bu işleri bırakmaya karar verdim

• Kullanıcı j700
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
ben de ilk başladığımda 1 hafta sonra kanallarımı kapatmıştı.iyi ki de kapattı:)
daha sistemli çalışıp 3-4 lira kazanıyorken 40-50 ye sabitledim :D
burdan yt yönetimini uyarıyorum,daha da kapatırsanız 100 e sabitlerim kafamı bozmayın:D

O zaman, bu işi özgün videolarınız ile yapabilecek duruma gelene kadar erteleyin derim.

Mevlana'nın bir sözü var ve beni çok etkiler .Bende hayatıma bu sözü kazıdım .

Mevlana Derki ,

Herşey üstüne gelip , seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde sakın vazgeçme! İSTE ORASI KADERİNİN DEĞİŞECEĞİ NOKTADIR!

kazanmanın şifresi --- çok kanal --> çok video --> geniş katogori --> $$$$$

o iş yalan arkadaş aylık aranma hacmi 1 m olan bi kelimede en başta çıkmaya çalış yeter ayda 10 bin dolar temiz alırsın:D

---------- Mesaj saat 15:16:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:16:01 civarında gönderildi. ----------

70 tl yi çekemiyorum kardeş 200 tl olması gerek

adsense'i sat :D

Benimde bu durumdan pek bi farkım yok :) Geçen sene başlamıştım bu işe güncel videolar, kvp ve maç özetlerini atıyordum 3 ay uğraştım ilk ay para alamadım sonraki 2 ay toplamda 500 küsür TL aldım :) tabi çok mutluydum tek kanal vardı tabi o zaman ondan sonra telif vs geldi kanal kapandı bizim için bu iş bitti dedik, bilmiyorduk başka bi hesap açıp adsense e bağlamayı :) bıraktım tabi aradan yaklaşık 1 yıl geçti sonra bu forumu gördüm uzun süre davetiye aradım bulamadım ama şansa üyelik alımı açıldı üye oldum son 2 aydır yine uğraşıyorum tam kanalları oturtuyorum günlük 5-10 TL ye sabitliyorum ama hep kanallar para kazanmaya kapatılıyor içerde 93 TL kesinleşmiş kazanç var bi fikir bulamadım ki tekrar sahalara döneyim biraz daha üstü açık bi fikir bulsam başlayacam :) Üstü açık bi fikir söylememin sebebi forumdaki çoğu kazan kişiler gösterip vermiyor çünkü :D

Öyle yüksek potansiyeli olan bir işimiz var ki Allah'a şükür yani inanılmaz bir potansiyel..

Diyelim 100 gün 10.000 video attın hiç kazanamadım 101.gün attığın 10.001.video bi tutar bakmışsın o 4 ayın parasını çıkartmışsın ve çok güzel bi para kazanmışsın.

yahu bir videola para topluyoruz.. :;D çok at çok kazan yok.. adam gibi at adam gibi kazan var...

adsense hesabımda 70 tl param var 200 tl olmadığı için onuda çekemiyorum
sonuç sıfır elde var sıfır

önceden bununla ilgili bir yazı okuduğumu hatırlıyorum adsenseyi silersen o 70 lira hesabına ödeniyor diye hatırlıyorum tabi kesinleşmişse..

İşimizin kıymetini bilelim arkadaşlar.Bu zamana kadar gördüğüm en güzel iş youtube işi.

Mevlana'nın bir sözü var ve beni çok etkiler .Bende hayatıma bu sözü kazıdım .

Mevlana Derki ,

Herşey üstüne gelip , seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde sakın vazgeçme! İSTE ORASI KADERİNİN DEĞİŞECEĞİ NOKTADIR!

gerçkten kardeşim söz çok güzel, bende kazıycam hayatıma, hatta şimdi paintle kaydediyorum resim olarak hep masaüstünde dursun sık sık okurum

bir yerde bunun gibi bişey okumuştum, yine bunuda kaydetmiştim resim olarak,
resmi hemen yükleyim, bu resimdeki sözde çok çok anlamlı bunuda hayatımıza kazıyalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri