Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Umutsuz. Para kazanmasi hayal bir kanal. Hobi amacli istersen devam et.
PK açılabilir ama sebepsiz yere red de verebilirler. İzlenme ile beğeni biraz orantısız gibi sanki kankilere & yedek hesaplara beğendirmişsin gibi videoları.
Oyun kanalı açanların mantık konusunda muhteşem bir eksikleri var, dünyadaki gelişmeleri (corona, abd-iran restleşmesi, suriye) takip ederek hikaye katarak oyun oynasan bi nebze daha ilerlersin. Böyle düz videolar gelecek vaad etmez pek. Ya da yeni çıkan oyunları oyna, yeni çıkıp ileride popüler olacak bir oyunun bayrağını sen taşımış olursun.
Videoları uzun yapmamalısın. Sana tavsiyem önce video editing ve grafik tasarım öğren. Sonra bu sektöre gir. Videoları montaj yapıp, thumbnailleri ilgi çekici yapmalısın.
Umutsuz. Para kazanmasi hayal bir kanal. Hobi amacli istersen devam et.
Pubg mobileda kitlen yoksa team squad girerek ilerleyemezsin hocam. One man squad gireceksin. Ya muhabbetin iyi olacak ya da oyunculuğun. İkisi bi arada olursa daha hızlı büyürsün.
Pubg mobileda kitlen yoksa team squad girerek ilerleyemezsin hocam. One man squad gireceksin. Ya muhabbetin iyi olacak ya da oyunculuğun. İkisi bi arada olursa daha hızlı büyürsün.
o küçük resimlerle dikkat çekemezsiniz aramalarda, küçük resim konusunda sağlam işler yaparsanız iyi olacaktır.
Açık konuşacağım. Çok sık oynadığım, kozmik ve ersin'in videolarını hep izleyen birisi olarak videolarında 1 dakika dayanamadım. 1vs4 girmek için çok iyi oyuncu olmak gerek yazmışsın o zaman çok iyi oyuncu ol aksi taktirde video çekme milletin seni izlemesi için sebebi olması lazım. Arkana ucuzundan da olsa yeşil perde al yüzüne de ışık al kendini daha belirgin yap. Sesin çok az geliyor ne dediğin belli değil sohbet etmiyorsun videolarda mutlu değilsin, mutlu olmayan adamı ben niye izleyeyim? sen izler misin mutlu olmayan bir başkasını?
O izlediğiniz kişilerin hepsinden iyi oynarım. Bot serverında oynamıyorum. Maçlar gergin geçiyor. Mutlu derken anlamadım. Yalandan mutlu olamam. Kozmikte mutlu değil. Onu neden izliyorsunuz o zaman.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.