Bu kadarda Rezilleşmeyin !!

aynen orda öyle bir şey olmamasını isteyen insan içine sütyen veya başka birşey giyer yada öyle orasını burasını açmaz.

kardeş evli çoluk çocuk sahibi kadın keyif olsun die orasını burasını açmaz. ayrıca sütyen giyse sırt dekolteli vb elbiseleri giyemezler.

O değil, öncesinde kazasız belasız kapatıyoruz programı diyorlardı :D

Yahu kaza olsa utanır yüzü kızarır gülmez bunlar hep gündeme oturmak için takmayın böyle şeyleri yarın bir başkası açar orasını burasını o popüler olur bildiğiniz yt işi gibi bu biz nasıl 1. sıraya geçmek için uğraşıyorsak onlarda o şekil gündeme oturmak için bu tarz davranışlar sergiliyor

yav zaten kadın manken açılsa ne açılmasa ne defilelerde show yaparken sadece ucu gözükmüyor diye açılmamış mı oluyor.

Ben kaza olduğuna inanmıyorum olayın. Çünkü bu tip kişiler gündeme oturmak için böyle hareketler yapabiliyor ve yapıyorlar da sürekli.

Gündeme oturmasına ihtiyacı yok. ailesi var namusuyla para kazanıyor orada orasını burasını açmasına gerek yok zaten Çağla Sikeli tanımayan az kişi vardır

Rezıllık kepazelıkten başka bısey degıl,bırde ılk anasayfada dırek gecıyorum hemen ansayfayı acmıyorum,boyle para kazanmaksa bu ışı yapmayın daha ıyı yazık günah..

Bu konuyu görünce aklıma birden "Arif'in Manchester' a attığı gol " başlığı geldi aklıma :)

Vay arkadaş tamam ortada bir kaza yada başka birşey var. İzleyenleri videoyu yükleyenleri " Oraya buraya havale edeceğinize " , sayın Çağla Şikel, Sayın Emre Altuğ "Arif'in Manchester' a attığı gol " de olduğu gibi neden Youtube'a başvurup kaldırtmıyorsunuz ki videoyu. Video amacını çoktan aşmış...

işte bizim zihniyetimiz dedikodular başlamış bile bilerek yapmışlardır gündemde gözükmek için yaptılar hit için yaptılar

kişileri tanımadan neden ön yargılısınız gerçekten yazık aynısı annenize veya yakın bir eş dostunuza olsa ne düşünürdünüz acaba

youtube a her girdiğimizde çağla şikelin göğüsünü görüyoruz. ulan bari video önü resmini tam açıldığı sahne olarak kaydetmeyin.insanı günaha sokuyosunuz durduk yere. illa flagmı atalım. bu kadar rezil olunmaz 3-5 kurus için millette özel hayat falan bırakmadınız.

hay hocam çok yaşa ağzına sağlık. 3 kuruş için adamlar rezilleşiyor. ayıptır ya.

zaten bunlar alısık baksana kadın rahat canlıyayın kazaları olur boyle seyler diyor

ben en cokta cocukları buyudugunde bu goruntuleri gordugunde ne olacak onu merak ediyorum

Sadece Türkiyeye özel bir durum değilki canlı yayında böyle bir kaza olursa gündeme düşer popüler videolar arasına girer yapıcak birşey yok.Çağla Şikel büyük bi talihsizlik yaşamış geçmiş olsun ne diyelim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri