Bu Kanal Nasıl TELİF Yemiyor ? KARDEŞ PAYI

Herkes kazansin diyorsunuz ama kayit tarihiniz 15.01.2014 sadece 18 mesaj yazmissiniz...

Yani o kadar bilgiyi forumdan almissiniz ama hic bilgi paylasim yapmamissiniz burada kim bencil acaba ?

Evet benim hocam . Telifin gelmesini bekliyom ne koparırsak kar .

Hocam size bir sorum olacak.Şimdi telif veya dünya engeli gelene kadar videolarınızı yayınlıyorsunuz ne gelirse kar mantığı ile.Telif/dünya engeli gelene kadar olan kazançda adsenseye yansıyor.Telif/dünya engeli geldikten sonra kanalı mı videoları mı siliyorsunuz? Bu durumdan sonra kesinti olayı nasıl oluyor?

Hocam size bir sorum olacak.Şimdi telif veya dünya engeli gelene kadar videolarınızı yayınlıyorsunuz ne gelirse kar mantığı ile.Telif/dünya engeli gelene kadar olan kazançda adsenseye yansıyor.Telif/dünya engeli geldikten sonra kanalı mı videoları mı siliyorsunuz? Bu durumdan sonra kesinti olayı nasıl oluyor?

Partnerden atılana dek devam ediyorum . Adsense değil , bu videoda dolar işaretini yakmak zor olur .

Herkes kazansin diyorsunuz ama kayit tarihiniz 15.01.2014 sadece 18 mesaj yazmissiniz...

Yani o kadar bilgiyi forumdan almissiniz ama hic bilgi paylasim yapmamissiniz burada kim bencil acaba ?

Ben hayatımı bu forumda belirlemiyorum,bildiklerimi çevremde bu işe meraklı olan herkese anlatıyorum yardıma ihtiyaçları olursa yardım da ediyorum ben kendimi biliyorum o bana yeter.Forumda mesaj sayım yok diye bencil yapmıyor bu beni ama o arkadaş gibi direk uyarmak yerine yok bu arkadaşlar forumdan uzaklaştırılsın da bilmem ne de insanların çıkarlarına ters düşecek işler yapmıyorum.

Partnerden atılana dek devam ediyorum . Adsense değil , bu videoda dolar işaretini yakmak zor olur .

Partnerlerin ödemesi hakkında bir sürü iyi-kötü yorum var.Siz hangileriyle çalışıyorsunuz.Telif gelince ödeme sıkıntısı çıkarmayan tavsiye edermisiniz ?

Partnerlerin ödemesi hakkında bir sürü iyi-kötü yorum var.Siz hangileriyle çalışıyorsunuz.Telif gelince ödeme sıkıntısı çıkarmayan tavsiye edermisiniz ?

Quiz partner.elimde 2-3 tane şifresi değişmeyen var kapanana dek yardırıyoruz işte :)

Ben hayatımı bu forumda belirlemiyorum,bildiklerimi çevremde bu işe meraklı olan herkese anlatıyorum yardıma ihtiyaçları olursa yardım da ediyorum ben kendimi biliyorum o bana yeter.Forumda mesaj sayım yok diye bencil yapmıyor bu beni ama o arkadaş gibi direk uyarmak yerine yok bu arkadaşlar forumdan uzaklaştırılsın da bilmem ne de insanların çıkarlarına ters düşecek işler yapmıyorum.

neredeyse yarim senedir bu siteye üyesin ve bu iste oldugun icin aktfisindirde yeni bilgiler edinmek icin...

ama mesaj sayina bakiyorum yarim senede 18 (bu 18 sayinin bazilarida bu konu dahil) bencillikle alakasi yok diyorsun...

Hani karsinda 5 yasindaki cocuk olur istedigin lafi söylersin yedirirsin ya öyle sandin sen bizi sanirim...

iyi güzel herkes kazansin diyorsun ama herkes kazansin tiplerden degilsin kusura bakma

50 kişi kanal ifşası yasak yazmış,bazıları ban istemiş ama 1 tane bile report yok :D
konuya yazmanın bir anlamı yok.

Kanal ifşa etmeyi bırakın artık bu nasıl telif yemiyor sorusunu sorarken aslında hadi telif atın demiş oluyorsun bir yandan. Bundan aylar önce ifşa yüzünden ciddi kazandığım kanalım kapandı ve youtubedan özel mesaj olarak bana yapımcı firmaya mail attığını artık davalarla uğraşırsın gibi mesaj aldım. O yüzden kanal ifşadan vazgeçin zaten araştıran neyin ne olduğunu görüyor.

dizi film maç paylasmayın telif sıkıntısı çok . yabancı çalısın

50 kişi kanal ifşası yasak yazmış,bazıları ban istemiş ama 1 tane bile report yok :D
konuya yazmanın bir anlamı yok.

ben report ettim ama nedense gereği yapılmamış hocam sadece link kalkmıs o kadar kişi kanal paylastı die banlanıyordu bu kişi neden cezalandırılmadı

arkadaşın üzerine çok gitmedinizmi
zaten bilmediğini hemen linki kaldırdığını belirtmiş
konuya yazanlardan kaçınız linki görebildiniz

ben report ettim ama nedense gereği yapılmamış hocam sadece link kalkmıs o kadar kişi kanal paylastı die banlanıyordu bu kişi neden cezalandırılmadı

Yav Hocam yeter vallahi ben bu arkadaş direk paylaşır paylaşmaz 10 saniye sonra yorum attı direk linki sildim neden bukadar çok üstelediniz vallaha banlasınlar siz de rahatlayın ben de,bilmiyordum dedim bilsem niye yapayım böyle birşey milletin kanalını riske edeyim delimiyim ben...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri