Bu kadar oturacağına spam yapsaydın :)

hocam adam resim atmış biraz gif hareketleri eklemiş ufak ufak 4 saat yapmış atmış işin garibi izlenimde almış :D

---------- Spam Engelliyici 11:45 ---------- Önceki Mesaj 11:43 ----------

pantolon hep aynı bu arada :D

Way be ozgune bak :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Para kazanma amacı varsa boş. Kim 4 saat onun oturmasını izlesin?

Dostum bu abone ve bu göruntulenme sanırım sorunun ''KİM?'' kısmına yanıt verir :)

20.406 abone
2.260.551 görüntüleme

Adama salak de , akıllı de , ne dusunursen düşün ama bence ''BOŞ'' değil , en azından sana bana bizde mantık olarak BOŞ olsada sanırım onda değil :)

izlenme sürelerini dakika olarak incelemek isterdim cidden sonuna kadar izliyorlar mı :)

Sizin kanalınızın konusu başkası tarafından bir forumda açılıp 7 sayfa yorum aldımı adam ilginç birşey yapmış ve 2 milyon izlenimm 20k da abone kazanmış :)

Kamera açısı sürekli değişiyor videoyu ileri aldıkça, sabit kameranın açısı nasıl değişebilir? Onu geçtim bi insan bu şekilde nasıl oturabilir kan dolaşımı tıkanır adamın resmen şu pozisyonda, kandırmaca var diye düşünüyorum videoda güzel bir edit yapılmış gibi geldi.

Oturduğun yerden para kazanmak böyle oluyor demek :)

bu ne ya :D hem adama haykırdım tam işsiz oturmayı spamlamış :D hemde şu konudaki 7 sayfa yoruma haykırdım öyle yorumlar yapılmış ki :D 7 sayfa yorumu da okudum adamdan komedisi yorumlar :D

Videoda edit yok arkadaşlar. Zaten Youtube üzerinden live event olarak oturuyor adam :) Canlı olarak yayınlıyor, sonrasında video olarak yüklemeyi seçiyor.

206 adet video var, 206 x 4 = 824 saat bu da yaklaşık 20 gün boyunca mal gibi oturmaya eş değer :D

Sizin kanalınızın konusu başkası tarafından bir forumda açılıp 7 sayfa yorum aldımı adam ilginç birşey yapmış ve 2 milyon izlenimm 20k da abone kazanmış :)

Aynı düşüncede bir mesaj atacaktım.
Kesinlikle şuanda sizin burda adam hakkında 8 sayfa konuşmanız bu adamın başarılı olduğunun kanıtıdır. İstikrarlı bir şekilde devam ettiği sürece daha da başarılı olabilecektir. Televizyon programları veya büyük şirketler tarafından röportaj teklifleri alabilir. Amacını öğrenmek amacıyla vb. sonuçta bir fenomen olma yolunda ilerliyor.

Kanala meydan okuyorum. Bende çok pis yatarım en az 10 saat :)

Yatarak parakazanıyor dersiniz şimdi siz bana :D

Kanala meydan okuyorum. Bende çok pis yatarım en az 10 saat :)

Yatarak parakazanıyor dersiniz şimdi siz bana :D

Harbi güzel fikir. :D Uyurken açıcan canlı yayını karşında uyanana kadar kaydetcen. Cidden güzel fikir bak. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri