon izlenme ve 9000 bin dolar getirisi olmuiş ama tabiki adsense bağlıydı ama banlanan adsense o 9000 dolar boşuna onad sonra 2-3 ay 800-900 dolar kazandım öle ondna sonrası boşverin :D

ahaahaa seninkide bi garipmis

Hastanede küfür eden ergen videosu meşhur olduktan sonra twitter'da bir tweet gördüm.Videoyu atan kişi 1 günde 300 dolar kazandıgını yazmıştı.(Oguz gökalp) Ben de bu adam sayesinde başladım.

GENÇLER BİLE BİLE NE KENDİ NEDE BAŞKASININ REKLANINA TIK-LA-MA-YIN....

AKILLI OLUN VİDEONUZU YÜKLEYİN AZ VEYA ÇOK KAZANIN......

GOOGLENİN NE YAPACAĞINI TAHMİN BİLE EDEMESSİNİZ......

BİR GÜN KAPINIZI PoLİS ÇALAR DOĞRU GÖTÜRÜLÜRSÜNÜZ....

-----------ABİNİZİ DİLEYİN TIK ATMAYIN--------------

GENÇLER BİLE BİLE NE KENDİ NEDE BAŞKASININ REKLANINA TIK-LA-MA-YIN....

AKILLI OLUN VİDEONUZU YÜKLEYİN AZ VEYA ÇOK KAZANIN......

GOOGLENİN NE YAPACAĞINI TAHMİN BİLE EDEMESSİNİZ......

BİR GÜN KAPINIZI PoLİS ÇALAR DOĞRU GÖTÜRÜLÜRSÜNÜZ....

-----------ABİNİZİ DİLEYİN TIK ATMAYIN--------------

gençleri uyuşturucudan sakındırırmıs gibi olmuş bu

bana bi arkadaşım gösterdi zengin olucaz bak grup kurucaz birbirimize tıklıcaz diye. neyse girdik gruba 15. gün alayımız bann :D sonra onlar bıraktı şimdi ben yeni hesap aldım normal yollarla kazanıyorum :D

En son Banımı Youtube tan 2011 den yemiştim. Ondan Sonra Hiç Ban Yemedim nisan Ayından beri Eski İki Hitli kanala ekstra Yüklemeler Yaptım Şimdi ki günlük kazancım 35-60 Arası gidip geliyor Toplam 400 Videom Var.
Beni dinleyin Silinmeyecek Türden Videolar Yükleyin Hep Kazanın Ve Hep yükleyin Unutmayın İleride Milyon Kere tıklanacak Videonun Kaderi Senin o anki azmine Bağlanmış olabilir.

Herşey temmuz ayında youtube ta video izlerken tesadüfen Muslera06 Üstad'ın videosunu izlemekle başladı. Daha o güne kadar videolarda çıkan reklamları tamamen Google kendi belirliyor,video yükleyen kişiyle çıkan reklamların alakası yok diye biliyordum. Sadece bir youtube video izleyicisi gözüyle bakınca böyle gözüküyor fakat işin içine girince neler varmış neler..

Sonuç olarak izlemeyen arkadaşlar varsa Serkan Üstadın tüm videolarını izlemelerini, tüm yazdıklarını dikkatle okumalarını tavsiye ediyorum çok faydasını göreceksiniz. Üstad kelimesini çok sık kullanmam, sadece üstadlar için kullanırım ;)

demekki çoğu kişi kendi reklamına tıklayarak ilk tecrübe edinmiş ben 4 aydır kendi kendime tıklıyorum :) nasıl bi cümle oldu la bu :):)

ben ilk tecrübe mi kendi reklamlarıma tıklayarak yaşamadım hiç.
ban korkusundan :D [MENTION=3720]Bazarov[/MENTION]

ben bu işe sırf youtube dan para kazanmak için başladım.
araştırdım mantığını öğrenince hemen bi hesap açarak başladım.
o zamanlar tbm ücretleri site deki tbm gibi yüksekti şimdi bayaa düştü.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri