Bu işlerde daha yeniyim yardım :)

idriskhrmn

Kayıtlı Üye
Selamün aleyküm abilerim, kardeşlerim :)

Ben bu işlere daha yeni atıldım açıkçası merak yüzünden. Serkan abimin videolarını izledim, bir kaç taktik öğrendim. Bir heves geldi hayırlısı ile bakalım.

Sadece kafamda bir kaç soru oluştu bende büyük abilerime sorayım dedim :)

Her şey tamam PIN olayı falan adsense vsvs. onları hallettim aylar önce.

Şimdi ne tür kanal açsam diye düşünüyorum. İngilizce videolar koymaya yöneleceğim fakat ne tür olsun bulamadım, düşünemedim. Bende sizlere sormak istedim :)

Ve son olarak YTPara.com ailesini seviyorum :) :cool:

Öyle kasmana gerek yok, gittiğin yada gideceğin lisedeki arkadaşlarına yaptığın şakaları çek koy youtube a iyi hit alırsın bu arada uyku saatini geçirme istersen. ;)

1-) okullar açıldığında bu işler bırak.ona göre kanallar kur aylık 200 tl harçlığını çıkart yeter.
2-) İZlenim alacak eğlenceli videolar atarsın,lise arkadaşlarınla komik şakalar düzenleyip atsan şimdilik yavaştan öğren işleri :)

Derslerine önem ver.yoksa 500 tl kazanacam diye ailenin emekleri boşa gider

Bu yaz tatilini boş geçirmek istemiyorum bir nevi çalışmak istiyorum. Ve bir kaç planlarım var onun için harçlık cikartacagim: )

yorum bekleyeceğine paylaşılan taktikleri okumanı tavsiye ederim.az önce bir arkadaşımız güzel bir şekilde anlatmış.daha bir çok benzer konularda forumda var.serkan ın konularını okumakla iyi etmişsin ama daha bir kaç gün daha araştırmakla geçir.

Ben de eskiyim bu işlerde ama bana yardım eden olmuyor :) En iyisi önünde ne varsa onlarla yemek yapmak olur. Yerinde olsaydım arkadaşlarımı çekerdim. Tavşan, kuş v.s bir şey alıp ona bile kanal açsan millet youtube a kafa dağıtmaya geldiği için tutuyor. Gün batımı gün doğumu çek, uzattıkça uzat listesi.

Selamün aleyküm abilerim, kardeşlerim :)

Ben bu işlere daha yeni atıldım açıkçası merak yüzünden. Serkan abimin videolarını izledim, bir kaç taktik öğrendim. Bir heves geldi hayırlısı ile bakalım.

Sadece kafamda bir kaç soru oluştu bende büyük abilerime sorayım dedim :)

Her şey tamam PIN olayı falan adsense vsvs. onları hallettim aylar önce.

Şimdi ne tür kanal açsam diye düşünüyorum. İngilizce videolar koymaya yöneleceğim fakat ne tür olsun bulamadım, düşünemedim. Bende sizlere sormak istedim :)

Ve son olarak YTPara.com ailesini seviyorum :) :cool:

Yenisin ve hevesin varsa bu hevesinin kırılmamasını istiyorsan önce özgün dene derim :)

Youtube'den para kazanma değilde bir yerde işe girip öyle kazanabilirsin.

youtube işine bu kadar erken bulaşman kötü olmuş. muhtemelen " çoh para gazancammm ne okulu yeeeaaa " triplerine girip liseyi boşlayacaksın belki de hiç bitiremeyeceksin. kazanamadıkça hırs yapacak daha çok vaktini harcayacaksın, yine olmazsa elinde koca bir hiç kalacak. geçmiş olsun diyorum.

İngilizce teknoloji videoları at ayrı ayrı kanal oluştur 30 , 30 video at her kanala.
Sadece ingilizce olması zorunluğu yok ama türkçe çalışma.

Senin yaşıtların gezerken eğlenirken sen harçlığını çıkarmayı çalışıyorsun tebrikler çalışmaya devam.
Okulu da boşlamazsın zaten 3 ayın var en azından hevesini al.

14 yaşında biri paraya ihtiyaçmı duyar burada çok kazananları görüp anca hırs yapıp sınıfta kalırsın sonra youtube güvenirsin youtube yarın birgün spam %90 önlerse özgünde izlenemessen okuluda bitirememişsin ne yapacaksın önce sınıfını geç bir pilot ayda 15binTl alıyor düzenli para hangi youtube çalışan Türk her ay düzenli para alacak garantisi vardırki istisnalar hariç çok az o istisnalardanda biri olman çok zor

Çocuğu heveslendirmeyin abi önünde daha çok yaşayacak hayatı var youtube ile uğraşacağına çocukluğun tadını çıkarsın. O günleri ilerde mumla ararsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri