bu işte para var mı?

I
  • Kullanıcı işsiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
I

işsiz

Guest
aranıza yeni katıldım internetten nasıl para kazanılır diye araştırırken bu siteyi gördüm. ayda bin tl kazananlar varmış.:eek: eğer öyleyse ben ve yurttaki arkadaşlar(50 kişi varız) bu işe başlayacaz. bot mu ne varmış onla yüklerim ben. nekadar sınır varsa galiba 10binmiş:D çünkü 15 saat bilgisayar başındayım.

Hiç bulaşmayın çok zengin olursunuz maliye filan başınıza bela olur :)

Son düzenleme:
aranıza yeni katıldım internetten nasıl para kazanılır diye araştırırken bu siteyi gördüm. ayda bin tl kazananlar varmış.:eek: eğer öyleyse ben ve yurttaki arkadaşlar(50 kişi varız) bu işe başlayacaz. bot mu ne varmış onla yüklerim ben. nekadar sınır varsa galiba 10binmiş:D çünkü 15 saat bilgisayar başındayım.

aaylın ne bin tlsi aylık 10 20k alanda var bu işte 7aydır varım kimse sana yardım etmez herşeyi teker teke rkendın ogrenırsın burda arada çıldırcaksın ama sorasıdna alırsın ekmeğini 7ay sonunda 2gun once 400+tl aldım bundan sonrası zaten kesin Ytpara forumdaki konuları baştan aşşağı oku :o

50 kişi aynı ip süper bi katliam yaşarsınız :D

Bu kafayla girersen ayda 10 lira kazanamadan birakirsin.

yarın bırakırsın hocam bu kafayla :D

Süper bi ekip olur aslında, birbirinizin reklamlarına tıklarsınız sonra gelsin paralar $$$

++
bu kafaya bu cevap

hoş geldin kardşeim ....fakat bu dediğin kafayla günde 1 tl kaznaırsın belki......hemen botmu ne varmış diyorsun.....bırak botu motu önce en doğal yoldan video yükle gündemi takip etve bu şekilde günde 5-10 video at....fakat 50 kişiye dediklerimi sölersen gene kazanamassın

forum ice farklı konularla çalkalanır oldu :D hadi hayırlısı nereye gidicez bakalım. forumu okumadan mesaj yazıyor artık herkes :D başka forumlara yonelıcez galba... google search e bi bakayım...

siz 50 kişi aranızda birbirinizin reklamlarına tıklayın youtube artık sizi ihya eder... madalyayı takar artık ...

zengin etmez yt den gelen para seni ama hasligini cikarirsin valla ben mesala cebimden cikacak ivir zivir masraflarini youtube sayesinde gelen para ile oduyom mesala nisan icin 400 euro aldim gittim ps4 aldim bi tane kendim almayi dusunuyordum sagolsun youtube parasi odemis oldi cebimden bisi cikmadi ac 10 tane kanal bot la felan ugrasma gunluk kanallar 10 video yukle guncel videolardan kazanirsin

"bi oyun varmı knight online diye. bot varmış direk 80 oluyormussun" gibi bir durum yok burda, siz yanlış gelmişsiniz.

para yok bu iste arkadas seni kandirmislar. Kazandiginda da youtube el koyuyor paraya videolarin senin oldugnu ispatla diyor. Bos ver hic bulasma en fazla havani alirsin.

adminnleri göreve davet ediyorum artık ya yeni üyelikleri kapatın ya da bir sınır gelsin... diğer forumlardan bir farkı kalmadı.. artık bilgi okuyacağımıza yenilerin mesajlarını okumaktan sıkıldım -- [MENTION=12033]daralll[/MENTION] , [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

Son düzenleme:
Harbiden bugün kaçıncı gördüğüm konu bu ? Yetmedi mi artık forum can çekişiyor artık girmek istemiyorum bu konuları görmemek için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri