Bu izlenim Nasıl göndriliyor

Var. anlayacağın dilde şöyle anlatayım: Hani partnerlere kayıt olurken , karşımıza bir form çıkıyor onaylamamız için; bu partnere izin veriyorum, istatistiklerimi görebilir, videolarımı düzenleyebilir vs gibi yetki veriyoruz ya... videoyap kullanıcılarınada tanıdık gelir bu...çunku onlarda yetki veriyor,token falan...Auth api kodu sonu bunun gibi mesela, "......force&access_type=offline" .

Bunun sahtesini düşün. Adamlar bir site açıyor uyduruktan... sonra bu yetkilerin hepsini tümünü kapsayacak şekilde token almak üzere link oluşturuyorlar, sonra çok izlenen videoların 1-2 milyon vs veya 500binlik videoların altına yorum kısmına Tam ekran izlemek için, tamamını izlemek için, sansürsüz izlemek için tıklayın gibi bir link paylaşıyorlar. linke tıkladıgında youtube veya google senden izin istiyor gibi bişe çıkar , link google üzerinde oldugu için gerçek zannediyorlar, oysa bunlar gerçek yt veya google değil, onların kılığına bürünerek, profil resmi olarak yt nin veya googlenin simgesini alip kendilerine koyuyorlar, insanlarda gerçek zannedip yetki veriyor.. bu şekilde binlerce hatta milyonlarca Token toplanıyor..Topluyorlar. Facebooktada aynı olay var, beğeni satanlar falan varya, onlarda access_token topluyor.. sonra o tokenleri , izlenim, abone, cart curt için forumlarda vs satıyorlar.. yani dikkat ettiysen satıcıların çoğu , izlenim veya aboneler için bunlar gerçek insan gerçek hesaplar ibaresi kullanıyor satış konusunda. Bunlar işte o Tokenlar. sonra ufak basit bir php scriptle tokenleri , senin videona yonlediriyor redirect location vs vs...abonelik ise javascriptle tokenleri abone ol butonuna otomatik tıklattiriyorlar, bunların kodları var..

Aslında bazı satıcılar işi bilmiyor desem yeridir.. bu izlenim yaparken referer olarak alexadaki ilk 100 siteyi , rankı yüksek olanları referer olarak gösterirlerse bu seferde videon trend oluyor. yani çok iyi siteden youtubeya ziyaretçi gönderiyomuş gibi yapılıyor, yt ve google bunu kaideye alıp,değerlendiriyor...

bilgilimisiniz bu konuda hocam ??? kesin olarakk ???

Var. anlayacağın dilde şöyle anlatayım: Hani partnerlere kayıt olurken , karşımıza bir form çıkıyor onaylamamız için; bu partnere izin veriyorum, istatistiklerimi görebilir, videolarımı düzenleyebilir vs gibi yetki veriyoruz ya... videoyap kullanıcılarınada tanıdık gelir bu...çunku onlarda yetki veriyor,token falan...

Bunun sahtesini düşün. Adamlar bir site açıyor uyduruktan... sonra bu yetkilerin hepsini tümünü kapsayacak şekilde token almak üzere link oluşturuyorlar Auth api kodu sonu bunun gibi mesela, "......force&access_type=offline" . sonra çok izlenen videoların 1-2 milyon vs veya 500binlik videoların altına yorum kısmına Tam ekran izlemek için, tamamını izlemek için, sansürsüz izlemek için tıklayın gibi bir link paylaşıyorlar. linke tıkladıgında youtube veya google senden izin istiyor gibi bişe çıkar , link google üzerinde oldugu için gerçek zannediyorlar, oysa bunlar gerçek yt veya google değil, onların kılığına bürünerek, profil resmi olarak yt nin veya googlenin simgesini alip kendilerine koyuyorlar, insanlarda gerçek zannedip yetki veriyor.. bu şekilde binlerce hatta milyonlarca Token toplanıyor..Topluyorlar. Facebooktada aynı olay var, beğeni satanlar falan varya, onlarda access_token topluyor.. sonra o tokenleri , izlenim, abone, cart curt için forumlarda vs satıyorlar.. yani dikkat ettiysen satıcıların çoğu , izlenim veya aboneler için bunlar gerçek insan gerçek hesaplar ibaresi kullanıyor satış konusunda. Bunlar işte o Tokenlar. sonra ufak basit bir php scriptle tokenleri , senin videona yonlediriyor redirect location vs vs...abonelik ise javascriptle tokenleri abone ol butonuna otomatik tıklattiriyorlar, bunların kodları var..

Aslında bazı satıcılar işi bilmiyor desem yeridir.. bu izlenim yaparken referer olarak alexadaki ilk 100 siteyi , rankı yüksek olanları referer olarak gösterirlerse bu seferde videon trend oluyor. yani çok iyi siteden youtubeya ziyaretçi gönderiyomuş gibi yapılıyor, yt ve google bunu kaideye alıp,değerlendiriyor...

Token olayıyla haftalarca uğraştım, Tokenla izlenim gönderilmez. Sadece yorum atar, abone olur, videolarını siler vb.

bu referer olayı önemli artık, referersiz izlenimlerini yt yemiyor artık. qqtube gibi siteler bu yüzden çöp.

test etmek için, mesela facebooku referer gösterecek izlenim sitesi arıyorum ama bulamıyorum, tüm izlenimler facebookdan gelse video hit alır bence.

Token olayıyla haftalarca uğraştım, Tokenla izlenim gönderilmez. Sadece yorum atar, abone olur, videolarını siler vb.

niye gönderilmesin... tokenlera oturum açtırırsan, ve oturum açıkken video url lerini ziyaret ettirirsen izlenim olur. oturum süreside video izlenme süresi olur. istersen 20-25 dk izlettirebilirsin. fakat 25dk üstü tokenlerin sağlığı açısından zararlı...

bilgilimisiniz bu konuda hocam ??? kesin olarakk ???
Bilgiliyim yada bilgisizim demiyeyim..Bunlara gerek yok.yazdığım şeyler doğrudur bizzat kendim bilerek yazıyorum. başkasının aklı veya ağzıyla konuşmuyorum. ve ben bu işlere girmem...
önceleri, Facebookta bu işleri ve daha fazlasını yaptım yalan değil. Hatta adım soyadım Facebook WhiteHat sayfasında yazıyor. Bu işleri kimseyede tavsiye etmiyorum, en güzeli kendi ekmeğine bakmak.

Son düzenleme:
niye gönderilmesin... tokenlera oturum açtırırsan, ve oturum açıkken video url lerini ziyaret ettirirsen izlenim olur. oturum süreside video izlenme süresi olur. istersen 20-25 dk izlettirebilirsin. fakat 25dk üstü tokenlerin sağlığı açısından zararlı...

otururum actırmaktan kastın kullanıcı mı acıcak videoyap gözüyle bakarsak olaya ? token ile nasil izlenim saglayacak ki

bu referer olayı önemli artık, referersiz izlenimlerini yt yemiyor artık. qqtube gibi siteler bu yüzden çöp.

test etmek için, mesela facebooku referer gösterecek izlenim sitesi arıyorum ama bulamıyorum, tüm izlenimler facebookdan gelse video hit alır bence.

facebook refferer sağlayabiliriz izlenim. Kendi sistemimizden

facebook refferer sağlayabiliriz izlenim. Kendi sistemimizden

Bizede hayırlı işler demek düşer :)

---------- Spam Engelliyici 22:44 ---------- Önceki Mesaj 22:35 ----------

Bilgiliyim yada bilgisizim demiyeyim..Bunlara gerek yok.yazdığım şeyler doğrudur bizzat kendim bilerek yazıyorum. başkasının aklı veya ağzıyla konuşmuyorum. ve ben bu işlere girmem...
önceleri, Facebookta bu işleri ve daha fazlasını yaptım yalan değil. Hatta adım soyadım Facebook WhiteHat sayfasında yazıyor. Bu işleri kimseyede tavsiye etmiyorum, en güzeli kendi ekmeğine bakmak.

flash veya oyun sitelerinde arka planda gozukmeyecek şekilde izlenim aldırma yontemi çok eski yöntem iframe veya include ile yani pratik değil şöyleki:
izlenim satanların çoğu 5dakikada 80-200k arası izlenim aldırıyor videomuza..kimisi 1 milyon izlenim aldırabilirim diyor. Bu demektirki adamın sitesine 5 dakikada enaz ve heran 80k kişi girecek ve her daim, bu çok zor...hantal...
fakat elinde 2milyon kayıtlı token varsa, 150k tokeni salar videona.. al sana 10 dakkada 150k izlenim...işin pratik olanı budur. yukarıdaki yorumda ,haberim olmadan youtubede yorum yaptırmışlar hesabıma diyen kişi: yetki vermiş, tuzağa düşmüş mesela..
bu tarz tuzağa düşenler google hesabı açıkken buraya baksınlar ve tanımadıgı uygulamaları silsinler.

https://security.google.com/settings/security/permissions

Sen yetkili bir abiye benziyorsun :D

boş işler için kullandığım bir gmail merak edip baktım. eklemiş olduğum resimdeki uygulamayı gördüm.

GrowViews | Grow youtube views

rEPY5V.png

Gönderilmez kardeşim. Tokenlara url açtırma, url ziyaret ettirme diye bir şey yok. Token dediğin bir bilet. Biletle de sadece bletin kabul edildiği yerlere girebilirsin. Sinema biletiyle maç izleyemezsin. o tokenlerla yapılabilen işlemleri yani

https://developers.google.com/youtube/v3/docs/

bunları yapabilirsin.

Gönderilmez kardeşim. Tokenlara url açtırma, url ziyaret ettirme diye bir şey yok. Token dediğin bir bilet. Biletle de sadece bletin kabul edildiği yerlere girebilirsin. Sinema biletiyle maç izleyemezsin. o tokenlerla yapılabilen işlemleri yani

https://developers.google.com/youtube/v3/docs/

bunları yapabilirsin.

Hocam o senin bildiğin. Bunu bana bikaç kişi daha sordu , hatta aynı sen gibi iddia etmişti ozamanda. verdiğin sayfadan stabil komutları öğrenebilirsin anca. sana oturum açtırmayı göstereceklerini ümit bile etme orda.

Hocam o senin bildiğin. Bunu bana bikaç kişi daha sordu , hatta aynı sen gibi iddia etmişti ozamanda. verdiğin sayfadan stabil komutları öğrenebilirsin anca. sana oturum açtırmayı göstereceklerini ümit bile etme orda.

Güzel kardeşim senin bildiğin, benim bildiğim yok :) Az çok anlıyorum bu işlerden, oturum açtıramazsın. Kullanıcının mail adresini ve şifresini kaydettirmeden o kişiye oturum açtıramazsın. Aldığın izinle Bileti kullanırsın ve o bilet de sadece izin verilen yere girer. Anlaşılması çok zor olmasa gerek.

Güzel kardeşim senin bildiğin, benim bildiğim yok :) Az çok anlıyorum bu işlerden, oturum açtıramazsın. Kullanıcının mail adresini ve şifresini kaydettirmeden o kişiye oturum açtıramazsın. Aldığın izinle Bileti kullanırsın ve o bilet de sadece izin verilen yere girer. Anlaşılması çok zor olmasa gerek.

Yok, kullanıcı adı şifre ile açılan oturumun sağladığı fonksiyonlardan bahsetmiyorum. Token ile googlede normal kullanıcı gibi oturum açmıyoruz. Buna gerek yok. Token kullanarak izlenim aldırıyorsun. gerçek kullanıcı... Sense alınmıyor diyorsun..
Ücretli Satan var zaten forumda.

Yok, kullanıcı adı şifre ile açılan oturumun sağladığı fonksiyonlardan bahsetmiyorum. Token ile googlede normal kullanıcı gibi oturum açmıyoruz. Buna gerek yok. Token kullanarak izlenim aldırıyorsun. gerçek kullanıcı... Sense alınmıyor diyorsun..
Ücretli Satan var zaten forumda.

Peki kardeşim, ne diyeyim davul zurnamı alır giderim

Bu kadar basit bir şeyi nasıl büyütmüşsünüz..
Sen şimdi yt video açıyorsun izliyorsun ne yapıyorsun da o video 1 sayıyor aha işte bu kadar aynısını 1000 lerce kez yapacak bir program yap çalıştır basit işler fazla zorlamayın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri