Bu işi bilmeyen adamlardan kopyalama yapın

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
F

fth

Guest
Arkadaşlar merhaba. Bu bir öneridir. Her gün 1-2 kanal kapattırmaktan sıkıldım. Adamlarada acıyorum vakit harcamışlar bütün kanalda ki özgün videoları kopyalamış yüklemiş, etmişler. Hani kopyalama yapılıyor bari işi bilmeyenlerden yapılsın ki kanal kapanmasın. Ben sıkılmadan etmeden hergün kanal kapattırıyorum. Bu ne beni mutlu ediyor ne de kopyacı vatandaşı..

İşi bilen adam, video başlığıyla içeriğiyle her şeyiyle belli eder zaten. Biraz dikkatli olmak lazım. Boşuna zaman harcamayın arkadaşlar. Spam yapanlar bari işi bilmeyenlerden alsınlar videoları. Ondan sonra gelip buraya 10 tane 20 tane kanalım gitti demesinler..

Edit: Bazı genç arkadaşlar sanırım yazıyı yanlış okuyor. Amaç sahte telif yollamak değil arkadaşlar. Amaç özgün videoları korumak..

siz işi öğrenenekadar kaç kanalınızı kaybettiniz? bu insanların o konuları açmaları kanalımı kurtarın amaçlı değil uyarı amaçlıdır bende açdım boyle bır konu ve yazdım sebebını sahte telıfden gıttı kanallarım yani sonuç olarak bi ders aldık, tecrube kazandık, aynı hataları yapmamaya çalışıcaz, demek oluyo bu bu sebebdendir bu konuları açılma sebebi gayette bir insan kanalı kapanınca çıkıp kanallarım kapandı diye konu açabilir uyarabilir tecrübesini paylaşa bilir.. diye düşünüyorum ben.

aynen sana katılıyorum başlıyalı 2 hafta oldu 1 haftam sadece burayla ve muslera06 nın videolarını izlemekle geçti şimdiye kadar bir kanalım kapandı ve nedenini çok iyi biliyorum.
Bunları gören herkes karamsarlığa düşüyor ama herkes kolaya alışmış hiç uğraşmadan para kazanmak istiyorlar. yazdıklarına katılıyorum ve şuanda nerden baksan 4 hesabım 10-15 tane kanalım var oldugunca özgün ve dikkatli spam yapıyorum günlük belki 2 en fazla 5 video ama belki atarım çünkü daha yeniyiz ve benım gibi yeni olan arkadaşlara buda benden öneridir kazancım çok iyi 5 günde 19 euro buldum.

şunuda belirtmek istiyorum bazı arkadaşlara az gelebilir ama facebook da geçirdiğim 2 saati youtube ve burada konuları okuyarak geçiriyorum her konuyuda okumaya çalışıyorum

siz işi öğrenenekadar kaç kanalınızı kaybettiniz? bu insanların o konuları açmaları kanalımı kurtarın amaçlı değil uyarı amaçlıdır bende açdım boyle bır konu ve yazdım sebebını sahte telıfden gıttı kanallarım yani sonuç olarak bi ders aldık, tecrube kazandık, aynı hataları yapmamaya çalışıcaz, demek oluyo bu bu sebebdendir bu konuları açılma sebebi gayette bir insan kanalı kapanınca çıkıp kanallarım kapandı diye konu açabilir uyarabilir tecrübesini paylaşa bilir.. diye düşünüyorum ben.

Haklısın. Öğrenene kadar herkes zaman harcıyor bende bu zamanı boşa harcamasınlar, içeriği videoyu biraz kontrol edip, izlenimleri kontrol edip videonun yükleme tarihini kontrol edip öyle yüklesinler bari diyorum. He bana kalsa kimse kopyalama yapmasın derim ama yapılıyor maalesef..

Şimdi adamın biri almış botu kanalı kopyalamış iyide izlenim almış. Bu benim videomla yapılınca benim de zoruma gidiyor. Ben eşekmiyim afedersin diyesim geliyor.. Bazılarını uyarıyorum ama adam dönüş yapmıyor. Hele hele kanal çok yeniyse hiç uyarmıyorum ki baştan başlasın belki düzgün iş yapar diye..

valla bu işin türkiyede duyurulması bile riskli. klasik türk insanı işde birbirine sahte telif yağdıranımı ararsın birbirinin ekmeğiyle oynayanımı ararsın aynı videoyu 100 kanala atanımı ararsın. youtube bu yüzden bu kadar katı kurallar alıyor bence.böyle giderse yakında eşleşen 3 taraf videoları yüzünden bile kazanç kapatır.adamlar suyunu çıkardı bu işin. bence bu tür forumlara +18 yaş sınırı gelmesi lazım ve içeriğin misafirlere kapalı olması lazım.

Sen ' Özgün ' video atıyorsan sorun yok.
Fakat sende c/p yapıp adam senden alıyorsa - Sahte - telif atıyorsun.
bu kadar basit.

Haklısın. Öğrenene kadar herkes zaman harcıyor bende bu zamanı boşa harcamasınlar, içeriği videoyu biraz kontrol edip, izlenimleri kontrol edip videonun yükleme tarihini kontrol edip öyle yüklesinler bari diyorum. He bana kalsa kimse kopyalama yapmasın derim ama yapılıyor maalesef..

Şimdi adamın biri almış botu kanalı kopyalamış iyide izlenim almış. Bu benim videomla yapılınca benim de zoruma gidiyor. Ben eşekmiyim afedersin diyesim geliyor.. Bazılarını uyarıyorum ama adam dönüş yapmıyor. Hele hele kanal çok yeniyse hiç uyarmıyorum ki baştan başlasın belki düzgün iş yapar diye..

o konuda katılıyorum size çıkıp youtubeci adamın kanalını kopyalamak saçmalık olur zaten benim takıldığım nokta gelip 1 tane 20 tane kanalım kapandı dıye konu acmasınlar demenizden dolayıydı yanlış anladınız..sonuçta profesyonel youtubecide olsan youtube bu kapatır kapatıyorda ...açılabılır konu diye ek yapmak ısdedım kusura bakmayın.

başkasının videosunu alıcam ve sonra sahibiymişim gibi benden alanlara sahte telif yollayıp kanallarını kapattıracam... kulağa çok etik geliyor.
sanki başlık etiket değiştirince özgün oluyor, sahibi ben oluyorum... tuhaf.... çok tuhaf.......

Arkadaşlar merhaba. Bu bir öneridir. Her gün 1-2 kanal kapattırmaktan sıkıldım. Adamlarada acıyorum vakit harcamışlar bütün kanalda ki özgün videoları kopyalamış yüklemiş, etmişler. Hani kopyalama yapılıyor bari işi bilmeyenlerden yapılsın ki kanal kapanmasın. Ben sıkılmadan etmeden hergün kanal kapattırıyorum. Bu ne beni mutlu ediyor ne de kopyacı vatandaşı..

İşi bilen adam, video başlığıyla içeriğiyle her şeyiyle belli eder zaten. Biraz dikkatli olmak lazım. Boşuna zaman harcamayın arkadaşlar. Spam yapanlar bari işi bilmeyenlerden alsınlar videoları. Ondan sonra gelip buraya 10 tane 20 tane kanalım gitti demesinler..

hergün en az 5 tane spam kanal açıyorum beklerim bnm hesaplarada

Sen ' Özgün ' video atıyorsan sorun yok.
Fakat sende c/p yapıp adam senden alıyorsa - Sahte - telif atıyorsun.
bu kadar basit.

Herhalde özgün güzel kardeşim. Ben milletten çalıp birde telif atarsam o zaman bırak adamlığı insan olmam..

hergün en az 5 tane spam kanal açıyorum beklerim bnm hesaplarada

Ne bu şimdi? Sana veya size kopyalama diyen yok dostum. Herkes kendinden sorumludur. Ben sadece en azından bu adam bu işi biliyormu bilmiyormu diye ince bir araştırma yapın diyorum. Zaman kaybı veya kanal kaybı hatta adsense kaybı yaşamayın diye..

başkasının videosunu alıcam ve sonra sahibiymişim gibi benden alanlara sahte telif yollayıp kanallarını kapattıracam... kulağa çok etik geliyor.
sanki başlık etiket değiştirince özgün oluyor, sahibi ben oluyorum... tuhaf.... çok tuhaf.......

Yazı bir daha okumanı tavsiye ederim. Başkasından video alıp bir de telif göndermek insanlığa yakışmaz. He bunu yapanlarda var bana ama işlemiyor. Onuda çözdük çok şükür. Sahte teif yollayanlar avucunu yalıyor birde kanalları kapanıyor..

Herhalde özgün güzel kardeşim. Ben milletten çalıp birde telif atarsam o zaman bırak adamlığı insan olmam..

Ne bu şimdi? Sana veya size kopyalama diyen yok dostum. Herkes kendinden sorumludur. Ben sadece en azından bu adam bu işi biliyormu bilmiyormu diye ince bir araştırma yapın diyorum. Zaman kaybı veya kanal kaybı hatta adsense kaybı yaşamayın diye..

yanış anlamışım hocam ksura bakmayın bugün çok terslik oldu kafa duman tekrar kusura bakmyın

Yazı bir daha okumanı tavsiye ederim. Başkasından video alıp bir de telif göndermek insanlığa yakışmaz. He bunu yapanlarda var bana ama işlemiyor. Onuda çözdük çok şükür. Sahte teif yollayanlar avucunu yalıyor birde kanalları kapanıyor..

Tamam sende Özgüncüsün anladım zaten şu telif atanlara geri bildirim yaptığın yorumdan.

bir tane bile özgün videom yok. bir tane bile kanalim kapanmadı. Kimsenin emek verip yaptığı kanalida kopyalamadım. Ancak youtubeden para kazanmayan amatörce çekilmiş videoları ara ara arakladım... Bence doğrusuda o.

Kopyalama yapıldığını nasıl anlıyorsun?

özgün kanalın hangi kategoride ?

yaklaşık 3-4 senelik bir kanalıma baska bir kanaldan beendiğin 3-4 video attım. birkaç gün sonra kanal sahibi bana mesaj attı. benim videoları kanalından kaldır kanalına zarar vermek istemem gibisinden bir mesaj attı. ben de o videolarımı kaldırdım.

o sen olmayasın :)

yaklaşık 3-4 senelik bir kanalıma baska bir kanaldan beendiğin 3-4 video attım. birkaç gün sonra kanal sahibi bana mesaj attı. benim videoları kanalından kaldır kanalına zarar vermek istemem gibisinden bir mesaj attı. ben de o videolarımı kaldırdım.

o sen olmayasın :)

Değilim ben başka türlü mesaj atıyorum çünkü. :)

Başlıklardan arama yapabilirsin. Eğer başlığı değiştirmişse video süresine bakabilirsin..

Otomatik bir sistem var mı yok mu diye merak etmiştim. Ben de bu şekilde elle yapıyorum ama daha kopyalayan olmamış. :D

---------- Mesaj saat 10:52:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:48:18 civarında gönderildi. ----------

Başlıklardan arama yapabilirsin. Eğer başlığı değiştirmişse video süresine bakabilirsin..

Diyelim kopyalayan birisini gördük, bundan sonraki işlemleri de anlatır mısın?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri