Bu kanal gerçek mi ?

telif olmadan bunları nasıl yükleyebilirim ? millet başkasının müziğini falan da alıp gangstar paradise falan yapıpta telif hakkı yemiyor o yüzden sordum

o tarz videolar yiyor merak etmeyin

twich edit yada kesitleri vs. paylaşan kanallar hariç

telif olmadan bunları nasıl yükleyebilirim ? millet başkasının müziğini falan da alıp gangstar paradise falan yapıpta telif hakkı yemiyor o yüzden sordum

O gördüğünüz bir çok (Çakır - Gangsta , Polat - Gangsta) editler gangsta paradise'nin telif sahibine paraları gidiyor yani bir gelir kazanılmıyor.

Sana tavsiyem tr ile alakalı içeriklere bulaşma. Telif olaylarında yurtdışına nazaran daha da açız, forumda lig tv'den kısa bi kesit paylaşan adama muazzam rakamla bi dava açıldığını görmüştük seneler önce, birileri yapıyor olabilir ama ben yapmam, hem gelir trde çok düşük.

Sana tavsiyem tr ile alakalı içeriklere bulaşma. Telif olaylarında yurtdışına nazaran daha da açız, forumda lig tv'den kısa bi kesit paylaşan adama muazzam rakamla bi dava açıldığını görmüştük seneler önce, birileri yapıyor olabilir ama ben yapmam, hem gelir trde çok düşük.

yurtdışında nasıl yapacağım hocam bununla ilgili bir eğitim seti yada tavsiye edeceğiniz konular var mı ? ayda 100-200k götürenleri duyunca bu işe girmeye karar verdim ki bu foruma üyeliğimi yıllar önce açıp youtube işine hiç girmemem de acı tecrübem oldu.

yurtdışında nasıl yapacağım hocam bununla ilgili bir eğitim seti yada tavsiye edeceğiniz konular var mı ? ayda 100-200k götürenleri duyunca bu işe girmeye karar verdim ki bu foruma üyeliğimi yıllar önce açıp youtube işine hiç girmemem de acı tecrübem oldu.

hocam konuyu okurken rast gele denk geldim hangi kategori olursa olsun eğitim setlerine para vermeyin derim.

eğitim setine falan gerek yok, youtube.com a gir her şey önünde. iyi kategoriyi bulmak tamamen senin elinde.

Az çok biliyorum bu işleri ama montaj yapma, renk değiştirerek spamdan kurtulma, müziklerde spamlardan kurtulma gibi bilgilere ihtiyacım var.

Az çok biliyorum bu işleri ama montaj yapma, renk değiştirerek spamdan kurtulma, müziklerde spamlardan kurtulma gibi bilgilere ihtiyacım var.

Renk değiştirmeyi geçelim renkli videoyu siyah beyaz yapmama rağmen geçemedim ben, renk değiştirip nasıl geçiyorlar bilemiyorum. Söyleyen oldu ama kanıtlayan olmadı hiç. Ama konularıma bakarsan belki işine yarayacak bir şeyler bulabilirsin

https://www.ytpara.com/search.php?searchid=5561118

zamanında bu kanalla çok dalga geçilmişti.bizim spamcı tayfa kurtlar vadisini cam gibi net görüntü ile yüklüyordu,bu kanalın videoları kalitesizdi onlara göre.kanalı açıp yöneten kimse işten anlamayan birisi,rastgele yüklemiş heralde kontrol dahi etmemiş filan diye çok gülmüştük burda :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri