Bu kanal ne kadar eder?

2500 etmez quiz olaydı ederdi, mn se 1500-2000 arası eder.

aylık kazancı çarpı 3....

Hocam yanlış anlamayında.. İyi ki bi Serkan üstad zamanında kanalın kazancını ortalama aylık kazancın 3 katına satın demiş. Önüne gelen aylık kazançx3 diyor. Quiz kanala bile aylık kazançx3 verilmezken mn ye gelipte kimsenin a.kx3 vereceğini zannetmem. Bunun bi çok kriteri var.. Kategori telifli mi, flag var mı, telif sıklığı, bağlı olduğu partner mi partnerse hangi partner vs vs vs...

Hocam yanlış anlamayında.. İyi ki bi Serkan üstad zamanında kanalın kazancını ortalama aylık kazancın 3 katına satın demiş. Önüne gelen aylık kazançx3 diyor. Quiz kanala bile aylık kazançx3 verilmezken mn ye gelipte kimsenin a.kx3 vereceğini zannetmem. Bunun bi çok kriteri var.. Kategori telifli mi, flag var mı, telif sıklığı, bağlı olduğu partner mi partnerse hangi partner vs vs vs...

Hocam Serkan Beyı ne yalan söyleyim yanlış anlaşılmasın ama tanımıyorum 2006 yılından beri web adsense çalışıyorum genelde sıkıntısız bir web sitesi yıllık kazanç bölü 12 çarpı 10 ile hesaplanıyor 2013 yıllarında ise genelde ben kanal alırken son 3 aylık kazancı baz alıyorum yani bu benim görüşüm ama bu hesaplamalar çok değişkendir tamamen bir özgün kanal ya da 10 000 yakın aboneli bir kanal web sitesinde dizi sitesiyle bir giyim sitesi için aynı mantık olamaz yani dediğiniz gibi değişkenler elbet mevcut ...ben sadece fikrimi söyledim...

ya arkadaşlar bilenler bilmeyenler herkez bişeyler sallıyor bende bunu anlamıyorum arkadaş sadece kanal MN de dedmiş ve için 370 $ para var demiş kanalın aylık -günlük kazancı - gelen abone sayısı vb hiç bişey belli değil direk şu eder bu eder diyorsunuz...bırakın bu işi hanginiz sadece bu bilgilerle kanal aldınız....Boş yere sallamayın bilmeyenleri yanlış bilgiyle doldurmayınız....

konu sahibi arkadaş kanal kaç aydır açık kaç aydır-günüdr sabit bir kaznacı var ve ne akdar ? kaç ödeme aldı vb gibi maddeleri belitirseniz fiyat söylenebilir....

ya arkadaşlar bilenler bilmeyenler herkez bişeyler sallıyor bende bunu anlamıyorum arkadaş sadece kanal MN de dedmiş ve için 370 $ para var demiş kanalın aylık -günlük kazancı - gelen abone sayısı vb hiç bişey belli değil direk şu eder bu eder diyorsunuz...bırakın bu işi hanginiz sadece bu bilgilerle kanal aldınız....Boş yere sallamayın bilmeyenleri yanlış bilgiyle doldurmayınız....

konu sahibi arkadaş kanal kaç aydır açık kaç aydır-günüdr sabit bir kaznacı var ve ne akdar ? kaç ödeme aldı vb gibi maddeleri belitirseniz fiyat söylenebilir....

Hocam türkiye maçını sen yönetmiyormusun ne işin var burda?

80 abone var bir buçuk aydır sabit 10 dolar üstü bırakıyor... daha önce 1 ödeme aldım....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri