Bu kadarı saçma değil mi?

Navi1337

Kayıtlı Üye
İyi akşamlar arkadaşlar tıklanma oranları yerlerde sürünüyor bot kullanıyorum yapacak bir şey var mı ek olarak...

Videolarinin uzunlugu nedir? Genel olarak hangi ulkelerden izleniyorsun? Genel olarak kanallarinin kategorisi nedir? Adsense hassas reklamlar bolumunde herhangi bi oynama yaptin mi?

Aynı Sorun Bendede Var Malesef Saçma Ama Yapacak Pek Birşey Yok.

Videolarinin uzunlugu nedir? Genel olarak hangi ulkelerden izleniyorsun? Genel olarak kanallarinin kategorisi nedir? Adsense hassas reklamlar bolumunde herhangi bi oynama yaptin mi?

20 saniye-4 dakika arası videolar %80 Türkçe %20 yabancı dil 7 tane kanalım var moda yemek tarifleri haber komik videolar o tarz adsense ayarı ile oynamadım aklıma geldi aslında yarında böyle giderse oynayacağım

20 saniye-4 dakika arası videolar %80 Türkçe %20 yabancı dil 7 tane kanalım var moda yemek tarifleri haber komik videolar o tarz adsense ayarı ile oynamadım aklıma geldi aslında yarında böyle giderse oynayacağım

O hassas kategoriler aciksa kapat, kapatsa ac. Fakat pek bi yukselme bekleme, videolarin zaten kisa videolarmis. En fazla olacagi %1 civari olur yani. Ayrica genel olarak Turkiye'den izleniyorsan sayfa tonun yukselmesine sebep olan video reklamlarida cok cikmiyordur.

O hassas kategoriler aciksa kapat, kapatsa ac. Fakat pek bi yukselme bekleme, videolarin zaten kisa videolarmis. En fazla olacagi %1 civari olur yani. Ayrica genel olarak Turkiye'den izleniyorsan sayfa tonun yukselmesine sebep olan video reklamlarida cok cikmiyordur.

peki hocam ideal süre nedir tıklanma oranının artması için

Hocam senle 1 hafta önce konuştuk bende yabancıya geçtim +15 full yüklüyorum hassas kategorilerde full engelliydi baktım gene kötü bende değiştim 2 3 tanesini açtım ama to oranı gene 0.50 lerde dolaşıyo ne yapmamı öneririsin.

[MENTION=1331]Navi1337[/MENTION]

10 dk ve ustu

[MENTION=4415]ibrahim92[/MENTION]

2-3 tanesini degil hepsini ac ve 1 gun bekle en az cunku hemen etki etmiyor o degisiklik. Birde analyticsden bak bakalim kanallarin genel olarak hangi ulkeden izleniyor? Eslesmeyen reklam isteklerin normalden yuksek.

[MENTION=4415]ibrahim92[/MENTION]

Aynen soyledigin gibi seni yakan Hindistan, Arabistan, Filipinler ve BAE. ABD'de sorunsuz surekli cikar video reklamlar fakat diger 3 ulkede o sekilde degil malesef. Ayni sekilde Malezya, Endonezya ve Tayland'da da hem reklamlar problemli hemde kazanc az.

@ibrahim92

Aynen soyledigin gibi seni yakan Hindistan, Arabistan, Filipinler ve BAE. ABD'de sorunsuz surekli cikar video reklamlar fakat diger 3 ulkede o sekilde degil malesef. Ayni sekilde Malezya, Endonezya ve Tayland'da da hem reklamlar problemli hemde kazanc az.
Videolar ingilizce neden ingilizlerden çok bunlar izliyo ne alaka anlamadım

Videolar ingilizce neden ingilizlerden çok bunlar izliyo ne alaka anlamadım

Ingilizlerde pek izlememis kanallarini Amerika disinda. Bu diger ulkelerinde izlemedigini dusunursen sayfa to oranin artar fakat izlenimin azalir. Izleniminin azalmasi demek az abone demek, kanalinin ust siralara tirmanamamasi demek. Birak izlesinler, er yada gec diger ulkelerdeki kitlende artis gosterir :)

Ingilizlerde pek izlememis kanallarini Amerika disinda. Bu diger ulkelerinde izlemedigini dusunursen sayfa to oranin artar fakat izlenimin azalir. Izleniminin azalmasi demek az abone demek, kanalinin ust siralara tirmanamamasi demek. Birak izlesinler, er yada gec diger ulkelerdeki kitlende artis gosterir :)
Abd yi ben ingilizlerden sayıyorum :) tamam hintlilerin 2.dili ingilizce onlarada eyvallah ama suudi arabistan var :D az gelişmiş ülkeler neden beni tercih ediyo onu çözmem gerekiyo :) aslında fazla izlenmesi önemli ama her gün to oranı yüzde 0.50 lerde olunca insan sinirlenmiyo değil :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri