Bu İşte Yeniyim Yapmam Gereken Nedir ?

FierFactor

Kayıtlı Üye
Herkese hayırlı forumlar kendime bi Vine kanalı acıcam fakat tam bilgim yok şimdi yapmam gerekenleri

1-
2-
3-

şeklinde sıralarsanız hepsini uygulayayım para kazanma işlemini reklamları falan daha sonra bi deneme yapıcam yöntemim var izletme için ama olcak mı bakalım şimdiden sagolun

Herkese hayırlı forumlar kendime bi Vine kanalı acıcam fakat tam bilgim yok şimdi yapmam gerekenleri

1-
2-
3-

şeklinde sıralarsanız hepsini uygulayayım para kazanma işlemini reklamları falan daha sonra bi deneme yapıcam yöntemim var izletme için ama olcak mı bakalım şimdiden sagolun

Bu işe hiç girmemen daha sağlıklı olur.

Amacınız forumda yardımcı olmak mı böyle cocuk gibi espri falan yapmaya çalışmak mı durumunuz ne ?

forum paylaşım alanı ve yeni başlayanlar için bütün bilgiler mevcutken foruma girer girmez ne yapayım yazarsan cevap da bu şekilde olur maalesef...sana kolay gelsin.

Kardeşim bu forumda çok kanaldan kazanan var tek kanaldan kazanan var Bu arkadaşlarımızda bizimgıbı yt ye yükleme yapıyorlar Bir şekılde uyarı telıf vermeyen vıdeoları bulmuslar yada telifi aşmanın bir yolunu bulmuslar Yada kanal kapanınca başka kanal açıp devam edıyorlar Beni sorarsan ben telif vermeyen programları buldum ama aç gözlülük yapıp çizgi film kanallarının üçünü kapatmadım bunlar yüzünden kanalların ıkıncı defa para kazanmalar gitti Benımde bu sıralar kafa durdu iyice denizde kaybolan kayık gibi dolaşıyorum ne yapacaığımı bende bılmıyorum artık

önce çekecegin kanallari bul genel olarak logosuz olsun başlıklarını degiştir yükle :)

önce çekecegin kanallari bul genel olarak logosuz olsun başlıklarını degiştir yükle :)

baslık degiştir yukle derken ben şunu anladım ben bir video bulucam ve bunu tekrar yüklicem dogru mudur ? bunun için de idm kullanırım ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri