Bu Kanala Masraf Yapılırmı Sizce?

• Kullanıcı BilgiSehri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

BilgiSehri

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Bir bilgi kanalım vardır muhakkak görmüşsünüzdür forum konularında sürekli konu açıyorum bu aralar :D

Kanal : https://www.youtube.com/channel/UC2aY7WWK6lc6Yf9On235gZQ?&ab_channel=BilgiŞehri

Lafı uzatmadan konuya gireyim, şimdi diyeceksiniz ki madem emin değilsin ne diye uğraşıyorsun? Aslına bakarsanız bu kanalı (şuan) para kazanmak için yapmıyorum. 4-5 Ay daha böyle karşılıksız ilerletebilirim. Fakat şimdi kanalım için bazı sitelere ödeme yapmam gerek, aynı zamanda bazı ekipmanlara ödeyeceğim ve aynı zamandada reklama para vereceğim.

Sormak istediğim, Türkiye'de çok para kazanılmadığını biliyoruz, fakat elle tutulur bir miktar kazandırırmı ilerde gerek kategorisiyle olsun gerek videolarla.

Şuan gayet güzel gidiyor, 3000 izlenmeyi aşmış durumda. Hitlerde forumlardan geliyor sadece. Henüz Youtube aramalarında pek yer edinmiş değilim.

Kısacası, bu tür bir bilgi kanalı masraflarını ilerde amorti edebilirmi? Aynı zamanda bu kalite çizgisinde büyük kanallara ulaşabilirmiyim sizin görüşünüz nedir?

Bir Ruhi Çenet'ten ne eksiğiniz var ki? Eğer devam etmeyi düşünüyorsanız yatırım iyi bir gelecek için gerekebilir. Ama %100 diyemeyiz hiçbir zaman. Belki 500 video da çeksen izlenmeyecek, belki de 10 video sonra patlayacak milyonlar izlenecek bilemeyiz.

Ruhi Çenet'ten tek eksiğiniz şu, o bu işi yıllardır yapıyor siz yeni başladınız. Ama bu bir engel değil, 6 ay önce arkadaşıma liste kanalı açalım demiştim açacaktık ama çok var öyle kanal boş ver dedik, sonra o sıralarda liste20 diye bir kanal patlayıverdi şimdi milyonlar izleniyorlar. Belki biz açsak biz olacaktık. :)

Yani bu işler şans biraz da.

geçen gün fuat avni videonu izlemiştim ses olsun görsellik olsun gerçekten güzeldi bence aynı şekilde devam et. hatta yapabilirsen hergün yeni video yükle kanalın bir süre sonra patlama yapacak emin ol :)

Hocam videolarınıza baktım gerçekten beğendim sesiniz çok uygun

Devam et bence ama biraz daha genel konular işte böyle herkesin aradığı şeyler.
Mesela başlık Uzaylılar Ne istiyor ?
51.Bölge Nedir ?
En Büyük Uçak Kazaları
Atatürk Hayatı gibi ytdende arama ile hit çekeceğin videolar olsun beğenerek takip ediyorum.

videolarda geçişler olsun görseller olsun kaliteli olduğu görünüyor. 2 günde 400 500 izlenme bile almış videolar özgün için bu rakam çok bile. bence de devam etmelisin.

Devam etmelisin, yalnız sana tavsiyem özgün olduğu için youtube'da olan konuları ele alma çünkü ilk sıralara çıkmayabilirsiniz bu nedenle hit gelmeyebilir.

O yüzden youtube'de olmayan veya 1-2 tane olan videoları ele alın derim.

Devam etmelisin, yalnız sana tavsiyem özgün olduğu için youtube'da olan konuları ele alma çünkü ilk sıralara çıkmayabilirsiniz bu nedenle hit gelmeyebilir.

O yüzden youtube'de olmayan veya 1-2 tane olan videoları ele alın derim.

Haklısınız hocam, artık güncel konuları ve aranma hacimleri olanlar üstünde çalışacağım. Teşekkürler tavsiyeniz için :)

Ruhi çenet gibi çok kanal var kardeşim.O yüzden biraz daha değişik şeyler yapabilirsin.Bu yazdığımı dikkatli okursan sevinirim.Her zaman bu konularda fikir vermeyi yardımcı olmayı sevmişimdir.

Şimdi kardeşim interaktif yarışma yapabilirsin yarışma burda seyirciler.Merak edilen herşey üzerine https://www.youtube.com/watch?v=_F8pBo9RJE4 burda interaktif yarışma var.Senin kanalına uygun https://www.youtube.com/watch?v=nAW6eaSolsk burda böyle bir video konu katil kim.Bu gibi videolar hazırlayıp seyirciye sunabilirsin.Ruhi çenet benzer kanal çok sende fikir olarak o videolar olcak ama böyle videoları kanalında çok tutarsan diğerlerinden ayrı gözükür.

senin yerinde olsam eğer nakitin varsa [MENTION=10960]fth[/MENTION] nickli üstadın sattığı kanalı alır onun üzerinden bu tarzda devam ederdim http://www.ytpara.com/partnerli-kan...si-gunluk-40-50-hitli-moda-blogu-yaninda.html gayet iyi isler çıkarıyorsun ama sıfırdan başlamak sıkıntı ben kendime güvenebilseydim alırdın bundan devam ederdim :D

Kanalı gördüm çok güzel gerçekten fakat maddi boyutu beni aşmayı bırakın deler geçer hocam :D 0'dan başlayıp kazıya kazıya gitmek daha cazip geliyor bana. Ama dediğinizi düşünücem kesinlikle. :D

Merhaba arkadaşlar,

Bir bilgi kanalım vardır muhakkak görmüşsünüzdür forum konularında sürekli konu açıyorum bu aralar :D

Kanal : https://www.youtube.com/channel/UC2aY7WWK6lc6Yf9On235gZQ?&ab_channel=BilgiŞehri

Lafı uzatmadan konuya gireyim, şimdi diyeceksiniz ki madem emin değilsin ne diye uğraşıyorsun? Aslına bakarsanız bu kanalı (şuan) para kazanmak için yapmıyorum. 4-5 Ay daha böyle karşılıksız ilerletebilirim. Fakat şimdi kanalım için bazı sitelere ödeme yapmam gerek, aynı zamanda bazı ekipmanlara ödeyeceğim ve aynı zamandada reklama para vereceğim.

Sormak istediğim, Türkiye'de çok para kazanılmadığını biliyoruz, fakat elle tutulur bir miktar kazandırırmı ilerde gerek kategorisiyle olsun gerek videolarla.

Şuan gayet güzel gidiyor, 3000 izlenmeyi aşmış durumda. Hitlerde forumlardan geliyor sadece. Henüz Youtube aramalarında pek yer edinmiş değilim.

Kısacası, bu tür bir bilgi kanalı masraflarını ilerde amorti edebilirmi? Aynı zamanda bu kalite çizgisinde büyük kanallara ulaşabilirmiyim sizin görüşünüz nedir?

hocam benim görüşüm kanala yatırım yapmanız yönünde. başarılı buluyorum sizi. kazanacağınıza ınanıyorum.

Ruhi çenet gibi çok kanal var kardeşim.O yüzden biraz daha değişik şeyler yapabilirsin.Bu yazdığımı dikkatli okursan sevinirim.Her zaman bu konularda fikir vermeyi yardımcı olmayı sevmişimdir.

Şimdi kardeşim interaktif yarışma yapabilirsin yarışma burda seyirciler.Merak edilen herşey üzerine https://www.youtube.com/watch?v=_F8pBo9RJE4 burda interaktif yarışma var.Senin kanalına uygun https://www.youtube.com/watch?v=nAW6eaSolsk burda böyle bir video konu katil kim.Bu gibi videolar hazırlayıp seyirciye sunabilirsin.Ruhi çenet benzer kanal çok sende fikir olarak o videolar olcak ama böyle videoları kanalında çok tutarsan diğerlerinden ayrı gözükür.

Teşekkür ederim fikirleriniz için hocam. Dediğinizde size katılıyorum fakat Ruhi Çenet kaliteli ve tarzında çok kanal var. Bunlardan sıyrılmak bana kalırsa ele alınmamış konuları almakla mümkün olabilir. Dediğinizi inceleyeceğim mutlaka. Farklı fikirler her zaman daha iyidir tabiki.

hocam benim görüşüm kanala yatırım yapmanız yönünde. başarılı buluyorum sizi. kazanacağınıza ınanıyorum.

Teşekkür ederim hocam inşallah dediğiniz gibi olur. :)

olay abone de bitiyor arkadaşım.ben mesela sıfır kanala hazırladığım videoları attım yüzüne bakan yok.eldeki 2k aboneli kanala aynı videoları attım,orda 10k izlenim aldı...o yüzden zamanla abone artacak.sen videoyu attıgında gören aboneler daha çabuk izlenim almasını sağlayacak ve videon daha üstlere,daha hızlı gelecek...hepsi birbirine bağlı...o yüzden kaliteyi düşürmeden zamanını bekle...ben olsam şu anda daha fazla yatırım yapmadan kanalım ve videolarımla ilgilenir aboneleri arttırmayı düşünürdüm.onun yerine face de çekiliş yap,beğen,abone ol,yorum yap tarzında daha çabuk etki eder herhalde.

olay abone de bitiyor arkadaşım.ben mesela sıfır kanala hazırladığım videoları attım yüzüne bakan yok.eldeki 2k aboneli kanala aynı videoları attım,orda 10k izlenim aldı...o yüzden zamanla abone artacak.sen videoyu attıgında gören aboneler daha çabuk izlenim almasını sağlayacak ve videon daha üstlere,daha hızlı gelecek...hepsi birbirine bağlı...o yüzden kaliteyi düşürmeden zamanını bekle...ben olsam şu anda daha fazla yatırım yapmadan kanalım ve videolarımla ilgilenir aboneleri arttırmayı düşünürdüm.onun yerine face de çekiliş yap,beğen,abone ol,yorum yap tarzında daha çabuk etki eder herhalde.

Teşekkürler hocam yorum için. Haklısınız abone çok daha önemli, fakat benim videoları yapmam için muhakkak masraf yapmam gerekicek. Gerek görüntüler olsun gerek ekipmanlar olsun. Bu doğrultuda çokda olmamak kaydıyla sizce yapmalımıyım? Sizin görüşünüz nedir?
(Çekiliş işide kafama yattı bu arada teşekkürler :) )

para kazanmak da yatırım yapmadan olmuyor zaten.ister istemez yatırım yapacaksın.yapman gerekiyorsa yap.biz bile vds+programlar+kanallar+wınn falan derken her ay bir çok kişiye göre fazla miktarı gider olarak yazıyoruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri