Ben kaza olduğuna inanmıyorum olayın. Çünkü bu tip kişiler gündeme oturmak için böyle hareketler yapabiliyor ve yapıyorlar da sürekli.
Aynen öyle. Rating kokan hareketler bunlar...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben kaza olduğuna inanmıyorum olayın. Çünkü bu tip kişiler gündeme oturmak için böyle hareketler yapabiliyor ve yapıyorlar da sürekli.
İyiki bi canlı yayın kazası oldu kadının ailesi yokmuş gibi davranıyorlar aynı olay kendi tanıdıklarına olsa upload ederler mi acaba
aynen orda öyle bir şey olmamasını isteyen insan içine sütyen veya başka birşey giyer yada öyle orasını burasını açmaz.
O değil, öncesinde kazasız belasız kapatıyoruz programı diyorlardı![]()
750 k izlenmiş. Hayatında hiç meme görmemiş insanlar. acıdım.
youtube a her girdiğimizde çağla şikelin göğüsünü görüyoruz. ulan bari video önü resmini tam açıldığı sahne olarak kaydetmeyin.insanı günaha sokuyosunuz durduk yere. illa flagmı atalım. bu kadar rezil olunmaz 3-5 kurus için millette özel hayat falan bırakmadınız.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.