Bu Kanal Nekadar Eder ?

1 gazoz..:)

(Böyle soruya böyle cevap)

Videolar çok kısa gördüğüm kadarıyla bu yüzden kazançlar az.

Günlük kazancı 30 dolar desek ve ihtar , telif olmadığını düşünürsek

1500 dolar civarı eder diye düşünyüyorum.

Bu ay 1566 tl ödeme aldım suanlık kazanç ay basından bugüne kadar 2300tl günlük ortalama 90-120 tl arasıdır.kanalda bir adet sahte telif vardır kanal 6.5milyon izlenimi vardır

Sahte mahte ama sonuçta telif hocam bu kanalın değerini aşırı düşürür. Satılması zor yani.

Elinizde telifli kanal varsa onu satmaya kalkmayın. Parasını alın. En doğrusu bu.

son 3-4 aylık kazan ortalaması bu şekilde ise en az 3.000 dolar eder fakak kimse youtube güvenemediği için bu meblalar zor verilir

son 3-4 aylık kazan ortalaması bu şekilde ise en az 3.000 dolar eder fakak kimse youtube güvenemediği için bu meblalar zor verilir

Aynen katılıyorum. Yani önceden Aylık 1000 $ Kazanan kanala 3000 $ eder diyorduk şimdi 3000 TL bile zor eder.Hele bayramdan bu zamana kadar yaşanan süreçten sonra kimse almaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri