Bu Kanal Kullanılamıyor Hatası

• Kullanıcı muratgok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

muratgok

Kayıtlı Üye
Merhaba, 7 mart cuma günü video attığımda kullanıcılar videoyu izleyebildiklerini ama kanala girmek istediklerinde "Bu Kanal Kullanılamıyor" hatası aldıklarını söylediler. Teknik bir hata olup bir süre sonra düzeleceğini düşündüm hatta ayarlar kısmına bakıp acaba yanlışlıkla Türkiye'ye kapattımmı diye baktım ama öyle bir durum yoktu.

Bir kaç saat geçtikten sonra sorunun düzelmediğini farkettim, kendi ana hesabımdan kanalı görebiliyorum lakin yan hesap açtığımda bölgem Türkiye ike kanalı göremiyorum ülkeyi değiştirincede kanal açılıyor.

Küçük bir araştırmayla erişim engeli aldığımı anladım lakin bunun hakkında youtube ne bir studio bildirimi nede mail atmamış. O saatlerde canlı destek aktif olmadığı içinde mail atarak sordum ama olayın cuma akşamı gerçekleşmesi araya hafta sonu girmesiyle yanıt alamadım.

Pazartesi günü canlı desteğe bağlandım durumu anlattım yasal birimle konuşmam gerektiğini söylediler ve bir mail verdiler. Konuyu detaylıca anlattım bir mail attım ama pazartesiden beri halen olumlu olumsuz bir dönüş yok ayrıca halen nedenine karşın bir bildirimde yok. Kanalın para kazanması açık, izlenmeleri bir tık düşsede izlenmeleri normal.

Twitterdan ulaştım youtube ekibine onlarda yasal birime yönlendirid sonrasında bir avukatla iritbata geçtim. Avukat ile birlikte bulunduğum bölgedeki adliyeye gittik kanal veya benim adıma açılmış bir dosya veya soruşturma olmadığını öğrendik. Adliyedeki bilişim birimi birde btk ya sorun dediler, cimer üzerinden btk ya ulaştım onlarda herhangibir erişim engeli talebi veya kararı olmadığını bildirdiler (Kanalım Hakkında)

Kanalım tüm ülkelerde açıkken Türkiye erişim engeli hala mevcut, yasal birimdense bugünle beraber 4. gün olmasına rağmen hale bir dönüş yok.

Bu konuda bana destek verebilecek yada daha önce başına gelip süreci anlatabilecek bir arkadşaşımız varmdır?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri