Bu kanala LIGTV nasıl telif atmıyor ?

Kanal açıklamasında

Content used falls under "fair use" law;

All Rights Reserved. (to their respective owners)

- Copyright © 2013

yazmış ama sıkmış bence fair use law filan

logo olmadan telif hakkı var mı logoyu başka logoyla kapatabilirsek telif gelme ihtimali var mı

c9af2a6f21055902dec22f71fc29af81.png

Adam belirtmis burda , eger size ait bir videoyu kaldirmami istiyorsaniz benimle hemen iletisime gecin lutfen .Cok calisiyorum bu kanalla ve kapanirsa benim icin cok uzucu olacak demis , yani adam youtube un bazi maddelerinden kopyalayip yapistirmis , site yapmis , ciddi bir kanal gibi gostermis kendini , helal olsun.

Bence hem takdir edilmesi gerekilen hem de ders çıkarılması gereken bir konu olmuş :)

Bu videoyu yaparken hangi videoyu kullanmış acaba?

Sistemli ve özverili çalışma bu olsa gerek.
konu sahibinin başlığı lig tv bu hesaba neden telif atmıyor yerine "adam yapmış helal olsun" olmalıydı. nitekim kanal videolarına baktığımızda 93 adet videoda Spor Toto Süper Lig'e ait 3 - 5 video var. Emin ol lig tv bu elemanın kanalını görse tebrik eder ve geçer. (Telif yönünden işini sıkı tutan firmalar dahi reklam amaçlı bazı yerlerde videoların yayınlanmasına izin verir veyahut görmemezlikten gelir. kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez hesabı. örnek olarak youtube'de dünya geneli engeli olan dizilerin haber sitelerinde boy boy videoları listelenir. sonuç olarak bu işten iki tarafta kârlı çıkar..)

Kanal istatistiklerini iyi göremeyenlere:
128.737 abone
14.881.565 görüntüleme

böyle videolara telif atıldığını görmedim ben bugüne kadar. adam büyük emek vermiş ama helal olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri