Bu Kanal Nasıl TELİF Yemiyor ? KARDEŞ PAYI

byandromedadeniz

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar siz de farkettiniz mi bilmiyorum ama bir kanal var kardeş payı yüklemiş videolar kaç haftadır sorunsuz duruyor ama birsürü kişi telif yedi bu kanal nasıl telif yemiyor ? Bi yöntem varsa söyleyin biz de bilelim :) Bu arada [email protected] bu yetkili kaç haftadabir kardeş payını kontrol etmeye geliyor bilen varmı telif günlerini tahmini rakamlar olsa da olur

Son düzenleme:
kanal ifşası yasak hocam başarmış bize saygı duymak düşer ünlemle uğraşa duralım

bu ve bunun gibi arkadaşların forumdan uzaklaştırılmasını istiyorum. en az 1 ay.

Hemen forumdan uzaklaştırma bilmiyordum uyarabilirsiniz değil mi ? Bencilsiniz hocam sadece kendiniz kazanın istiyorsunuz

burada kazanan insanların kanallarını ifşa eden adama yardım mı yapayım? forumda dünyanın bilgisi mevcut zaten. aç gözlülük yerine, " birden gelsin önüme düşsün hepsini alıp ***üreyim " mantığı yerine baştan sona her gün okumayı deneseniz eminim bi şeyler kazanırsınız. bi şeyleri başarıp kazanç elde etmeye başlayan insanların kanallarını gelip burada ifşa edemezsiniz. belki sırf sizden gören biri gıcıklığına adama sahte telif atıp kanalını kapattıracak? bilemezsiniz.

hazıra konmayı bu kadar sevmeyin, okuyun araştırın öğrenin.

burada kazanan insanların kanallarını ifşa eden adama yardım mı yapayım? forumda dünyanın bilgisi mevcut zaten. aç gözlülük yerine, " birden gelsin önüme düşsün hepsini alıp ***üreyim " mantığı yerine baştan sona her gün okumayı deneseniz eminim bi şeyler kazanırsınız. bi şeyleri başarıp kazanç elde etmeye başlayan insanların kanallarını gelip burada ifşa edemezsiniz. belki sırf sizden gören biri gıcıklığına adama sahte telif atıp kanalını kapattıracak? bilemezsiniz.

hazıra konmayı bu kadar sevmeyin, okuyun araştırın öğrenin.

Hazıra konmak ile alakası yok bugüne kadar özgün çalıştım sürekli uğraştım en son biri kanalımı kapattırdı ve ben de özgünü bıraktım,forumdaki herşeyi de okudum merak etmeyin.Siz uyarmak yerine direk yasak vs. kelimelerini sunmayı tercih ediyorsunuz işte bu sizin bencilliğinizden kanal adınıda sildim.

hocam kanal orjinal değilse büyük ihtimal o kanalın sahibi atıyodur telif... size gelen ona neden gitmesin...

Hazıra konmak ile alakası yok bugüne kadar özgün çalıştım sürekli uğraştım en son biri kanalımı kapattırdı ve ben de özgünü bıraktım,forumdaki herşeyi de okudum merak etmeyin.Siz uyarmak yerine direk yasak vs. kelimelerini sunmayı tercih ediyorsunuz işte bu sizin bencilliğinizden kanal adınıda sildim.

her şeyi okumuş olsaydınız en önemli kurallardan olan " kanal ifşası yasak " kuralını da okumuş olurdunuz. hadi kolay gelsin

Dostum kanal ve video benim . Telif atılana dek ne koparsak kar hesabı çalışıyorum .

Son düzenleme:
ne bu sinir öfke canınız yanmış belli ancak arkadasta yeni onada anlayıs gostermek lazım.

Abi adam ne güzel kaliteyi bozmadan onu bunu yapmadan milleti yanlış yönlendirme başlık girmeden izlettirmiş bırakın kazansın az kurcalayın sizde başarın sizinki de izlensin ben youtube da videolarını popülere sokan arkadaşları her arkadaş tebrik ederim çünkü biz sayfalardan yayın yapıyoruz facebook twitterdan fatih por. videosunu anca düşürüyoruz misal o bile belli izlenime gelip gidiyor bu adamlar direk izlenimle bu kadar alıyor tebrik etmek düşer.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri