- Web sitesi
- www.mehmetaliertunc.com
Son günlerde Adsense kazançlarım dip seviyelerdee ilerliyoz. Dün [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] hocamla Skype'de konuşurken ona da söylemiştim
Bir partner kanal açtım ve tesadüfen telifsiz olduğuna denemesem imkanı yok inanmayacağım bir yarışma programı gördüm youtube'de. Bende bunun amerika yapılanını yükledim ve 11 günlük istatistik bu şekilde ;
Bu yarışmanın 2 sezonu yüklü diğerleri eşleşen veriyor yani toplam 16 videodan gelen istatistiktir bu yükleyemediğim 5 sezon var
Bu yarışmanın diğer ülkelerde yapılan versiyonlarını yüklemek istiyorum ama çekiniyorum onlardan telif atarlar diye siz olsanız ne yapardınız ?
Diğer ülke için olanını sadece 1 kişi yüklemiş o kanalın son aktivitesi 1 yıl önce bir tane daha var yükleyen ( 2. diğer ülke versiyonu ) oda aktif bir kanal 50000 aboneli
Bu arada 75 abone geldi 1 haftada
Bu yarışmanın 2 sezonu yüklü diğerleri eşleşen veriyor yani toplam 16 videodan gelen istatistiktir bu yükleyemediğim 5 sezon var
Bu yarışmanın diğer ülkelerde yapılan versiyonlarını yüklemek istiyorum ama çekiniyorum onlardan telif atarlar diye siz olsanız ne yapardınız ?
Diğer ülke için olanını sadece 1 kişi yüklemiş o kanalın son aktivitesi 1 yıl önce bir tane daha var yükleyen ( 2. diğer ülke versiyonu ) oda aktif bir kanal 50000 aboneli
Bu arada 75 abone geldi 1 haftada