Bu kanal ne kadar eder acaba?

• Kullanıcı turgut06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

turgut06

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Kanal 2013 yılında açılmış. Önceleri Türkçe videolar atılmış. Ama ben kanalı buradan aldım ve Türkçe videoların çoğunu kaldırdım. Hep ingilizce videolar attım. Haliyle gelirde katlandı.

Şimdi kanal yaklaşık 1,5 milyon izlenimli, 650+ aboneli bir kanal.

Kategori. magazin haber

Aylık getirisi: Eylül: 360 dolar: Ekim: 160 dolar: Kasım: 35 Dolar, Aralık: 100 dolar. Ocak 2015: 50 dolar..

yani video attığımda gelir yükseliyor. Kanalda şu an 200+ video var. Yani biraz kasılsa aylık 100 dolar kesin getirir.
Benim özgün kanallarım olduğu için çok giremiyorum.

Şimdi size sorum bu kanal ne kadar eder.. Ona göre satış konusu açacağım..

NOT: Kanal adresi kesinlikle verilmeyecektir. Lütfen kimse kanal adresi istemesin.

200 300 tl arası verirdim alcak olsam ne olsa kanala ne zaman ne olacağı belli olmaz o yüzden taş çatlasa 300 derim

anladıgım kadrı ile kanalda sürekli izlenen video yok yani dolayısyla dürekli kazancta yok kazanc elde etmek için sürekli video yüklemelisin ee ozaman o kanalı niye alalım 1,5 liraya bos kanal alıp ona yükleriz ordan kazanırız sonucta ikiside izlendikce kazandıracak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri