Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yemin ediyorum kendimi jiletlicem.
Kanalı gizliye almış olabilir.
urlye dikkat et eksik harf rakam vs olmasın![]()
olur böyle şeyler![]()
bitcoin de dalgalanma var sanırım.allah göstermesin hayırdır ne oldu
yok dostum kanal yerimlerine kayıtlıydı ve ozel url si alınmıştı
---------- Spam Engelliyici 20:03 ---------- Önceki Mesaj 19:58 ----------
anlaşılan sizin cok iyi bildiğiniz benim ise hiç karşılaşmadığım olay işin ayrıntısına gelirsek bu kanalı youtubeye ben şikayet ettim acaba şikayetten dolayımı silindi merak ediyorum dalga geçeceğinize soruya cevap verin
bitcoin de dalgalanma var sanırım.
Not : o görüntü kanal son anlarını yaşayıp youtubenin indexinden tamamen çıkma zamanlarında öyle görünüyor.
dalga degil aknur un dedigi hosuma gitti.
Trilyon dolarlık yatırım, 24 saatte 200.000 dakikalık video yükleniyor, buna rağmen işcilik sağlam üstüne birde bunların kontrolu site güvenliği yeni algoritmalar, açık delikleri kapamalar var bizlede uğraşıyor çok yoruyoruz youtube u..eyvallah yanlız kanal yarım saat önce açıktı youtube un indexi hızlıymış
anlaşılan sizin cok iyi bildiğiniz benim ise hiç karşılaşmadığım olay işin ayrıntısına gelirsek bu kanalı youtubeye ben şikayet ettim acaba şikayetten dolayımı silindi merak ediyorum dalga geçeceğinize soruya cevap verin
Şuan ki sistemde alınamıyor. Ama 1 gün öncesine kadar url verilmiş normal kanallar gizlenebiliyordu.
![]()
kanalı neden şikayet ettiğinizi sorabilir miyim? içimizdeki flagcılardan biri siz misiniz?!
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.